QUOTE(ruzava @ 2009 09 29, 08:10)
labas rytas
aš su tokiu klausimu: ar galima vesti pamoką specukams tada, kai kitiems klasės draugams pamokos jau pasibaigusios?
norėčiau vieną dieną savaitėje pasidaryti vien tik su KITA VEIKLA, viskas gražiai ir beveik be langų išsidėlioja, suku galvą tik dėl vienos pamokos, nėra kur devintokams specukams matematikos įkišt
o taip nesinorėtų tą vieną pamoką kišti į kitą veiklą, gal kartais leis nusimuliuot tą dieną, jei pamokų nebus 

aš su tokiu klausimu: ar galima vesti pamoką specukams tada, kai kitiems klasės draugams pamokos jau pasibaigusios?
norėčiau vieną dieną savaitėje pasidaryti vien tik su KITA VEIKLA, viskas gražiai ir beveik be langų išsidėlioja, suku galvą tik dėl vienos pamokos, nėra kur devintokams specukams matematikos įkišt

Sveikutės!Man buvo iškilus tokia pati dilema-pabijojau tikrintojų ir padariau taip-antrokę vieną tvarkaraštyje prijungiau prie kitų per ketvirtą,o imu per penktą pamoką kai jai pasibaigusios pamokos,bet laukia autobuso.Gal ir negera išeitis,bet .Klausimėlis-kai mokytojos dirba pagal atnaujintas programas,kaip jūsiškės rašo adaptuotose programose-temas ar įgūdžius.Juk pas jas ten tų temų nebėr,o mūsų programų variantai su temom.Gal kas didmiesčiuose geriau šį dalyką išmano ir kokiuose seminaruose buvo?