Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

QUOTE(vardė @ 2009 10 06, 23:10)
O tu į tą rajoninį renginį nesiruoši? Per kokį nuobodų pranešimą palotume.

kalbi apie tą sveikatos konferenciją? tik šiandien pamačiau skelbimą blush2.gif tai dar nesugalvoju, ką daryt g.gif
Atsakyti
Na va,...vakar vyras kompą privatizavo, net minties viduryje buvau nutraukta schmoll.gif
Tai man alga pamažėjo tikrai mažiau, nei jums, nes su 1,5et nebegaunu į rankas 240lt kažkur. Čia jau su bazinio sumažinimu ir žirklių vidurkiu. Tai dar dar sakyčiau.

Kažko norėjau klausti, nakčia sugalvojau klausimų ir va...nepamenu doh.gif
Vieną prisiminiau smile.gif
SPEC. PED., su kiek vaikų MAX dirbate pamokoje? Pas mane anšlagas doh.gif Max vienoje klasėje turiu penkis. Tai gaunasi klyrum klerum orkestras. Kas kad visi MD, bet skirtingi žiauriai doh.gif Sakau, gal reiktų imti tik su PPT išvadom g.gif O mokyklinių nerušinti g.gif (nors jų mažuma). Nes gaunasi darbas dėl darbo. Pasiskėryčioju tarpe jų ir tiek. Sakau, gal klasėje daugiau kai kurie galvon kažko pasiimtų g.gif Nėra galimybės bent po du suskristyti sad.gif Ypač ketvirtokų užvešėjo doh.gif

KLOPEDIJA, jei ruoši dar bukietą klimingų, tai atiduok juos su visu kilimu lotuliukas.gif Kitaip nejamsiu biggrin.gif Nors...kitai kolegei gal ir be kilimo įkiši hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 07 spalio 2009 - 07:55
QUOTE(light blue @ 2009 10 07, 08:53)

SPEC. PED., su kiek vaikų MAX dirbate pamokoje?

max dirbu su 3 vienu metu. Vieną tokį progrupį modifikuotų turiu ir du po 3 adaptuotų 4u.gif
kiti išsidėliojo po du, o pora vaikų individualiai (kol kas) 4u.gif
Atsakyti
na, kad sumažino jums algas nuo rugsėjo 1d. - neteisėta, girdėjau jau mokytojai kažkur streikuos dėl to.
mums algas sumokėjo laiku, nesumažintas. thumbup.gif
bet gaila dėl Jūsų.. verysad.gif
mažės nuo spalio 1d. ir man konkrečiai 300Lt per abu darbus. doh.gif
o girdėjau, kad nuo sausio 1d. vėl mažės apie 10 proc. g.gif
Atsakyti
kaip spec.ped. imdavau vienu metu daugiausiai 3.

su logo didžiausia grupė buvo 6.....
Atsakyti
Su spec turėjau ir po penkis. blink.gif
Atsakyti
nuo sausio kokiu kažin pagrindu nori mažinti? kad sodrą apkamšyti? ir vėl per mus, medikus ir diedukus??? o seimas pieštukais auksiniais kad rašo, kad rašo doh.gif mane tas ir siutina.
Papildyta:
GAL ŽINOTE, kada tas priemonių konkursas bus aiškus? Kada iliuzijos duš arba išsipildys?
Atsakyti
beje, imu po penkis, nes vieno klasėje tokiomis puokštėmis SPM sudėta doh.gif Bet kad klasių komplektų po du, tai taip ir gaunasi. Dvi ketvirtos ir abi po penkis spm valdo doh.gif Žemesnėse klasėse kažkaip dar neaptikta tiek "lobio".
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 07, 10:22)
mažės nuo spalio 1d. ir man konkrečiai 300Lt per abu darbus.  doh.gif
o girdėjau, kad nuo sausio 1d. vėl mažės apie 10 proc.  g.gif

bet dabar nukirto apie 10proc... nuo spalio dar... jei nuo sausio dar 10 doh.gif tai jau tada patyliu išvis verysad.gif

QUOTE(light blue @ 2009 10 07, 11:53)
beje, imu po penkis, nes vieno klasėje tokiomis puokštėmis SPM sudėta doh.gif Bet kad klasių komplektų po du, tai taip ir gaunasi. Dvi ketvirtos ir abi po penkis spm valdo doh.gif Žemesnėse klasėse kažkaip dar neaptikta tiek "lobio".

pas mus lengviau, nes mokykla nedidelė, tėra visų klasių po 1 komplektą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 10 06, 09:29)
nenustebk taip, ir aš kaip Ligh blue- tik mandrai pasakau  lotuliukas.gif
juk pernai su kokiais priešmokyklinias ėjom garsą š, č, ž... tai ir šiemet orinetuojuosi pagal daugumą, tai vėl einam š, č, ž... tai iš pernai metų planus copy- paste, tik kartkartėm įdedu užduotėlę mažesnę, nes šiemet priešmokykliniai silpnesniai  ax.gif

O rašydama teminį planai tiesiog rasai pvz.: garsas š trumpuose žodžiuose 2009-10-03; garso š įtvirtinimas rišliojoje kalboje 2009-10-04 ir t.t. Čia būtų lentelės forma rolleyes.gif Ar dar įdedi kokias nors temas pvz.: Garso š įtvirtinimas rišliojoje kalboje „Iš kaulelio brakšt, į pilvelį šmaukšt!“ g.gif
Klausinėju gal ir kvailokų klausimų blush2.gif , bet mokykloje turiu pavaduotoją kuri kiekvieną popierėlį išnarsto po kaulelį. Popieriai turi būti idialus g.gif Todėl vargstu, net prie planų, nes ir juos žiūri ir komentuoja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija...: 07 spalio 2009 - 11:21
QUOTE(Venecija... @ 2009 10 07, 12:20)
O rašydama teminį planai tiesiog rasai pvz.: garsas š trumpuose žodžiuose 2009-10-03; garso š įtvirtinimas rišliojoje kalboje 2009-10-04 ir t.t. Čia būtų lentelės forma rolleyes.gif Ar dar įdedi kokias nors temas pvz.: Garso š įtvirtinimas rišliojoje kalboje „Iš kaulelio brakšt, į pilvelį šmaukšt!“ g.gif
Klausinėju gal ir kvailokų klausimų blush2.gif , bet mokykloje turiu pavaduotoją kuri kiekvieną popierėlį išnarsto po kaulelį. Popieriai turi būti idialus g.gif Todėl vargstu, net prie planų, nes ir juos žiūri ir komentuoja schmoll.gif

Visada reikia save apsiginti motyvuotai gun_bandana.gif Ar tavo plano forma patvirtinta mokykloje? Jei ne, tai darai kaip nori. Arba reikalauk, kad būtų patvirtinta, o formą pati pateik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija... @ 2009 10 07, 12:20)

pas mane teminiai planai smulkesniai, kad nereiktų tų kasdieninių rašyt, nes juose apimamos visos sritys.
yra kelių dalių lentelė:
1. data
2. tema 9pvz. Garso š tarimas atviruose skiemenyse)
3. Artuliacijos ir sumulkiosios motorikos lavinimas(ten įrašau kelis pratimėlius)
4. Pratybų eiga: garsų tarimo mokymas, žodynon plėtimas, kalbos gramatinio taisyklingumo ugdymas) (ten įrašau pratimus, kurie bus užsiėmimo metu. dažniausiai tiesiog žaidimo pavadinimą įrašau...)

gal kam nors ir atrodys labai plačiai, bet, kaip jau sakiau, nebereikia rūpintis tais kasdieniais planais.

QUOTE(diasaja @ 2009 10 07, 12:32)
Visada reikia save apsiginti motyvuotai gun_bandana.gif Ar tavo plano forma patvirtinta mokykloje? Jei ne, tai darai kaip nori. Arba reikalauk, kad būtų patvirtinta, o formą pati pateik thumbup.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi nėra, tai aš pagal save susikūriau, o paskui pati pasitvirtinau SUKe 4u.gif
Atsakyti