Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

Visoms sveikinimai Mokytojų dienos proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 10 05, 19:20)
Geras protestas  thumbup.gif , tik ar ilgam  lotuliukas.gif  Prireiks ko ir pirksi, nes nieks kitas nenupirks  doh.gif (čia iš savo karčios patirties...)

Sveikos po šventės;  smile.gif
Gal kuri girdėjote apie logopedės Eglutės Šliauterienės "Pratybų sąsiuvinis sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti"? Ji platina leidinį pati, važinėja po rajonus ir pristato. Kaina didoka, bet apimtis irgi 360 pusl. Kas žinote, kas turite, ar verta dėmesio ir apie 60 Lt?

tai čia jau kas be ko mirksiukas.gif
pirmą kartą girdžiou apie tokią g.gif

QUOTE(klopedija @ 2009 10 05, 19:27)
Tėveliai šiemet gana noriai rėmė kabinetą, tai nusipirkau naują kilimą (reikia gi vaikams ir ant žemės paropoti hihihi.gif), kitus pinigus skirsiu žaidimams, popieriui, flomasteriams; dar truputį pasiliksiu "atleidžiamiems" nuo logo prievolės  lotuliukas.gif . Tuoj Light blue kibs man į atlapus, kodėl aš juos "atleidžiu"  lotuliukas.gif .

oi, aš galiu pamiršt apie veiklą ne prie veidrodžio net ir su darželinukais... nes kabinetą darželyje turiu... kokių 2 metrų pločio ir 4 ilgio unsure.gif taoi tenka su mažiukais tik sėdimą veiklą organizuoti doh.gif
Atsakyti

Gal kuri girdėjote apie logopedės Eglutės Šliauterienės "Pratybų sąsiuvinis sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti"? Ji platina leidinį pati, važinėja po rajonus ir pristato. Kaina didoka, bet apimtis irgi 360 pusl. Kas žinote, kas turite, ar verta dėmesio ir apie 60 Lt?

Mačiau tą leidinį ir ruošiuosi jį pirkti. Logopedė Eglutė Šliauterienė dirba sanatorijoje, t.y. daugiausiai su sutrikdytos kalbos pacientais. Kiek žinau, tai verstinis leidinys iš amerikiečių autorių ir pritaikytas lietuvių kalbai. Ten yra užduočių žodynui, gramatikai, semantiniams dalykams ir kt. Giliai nestudijavau, gal ir ne viskas mokykloms tinka, bet man pasirodė vertas dėmesio, tokių leidinių nėra daug ir didelio pasirinkimo neturime.
Atsakyti
kibs man į atlapus, kodėl aš juos "atleidžiu" .

o man irgi iškilo klausimas Klopedija kodėl ir kokius vaikus atleidi?kai atsakysi į šį klausimą...paklausiu kito klausimo dėl vieno vaiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ruzava @ 2009 10 05, 18:16)
aš taip ir dirbu  mirksiukas.gif
kol kas jokio tikrinimo neturėjau, bet jei kas kabintūųsi, esu pasiruošuisi šaukti  biggrin.gif  nes aš, darydama teminius planus, orientavausi į vaikus... tai tiems, kurie turi garsų tarimo problemų (pas mane tokie yra antrokai ir trečiokai), teminius darau dviems mėnesiams pagal tai, ko jie netaria, ir tai, ką dabar mokomės tarti. o jau nuo trečios klasės disgrafikams dedu pagal Jakimavičienės knygutę  ax.gif

vajetau blink.gif aš turiu bendrus planus iš pernai pasidariusi ir nekeičiau jų šiemet..na tik metus perspausdinau ant viršelio..ir viskas..
Atsakyti
Geras protestas  thumbup.gif , tik ar ilgam  lotuliukas.gif  Prireiks ko ir pirksi, nes nieks kitas nenupirks  doh.gif (čia iš savo karčios patirties...)

Būtų gerai įsigyti. Užduočių niekada nebūna per daug mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMTE @ 2009 10 05, 21:57)
Mačiau tą leidinį ir ruošiuosi jį pirkti. Logopedė Eglutė Šliauterienė dirba sanatorijoje, t.y. daugiausiai su sutrikdytos kalbos pacientais. Kiek žinau, tai verstinis leidinys iš amerikiečių autorių ir pritaikytas lietuvių kalbai. Ten yra užduočių žodynui, gramatikai, semantiniams dalykams ir kt. Giliai nestudijavau, gal ir ne viskas mokykloms tinka, bet man pasirodė vertas dėmesio, tokių leidinių nėra daug ir didelio pasirinkimo neturime.

Iš google: 4u.gif
VšĮ Abromiškių reabilitacijos ligoninėje kalbos lavinimui taikoma Susanos Brubeiker (Susan Howell Brubaker) metodika (autorė dirba JAV Masačiuseto valstijos Viljamo Bemonto ligoninėje Kalbos ir kalbėjimo patologijos skyriuje). VšĮ Abromiškių reabilitacijos ligoninė išleido ligoninės logopedės Eglutės Šliauterienės išverstą metodiką lietuvių kalba- "Pratybų sąsiuvinis sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti". Kuo pasireiškia metodikos efektyvumas? Kalbinė medžiaga išdėstyta labai sistemingai ir nuosekliai pagal sunkumą. Pratimai yra išradingi, kūrybiški, keliantys nuotaiką. Kad pacientui būtų lengviau atlikti užduotis, tekstas išspausdintas didelėmis raidėmis, paryškinant svarbiausias detales. Metodika tinka šalinant tiek sunkų, tiek lengvesnį kalbos sutrikimą, vienintelis reikalavimas- kad būtų išlikę nors minimalūs skaitymo elementai. O tai reiškia, kad jei pacientas negali skaityti garsiai, jis gali dalinai suvokti skaitomą tekstą ir atlikti tam tikras užduotis. Dirbant pagal šią metodiką, pastebėtas daug spartesnis kalbos atkūrimas ir geresni rezultatai.

Susidomėjau smile.gif Tik kaip įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksuliukas26 @ 2009 10 05, 22:27)
vajetau blink.gif aš turiu bendrus planus iš pernai pasidariusi ir nekeičiau jų šiemet..na tik metus perspausdinau ant viršelio..ir viskas..

nenustebk taip, ir aš kaip Ligh blue- tik mandrai pasakau lotuliukas.gif
juk pernai su kokiais priešmokyklinias ėjom garsą š, č, ž... tai ir šiemet orinetuojuosi pagal daugumą, tai vėl einam š, č, ž... tai iš pernai metų planus copy- paste, tik kartkartėm įdedu užduotėlę mažesnę, nes šiemet priešmokykliniai silpnesniai ax.gif
Atsakyti
Kažko įtartinai ramu po Mokytojo dienos Logo klube hihihi.gif
Atsakyti
Joa! Visi kantriai algų laukia! lotuliukas.gif

Kauno savivaldybė halėje surengė mokytojams koncertą, galės girtis, kaip mokytojus pagerbė. Geriau jau būtų algas pervedę! mad.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labux. Esu vis dar gyva. Seku temą, bet nelabai kažko noriu reikštis. Aš jau po nuskausminimo (po algų). Mes jau praeitą savaitę gavom. Minusas - beveik nepilni 300.. Kadangi tikėjausi blogiau, tai labai ir nenusiminiau.

Ruzava, ar būsi kitą tečian? Palotume daugiau apie tuos IKT kursus.

MD, AD programų mokytojai dar neparašė verysad.gif Jau sugadinau ,,draugiškus" santykius... Ramybė ir kantrybė pradėjo aižyti. Žodžiu, jovalas, kaip rašė klopedija.
Atsakyti
Jau gavau algą! Bet taupysiu, į koncertą nevažiuosiu! tongue.gif - alga sumažėjo maždaug 430 Lt cray.gif
Atsakyti
gavau algą, praleidau ax.gif biški virš 200lt bet po naujų jei pamažės dar... unsure.gif
Atsakyti
Algos dar negavau (po atostogų doh.gif ). Šiandien buvau įdomiame seminare "Vaikai ir jų agresija. Darbas su vaikais, turinčiais elgesio sunkumų". Vedė psichologas Evaldas Karmaza iš VŠĮ "Vaiko užuovėja". Priėjom išvados, kad greit atsiras pedagogų su nesuvaldyta agresija.
Atsakyti