Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 01, 18:02)
thumbup.gif zavi mane tavo kantrybe ir ryztas  4u.gif

norisi savo vaikui duoti kas geriausia, nes odyte jos labai jautri. labai nuo daug kokiu sauskelniu beria
Atsakyti
pradzioj pampers naudojom, paskui pabandem huggies, tai huggies labiau thumbup.gif
Atsakyti
Naudojame tik Hugies smile.gif Pampers nepatinko vaikio uzpakaliukui (isbere) schmoll.gif
Atsakyti
Nu bet ziuriu, kad daugumos vaikam nuo pampersu sikniukus beria, neisimtis ir maniske, dabar naudojam Hugius ir Libero pakaitom.
Atsakyti
Naudojom Hugies, paskui nutariau pabandyt Pampers - ziauriai isbere schmoll.gif , tad grizom prie Hugies
Atsakyti
Nuo pirmu dienu pabandem pampers jie mums tiko tai ir likom istikimi nieko kito nebandėm smile.gif
Atsakyti
Ligoninej dave Huggies ir Pampers.Nu Huggies isbeee,pasuto.Tada isbandem Bambino,Libero.Tiko ir pampers,bet juos prasisiodavo,prakakodavo pro sonus,o Libero ne.Tai iki siol Libero naudojam.Bet jie tikrai storoki...Noreciau pabandyt Huggies,bet bijau rizikuot,kad vel nebertu.Kt vertus,kudikio odele juk daug jautresne byvo,tai gal nebertu dabar g.gif O pampers per daug priparfumuoti,kas man visai nesiderina su kudikiais schmoll.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo naudojom pampers thumbup.gif vat sugalvojom hugies ir pradejo susti vaikas verysad.gif ,tai pasilikom prie pampersu jie ploniausi ir geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Mus ir nuo pampersu beria, jie pripildyti visokios chemijos, ir pro klesnes dazniausiai prabega. Tai naudojam libero, nors jie ir stori, bet kudikiams sveika, kad tarp koju butu storiau- tada klubukai geriau vystosi.
Atsakyti
Man pacio geriausios huggies, nors esame bande net ekologiskas wiona
Atsakyti
Naudojam Pampers. Nuo Hugies išbėrė.
Atsakyti
Pacios baisiausios matytos ir bandytos - happy. Geriausios - pampers, antroj vietoj huggies arba libero. Huggies perkam del kainos.
Atsakyti