Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bandem ir hugies, ir net maximos ir pampers.. nei nuo vienu neberia ir nerausta uzpakaliukas ax.gif Naudojam pampers, nes pats patogiausias uzsegimas ir reciausiai prabega pro sona.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos,dar negaliu balsoti,naudojam Pampers,nes kiti prateka mum,ar mano mazius sisiu daro nekaip visi lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam tik pampers..., kai gime pabandem siuos tai taip ir pasilikom, nedarem is vaiko bandomojo triusio keisdami sauskelniu rusis
Atsakyti
Naudojam Pampers veztus is UK (ne del mandrumo, tiesiog nuo lenkisku beria), o nakciai Winalite. Pastarieji labai jau brangus doh.gif , bet mano mazosios uzpakaliukas itin jautrus ir su kitomis sauskelnemis po nakties randu "deganti uzpakaliuka". 4u.gif
Atsakyti
Nuo pat mazens naudojom Pampers sauskelnes, nors vienu metu buvau pastebejusi, kad alergizuoja g.gif tai tuo metu panaudojom maxima, bet ta poka sunaudojom ir vel grizom prie pampers. Pampers sauskelnes daug minstesnes ir man atrodo, kad ne taip pilvuka spaudzia kaip kitos (pvz.huggies, nes kelis vnt isbandem).
Atsakyti
Mes tai irgi pamper naudojam,mums jos labai tinka ir kitu naudoti net nenoreciau, nes sios mums labai patogios.
Atsakyti
Mes naudojam pampers, nors esam bande huggies, jos labiausiai nepatiko ir libero bandem, siaip jos visai neblogos, bet vistiek kazkaip pampers sauskelnes mum pasirode mieliausios, kadangi turejom galimybe tai parsivezem ju is uk, tai is ten zymiai minkstesnes ir mielesnes nei lenkiskos, kuriomis dauguma LT prekiaujama.
Atsakyti
Pampers 4u.gif
Atsakyti
Pampers, nuo gimimo tiko, tai kitu rusiu sauskelniu ir nebandziau pirkt smile.gif
Atsakyti
o mes visus isbandem kiek tik yra parduotuvese ir visi mums tiko tik nuo plonu pampers prabegdavo kartais biggrin.gif
Atsakyti
Mes kai gime maze tai bambo buvom nusipirke, nes kiek girdejom be tu dazikliu irpan, nes labai bijojau kad uzpakaliuko neisbertu, tai jas naudojom gal pirma menesi, tada einant i pabaiga turem pampers pirmo nr ligonine dave tai uzdejau ir isbere siaubingai, gryzom prie bambo tada po kurio laiko kazkaip sugalvojau vel pampers pabandyti nes bambo ir kaina gi kokia .... tai jau nebebere ir tiko. paskui teko ir hugies bandyt bet man nelabai patiko nes storesni, ir kazkaip mum pro sona vis nelaimiu budavo, tad grizom vel prie pampers ax.gif
Atsakyti
Kai gymem naudojom Pampers, bet nuo 3nr. siaubingai bert pradejo, tai kol gydem uzpakaliuka naudojom Bambo, o po to perejom prie Huggies.
O sunui tai tik Pampers naudojom kazkada ir viskas buvo ciki
Atsakyti