Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

QUOTE(ruzava @ 2009 10 08, 18:12)
turiu ir tokią egzempliorę... dabar yra ketvirtokė, tai per trejus metus tik viendūžį r kai kur pasako  unsure.gif  liežuvis tiesiog guli nepakildamas, bet mamai neįsakysi... doh.gif

mano toks egzempliorius be garso r jau penktokas g.gif kartą atėjo jis ir sako: "Žinokit, man gelai bus il taip, nenoliu mokytis l galso". Mamytė irgi ateina be to garso g.gif ir sako: "Man ilgi ta pati ploblema, nevalkit su tuo vaiku" g.gif Galvoju, geras! Bet sakau: "Toks gražus vaikinukas ir nėra garso r, kodėl anksčiau nesikreipėt į logopedą?". O ji ir sako: "Kaip čia kleipsies, jei jis labai jautlus: plie jo negalima plisiliesti. Net ausis valydamas, vaikas žiaugčioja, o dantų šepetėlio visai negali įdėti į bulną, jį pykina" blink.gif nu jo, galvoju, tikrai jautrus vaikas. Tai pasiūliau nueiti pas gydytoją dėl jautrumo, o ji ir ten neveda, nes vaikas JAUTRUS unsure.gif Tai va, ką man daryti tokiu atveju??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2009 10 08, 20:41)
mano toks egzempliorius be garso r jau penktokas g.gif kartą atėjo jis ir sako: "Žinokit, man gelai bus il taip, nenoliu mokytis l galso".

nu jooooo blink.gif ir juokinga, ir graudu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2009 10 08, 21:41)
mano toks egzempliorius be garso r jau penktokas g.gif kartą atėjo jis ir sako: "Žinokit, man gelai bus il taip, nenoliu mokytis l galso". Mamytė irgi ateina be to garso g.gif  ir sako: "Man ilgi ta pati ploblema, nevalkit su tuo vaiku" g.gif  Galvoju, geras! Bet sakau: "Toks gražus vaikinukas ir nėra garso r, kodėl anksčiau nesikreipėt į logopedą?". O ji ir sako: "Kaip čia kleipsies, jei jis labai jautlus: plie jo negalima plisiliesti. Net ausis valydamas, vaikas žiaugčioja, o dantų šepetėlio visai negali įdėti į bulną, jį pykina" blink.gif  nu jo, galvoju, tikrai jautrus vaikas. Tai pasiūliau nueiti pas gydytoją dėl jautrumo, o ji ir ten neveda, nes vaikas JAUTRUS unsure.gif Tai va, ką man daryti tokiu atveju??? unsure.gif

Nepykit, bet man tai kaip anekdotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti, pagal kokia programa dirbate darzelyje? As naudojuos Ivoskuvienes ir kt. "Ikimokyklinio amziaus vaiku neispletotos kalbos ugdymas." Ar reikia rasyti atskiras programas vaikams? Pas mane visus vaikus, kurie yra tikrinti PPT, rekomenduojama ugdyti pagal bendrasias programas.
kazkaip nuojauta man kužda, kad neužtenka tos programos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2009 10 08, 21:12)
Merginos, gal galit pasakyti, pagal kokia programa dirbate darzelyje? As naudojuos Ivoskuvienes ir kt. "Ikimokyklinio amziaus vaiku neispletotos kalbos ugdymas." Ar reikia rasyti atskiras programas vaikams? Pas mane visus vaikus, kurie yra tikrinti PPT, rekomenduojama ugdyti pagal bendrasias programas.
kazkaip nuojauta man kužda, kad neužtenka tos programos g.gif

vaikams su sulėtėjusia kalbos raida arba vaikams, kurie turi kitų raidos sutrikimų, tai mokau pagal tą Ivoškuvienės knygutę, o kitus, kuriems aktualiausia garsų tarimas, tai mokau pagal tai, kokių garsų jiems reikia. Aišku, sausai tų garsų nevarom, pažaidžiam, pasikalbam, bet tada temas derinu su auklėtojos einama tema, apie ką ji kalba Ryto rate, ar kaip ten pas juos ji vadinas ax.gif
Atsakyti
Ar galėtumėte man padėti surasti įsakymą, dėl tarifikuotų priedų mokėjimo pedagogams. Norėčiau pasiskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 10 08, 19:17)
apsidžiaugiau, kad pagaliau elektrikas atėjo ir jau vedžiaus bėdos parodyt, o vyriškis ir sako:-Ne elektrikas aš, aš Petraitis (pavardę pasakė).
lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(kristute123 @ 2009 10 08, 20:41)
Tai pasiūliau nueiti pas gydytoją dėl jautrumo, o ji ir ten neveda, nes vaikas JAUTRUS unsure.gif Tai va, ką man daryti tokiu atveju??? unsure.gif
Nesirgti svetimomis ligomis! mirksiukas.gif

QUOTE(pusniuke @ 2009 10 08, 21:12)
Merginos, gal galit pasakyti, pagal kokia programa dirbate darzelyje? As naudojuos Ivoskuvienes ir kt. "Ikimokyklinio amziaus vaiku neispletotos kalbos ugdymas."
Naudojuosi ta pačia.
Net ir "fonetiniams" rašau savaitės temą iš tos programos ir nesuku sau galvos. irnesakyk.gif
Programas rašau tik tiems, kuriems rekomenduoja PPT. Dar mikčiojantiems, dizartrikams. Dabar rašysiu rinolalijos šalinimo programėlę. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rencius @ 2009 10 08, 22:53)
Ar galėtumėte man padėti surasti įsakymą, dėl tarifikuotų priedų mokėjimo pedagogams. Norėčiau pasiskaityt bigsmile.gif

Čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Didelis ačiū klopedijaigroup.gif

blush-anim-cl.gif2:Niekur nerandu, kur yra parašyta, kad specialusis pedagogas turi (privalo) rašyti individualius planus, kiekvienam spec.poreikių mokiniui lankančiam korekcines Specialiojo pedagogo pratybas???

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRO
ĮSAKYMAS

DĖL MOKYKLOS SPECIALIOJO PEDAGOGO BENDRŲJŲ PAREIGINIŲ NUOSTATŲ

2005 m. gruodžio 29 d. Nr. ISAK-2676
Vilnius

5.3. rengia sutrikusių funkcijų lavinimo individualiąsias,
pogrupines ir grupines programas (tik dirbantis mokykloje,
vykdančioje ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo programas),
veiklos ataskaitą;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius: 08 spalio 2009 - 22:22
QUOTE(klopedija @ 2009 10 08, 23:03)
Nesirgti svetimomis ligomis!  mirksiukas.gif

thumbup.gif jėga! žinai, pasinaudosiu Tavo pasiūlymu 4u.gif
Atsakyti
poilsio minutei 4u.gif

Geri išradimai thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

aš tai labiausiai nenorėčiau to diržo lotuliukas.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2009 10 09, 00:13)
Didelis ačiū klopedijaigroup.gif

blush-anim-cl.gif2:Niekur nerandu, kur yra parašyta, kad specialusis pedagogas turi (privalo) rašyti individualius planus, kiekvienam spec.poreikių mokiniui lankančiam korekcines Specialiojo pedagogo pratybas???

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRO
                            ĮSAKYMAS

DĖL MOKYKLOS SPECIALIOJO PEDAGOGO BENDRŲJŲ PAREIGINIŲ NUOSTATŲ

2005 m. gruodžio 29 d. Nr. ISAK-2676
                            Vilnius

5.3. rengia sutrikusių funkcijų lavinimo  individualiąsias,
pogrupines  ir  grupines  programas  (tik  dirbantis  mokykloje,
vykdančioje  ikimokyklinio,  priešmokyklinio ugdymo  programas),
veiklos ataskaitą;

tai čia viskas ir pasakyta,kad tik tiek rengia, kurie dirba specialiaisiais pedagogais ikimokyklinėse ugd. įstaigose.
aš nieko nerengiu, nes dirbu mokykloje
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 09, 09:20)
tai čia viskas ir pasakyta,kad tik tiek rengia, kurie dirba specialiaisiais pedagogais ikimokyklinėse ugd. įstaigose.
aš nieko nerengiu, nes dirbu mokykloje

Aš ir nerengiu, nes dirbu mokykloje. Nors turiu viltį, kad kada nors pasidarysiu ax.gif
Atsakyti