Psichologą įrašo VISIEMS, soc tik vienam vaikui įrašytas. Tai vat užtat ir kyla klausimas, ar TIKRAI visiems reikia, ar čia tiesiog paste copy būdu tai įrašoma
KRISTUTE, super gera mintis prie kitos info logo skaičių parašyti, nedašilo man
O paštininkė susinervino, kad neparašiau adreso ten, kur ji pirštu dūrė

O aš, kai rašau spausdintinėmis raidėmis, tai man gaunasi viskas plačiai, vietos nebūčiau užtekusi. Tai jai nepatiko, po to dar tas TU toks negražus. Vienžo... Bambeklė, nes šeštadienį pašte tupi, bet manau, kad toks žmogus net rudens lapais pasigėrėti negalėtų, pikta rūgena
LAbas pirmadienis, kam labas
Papildyta:
Klopedija
auksuliuką vargu ar pakonsultuos apie pratybas Jakimavičienės
Ne tik baltose lankose jų būna

Vagoje taip pat. Gal surinktum per kelis knygynus? Jei ką, tai galima suorganizuoti ir kitam mieste nupirkimą

Pas mus apie dešimt lt jos kainuoja. Bet...pirksiu tik ketvirtokams, trečiokų neturiu, antrokams per sunku

silpnučiai jie pas mane.
O dar toks reikalas yra...pratybos temomis jau prasilenkia su per pamokas einama medžiaga. Anksčiau jei klasėje mokėsi vienarūšes sakinio dalis, tai ir per pratybas apie tai kalbėdavom, o dabar... Aš sakiau tiesiog perversiu jas ir temas perskirstysiu pagal klasės temas. Susinumeruosiu jas ir dirbsime pasiblaškydami po visas pratybas
Aciu už patarimus...na taip..perlėksiu pe rkelis knigynus ir nupirksiu... na kiekviena mes kitaip dirbame...aš pagal temą kurią jie klasėje eina nedirbu....aš tiesiog labai žiūriu kokios klaidos pas juos vyrauja rašto darbuose ( kalbant apie disgrafikus )..kas labiau nesiseka...tai ir ruošiu užduotis sakyciau beveik kiekvienam individualiai...aišku reikia ir į pamokos temą manau atsižvelgti..o pratybas kažkaip sugalvojau šiemet nupirkti, nes pas mus labai apribojo švietimasi...tai manau jei neprasmuksiu atšviesti...turės pratybas ekstra atveju