Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

Sveikutės. Mane matyt neaplankys apvaizda, davesti iki blic dienyno ir kitų popierių. Aš asikasiau po konkursais, seminarais ir konferencijom bei parodom. Dar tiek nėra buvę, kaip rudens lapų doh.gif Jau net piktina, nes manau valdžia tikisi, kad visur blizgėsiu, o aš nenoriu sad.gif Nes atestuotis tai neleidžia, stimulo kaip ir nėr g.gif
Atsakyti
darželinukės, kiek laiko trunka jūsų pratybos su vaikais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 10 08, 11:19)
darželinukės, kiek laiko trunka jūsų pratybos su vaikais?  4u.gif

jei grupeje - tai apie 25 - 30min
o šiaip tai - kiek laiko yra, tiek ir trunka, nes tėvai ateina pasiimti ir nenori laukti. kaimas čia pas mane. tėvai tikisi, kad paėmus 5 min. per savaitę vaikas stebuklingai ims viską tarti taisyklingai.
nes yra tokių (šiemet turiu tokius 4 pirešmokyklinukus) iš kaimų, nemačiusius nei vaikų, nei darželio. tai jie nežino nei kiek jiems metų, neskiria spalvų....o kalba - nesuprantama, nepasako net tokių žodelių, kaip lova, namas..... (vova, mamas)
o tėvai sako - taigi jis tik r raidės netaria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2009 10 07, 21:55)
O sakykit jūs planus kokius rašote? Tiksliau visiems savo (kurie lanko jūsų pratybas) SPM?

aš rašau kiekvienam specukui - turiu sąraše 20 - tai tiek ir planų ( kai kurie kartojasi).
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 08, 11:00)
jei grupeje - tai apie 25 - 30min
o šiaip tai  - kiek laiko yra, tiek ir trunka, nes tėvai ateina pasiimti ir nenori laukti. kaimas čia pas mane. tėvai tikisi, kad paėmus 5 min. per savaitę vaikas stebuklingai ims viską tarti taisyklingai.
nes yra tokių  (šiemet turiu tokius 4 pirešmokyklinukus) iš kaimų, nemačiusius nei vaikų, nei darželio. tai jie nežino nei kiek jiems metų, neskiria spalvų....o kalba - nesuprantama, nepasako net tokių žodelių, kaip lova, namas..... (vova, mamas)
o tėvai sako - taigi jis tik  r raidės netaria smile.gif

nu vat, aš irgi pasiimu po 3 vaikus maždaug po 25 min., nes ilgiau nebeišeina nusėdėt jiems (o kabinetas man mažulytis, apie pajudėjimą nė kalbos negali būti). o kitą savaitę darželis laukia svečių ir švietimo skyriaus, tai perspėjo ir mane, kad gali įlysti ir pas mane. tai galvoju, ar nepasirodys poniai per trumpai?

oi, turim ir mes tokių priešmokyklinių... kaip tu sakai, nei spalvų nežino, nei brolio vardo, bet tėvams vienodai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMTE @ 2009 10 07, 23:13)
Ar čia kokia nauja mada vaikų lavinime  g.gif
Taigi taip! biggrin.gif

QUOTE(pinciuke @ 2009 10 08, 08:49)
kad jau diskutavome, tiesa nelabai aktyviai smile.gif
Tai kad nediskutavome, visos buvom labai vieningos nuomonės hihihi.gif

QUOTE(ruzava @ 2009 10 08, 10:19)
darželinukės, kiek laiko trunka jūsų pratybos su vaikais?  4u.gif
Ir mano 25-30 min.

QUOTE(pinciuke @ 2009 10 08, 11:00)
jie nežino nei kiek jiems metų, neskiria spalvų....o kalba - nesuprantama, nepasako net tokių žodelių, kaip lova, namas..... (vova, mamas)
o tėvai sako - taigi jis tik  r raidės netaria smile.gif
Taigi! lotuliukas.gif

Turiu 4 m. rinolalikę. Mamai pagyriau, kad "Genutė" jau paduoda man ranką, bando atsakyt į klausimą... (lanko nuo rugsėjo vidurio) O mama ir sako: "Bet vistiek blogai kalba." doh.gif Aš ir pasakiau, kad stebuklų nedarau, kad dirbsiu 2-3 metus, iki mokyklos. Mama apstulbo blink.gif doh.gif Visa laimė, kad ši mama pakankamai atidi ir rūpestinga. good.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 10 08, 15:46)
Taigi taip!  biggrin.gif

Tai kad nediskutavome, visos buvom labai vieningos nuomonės hihihi.gif

Ir mano 25-30 min.

Taigi!  lotuliukas.gif

Turiu 4 m. rinolalikę. Mamai pagyriau, kad "Genutė" jau paduoda man ranką, bando atsakyt į klausimą... (lanko nuo rugsėjo vidurio) O mama ir sako: "Bet vistiek blogai kalba." doh.gif  Aš ir pasakiau, kad stebuklų nedarau, kad dirbsiu 2-3 metus, iki mokyklos. Mama apstulbo  blink.gif  doh.gif  Visa laimė, kad ši mama pakankamai atidi ir rūpestinga. good.gif

Ach, su vaikais lengviau dirbti, nei tėvus "apšviesti" doh.gif Aš vieną mamą kol įtikinau, kad reikia pas LOR nuvesti, tai praėjo visas mėnesis. Ji sako:
-Mano vaikui tik sloga pastoviai būna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 08, 17:03)
doh.gif
Mano vaikui viskas gerai, tik akis ne į tą pusę pasisukus lotuliukas.gif .
Atsakyti
o man reik vieno vaiko mamą pasisiekti, nes liežuvis labai prisegtas, nesusitvarkė to darže doh.gif O dar sulėtėjusi psichinė raida...tai gal r išmoks ketvirtoje klasėje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 08, 17:03)
Ach, su vaikais lengviau dirbti, nei tėvus "apšviesti" doh.gif Aš vieną mamą kol įtikinau, kad reikia pas LOR nuvesti, tai praėjo visas mėnesis. Ji sako:

va va, kaip tėvus įtikint?
turiu bernioką tokį, 5m, nosis užgulta, kvėpuoja tik per burną plačiai prasižiojęs... kad visa raida vėluoja, tai labai matosi, bet norėčiau nuo vaiko kvėpavimo pradėt... mama blaivią galvą retai teturi, tai atveda tėtis. darželio aukjlėtojai pasakė, kad jam sloga doh.gif bandau ir aš jį pasigaut, bet nežinau, kaip jį įtikint, kad čia ne sloga unsure.gif

QUOTE(light blue @ 2009 10 08, 17:30)
o man reik vieno vaiko mamą pasisiekti, nes liežuvis labai prisegtas, nesusitvarkė to darže doh.gif O dar sulėtėjusi psichinė raida...tai gal r išmoks ketvirtoje klasėje sad.gif

turiu ir tokią egzempliorę... dabar yra ketvirtokė, tai per trejus metus tik viendūžį r kai kur pasako unsure.gif liežuvis tiesiog guli nepakildamas, bet mamai neįsakysi... doh.gif
Atsakyti
Niu apturėjau šiandien nuotykį blush2.gif Pagaliau prisikviečiau vieno mokinio tėvą į mokyklą, dar nė karto nematytą, ir kaip tik elektriko laukiau ateinant. Pasibeldė žmogus, įkišęs galvą pasisveikino, o aš apsidžiaugiau, kad pagaliau elektrikas atėjo ir jau vedžiaus bėdos parodyt, o vyriškis ir sako:-Ne elektrikas aš, aš Petraitis (pavardę pasakė). Bijos dabar tėvai rodytis, žinos ,kad į mokyklą kviečiami ne tik parašo padėt, bet ir rozečių sutvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 10 08, 19:17)
Niu apturėjau šiandien nuotykį  blush2.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif būna būna... lotuliukas.gif
Atsakyti