QUOTE(Rhetta @ 2009 09 30, 21:19)
O modifikuodami programą silpnaregiui remiatės sveikatos pažyma išduota šeimos gydytojo ar prašote iš tėvų okulisto išvados? Nes mūsų PPT neleidžia traukti silpnaregio į sąrašus, jei jis neturi okulisto išvados ir jei jam pagalbos neteikia mokyklos tiflopedagogas (kurio mokykloje nėra)...
Aš pridėjau okulisto išvadą, parašiau savo vertinimus ir PPT patvirtino. Tiflopedagogo taip pat neturim, bet mokytoja už modifikavimą gavo priedą, nes tikrai dažnai tekdavo teikti ir individualią pagalbą pamokų metu.
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 01, 12:59)
kad aš tai gavau akvietima dalyvauti į e-mail'ą....
Papildyta:
aš rašau tik tuos einamus metus , o tiksliau tą data, kada buvo pirmoji pratybų diena..
Aš taip pat.
QUOTE(light blue @ 2009 10 01, 17:03)
mano draugė sakė, kad jos paraišką dėl priemonių parsiuntė atgal, tipo suma nenurodyta bendra? Ar tik nebus čia mokyklos vadovų antis, nes negi jie paštui dar mokės pinigus dėl to

Juolab, kad draugė emailą jiems parašė su bendra suma. KO tie direktoriai bijo tų konkursų?
Aš šiandien ryte pati nunešiau į SPPC, tai pirmiausiai pasižiūrėjo, ar nurodyta bendra suma. Jiems tai svarbu, nes skiriamos bus lėšos, už kurias priemones įsigyti reikės pačioms. Jei iš viso gausim...
O paraišką gal iš tiesų parsiuntė, jei nerado ten nurodytos sumos... O jei ir nusiuntė emailą, gal tiesiog nesusiejo su tuo laišku. Juk gavo daugybę paraiškų...