O ten tą sklaidą kelių maždaug metų ėmei? Ar apskritai visų bendrai aprašei, ar kiekvieną projektą ir seminarą atskirai vardinai? Man ten truputuką toks be ryšio dalykas, atrodo kad VB atsiskaitinėt reikia

dėsiu labai įvarių metų, tiesiog tai, kas svariausiai atrodo. Projektinė veikla su vaikais, mano su panom seminarai, knygos rašytos, konferencijos su mokytojais, vaikų tos vakaronės. Labai nenoriu smulkintis, bet... man kažkaip rodosi, kad viena save pagirsiu ir tiek.
Vaje, aš tiek nuopelnų neturiu,
nušvilpsi man priemones iš panosės
Man reik labai vargšiškai pasirodyt, aprašyt savo skurdžią dalią, kaip man nieks nieko neduoda, tai gal pasigailės

O man šiandien renginys - "Rainių (kirčiuotas pirmasis skiemuo
) mokykla" vadinasi.

QUOTE(ruzava @ 2009 09 23, 11:39)
Merginos, nuo kelintos klasės drąsiai rašot disgrafiją? man kažkaip šviečias, kad nuo trečios, tai rašau nuo trečios, o kaip yra iš tikro? 

Kai dirbau PPT, tai rašydavom ir nuo antros klasės pabaigos

RHETTA, prie ko tau skoliozininkai visokie?
Jei jie turi PPT pažymas, tai ok, visi kiti
Pas mus vienas pirmūnas yra su klausos negale, bet niekur jis nefigūruoja pas mane, nes yra itin gabus. Traukiu tik su ppt pažymom ir tie, kurie potencialūs jas turėti po pusmečio.

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 23, 12:17)
laikomės gerai - priaugom visą kilą ( kaip iš vieno papo bemaitinanti, tai čia jau super gerai ).
O šiaip - liežuvis tikrų tikriausiai prisegtas, ( prisiklausiau-prisiskaičiau visokių nuomonių, vieni sako kirpt anksčiau, kiti vėliau, nes dar gali vėl suagt, kiti liepia nekirpt ( čia uošviai) ) . Tas liežuvis tai čia vyro genai, pas patį prisegtas, r viendūžis
( o dar paties varde tos r net dvi beesą
).
O dabar sėdim nuoga dupce, nes raudona - jautrios esam. Tai oruojamės-vėduojamės
.
O šiaip - liežuvis tikrų tikriausiai prisegtas, ( prisiklausiau-prisiskaičiau visokių nuomonių, vieni sako kirpt anksčiau, kiti vėliau, nes dar gali vėl suagt, kiti liepia nekirpt ( čia uošviai) ) . Tas liežuvis tai čia vyro genai, pas patį prisegtas, r viendūžis

O dabar sėdim nuoga dupce, nes raudona - jautrios esam. Tai oruojamės-vėduojamės

Hugges sauskelnes naudok ir tik su kūdikių drėgnom servetėlėm gražumus valyk

QUOTE(&joy @ 2009 09 23, 15:40)
Vaje, aš tiek nuopelnų neturiu,
nušvilpsi man priemones iš panosės
Man reik labai vargšiškai pasirodyt, aprašyt savo skurdžią dalią, kaip man nieks nieko neduoda, tai gal pasigailės 

tavo vaikai sunkesni

KLOPEDIJA< gero Rainių morčiau ir murkimo

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 09 23, 15:52)
Hugges sauskelnes naudok ir tik su kūdikių drėgnom servetėlėm gražumus valyk
Nebus problemų. Išbandyta 

bus problemų

QUOTE(Rhetta @ 2009 09 23, 14:50)
Na va, pasirodžiau vienoj temoj dabar rodausi kitoj
Jaučiuosi tarsi dviejuose darbuose dirbčiau, kai dvi logo temos yra
Sakykit kolegės kokius vaikus traukiat į spec. poreikių mokinių sąrašą? Apsižiūrėjau, kad nemažai su skolioze, širdies ligom ir pan. vaikų yra ar visus ir traukti į sąrašus?Nors jie nesimoko pagal palengvintas programas, bet vis tik priskiriami spec. poreikių mokiniams
Pernai pavadavusi kolegė įtraukė tik kelis, nežinau tik kokiais kriterijais vadovavosi įtraukdama būtent tuos kelis vaikius.

Sakykit kolegės kokius vaikus traukiat į spec. poreikių mokinių sąrašą? Apsižiūrėjau, kad nemažai su skolioze, širdies ligom ir pan. vaikų yra ar visus ir traukti į sąrašus?Nors jie nesimoko pagal palengvintas programas, bet vis tik priskiriami spec. poreikių mokiniams

Mums PPT duodavo į kitą sąrašą surašyt, kad nesimaišytų. Juk kartais gali būti su gydytojų diagnoze, bet be programos

Diasaja o tas surašymas dėl surašymo?
Ar duoda kokį krepšį didesnį? Kas nuo to surašymo? Nei mums etatui jie skaičiuojasi, nei krepšio dvigubina, bent mums

QUOTE(&joy @ 2009 09 23, 15:03)
Ir man kol kas darbe nesąmonės, tiksliau abiejuose. Pagrindiniam tai pora nemažų renginių su logopede organizuojam, tai nors persiplėšk, bet vaikai aišku lieka be normalaus dėmesio
Ten kur vaduoju, ateina tik keli pirmokai kol kas, daugiau klientūros nesulaukiu, nors norėčiau bent susipažint, kad žinočiau kaip atrodo jei reiktų ieškot
Dėl žinių, tai ir aš jau jaučiu, kad per mažai man, nemoku paaiškint, ypatingai matematikos. O turi žinot praktiškai visas sritis. Jei pradėčiau imt vyresnius, tai iš viso žalia būčiau
Light blue, jau gal išsiuntei paraišką? Mes dar nesupildėm

Dėl žinių, tai ir aš jau jaučiu, kad per mažai man, nemoku paaiškint, ypatingai matematikos. O turi žinot praktiškai visas sritis. Jei pradėčiau imt vyresnius, tai iš viso žalia būčiau

Light blue, jau gal išsiuntei paraišką? Mes dar nesupildėm

O man matematika vienas malonumas

Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2009 09 23, 15:59)
Diasaja o tas surašymas dėl surašymo?
Ar duoda kokį krepšį didesnį? Kas nuo to surašymo? Nei mums etatui jie skaičiuojasi, nei krepšio dvigubina, bent mums 

Dėl krepšio abejoju

QUOTE(light blue @ 2009 09 23, 15:54)
tavo vaikai sunkesni
o su kalbos sutikimais priskaičiuojat? nes man čia iškilo klausimas 

Aš rašiau su logopediniais, juk priemonių ir kalbos ugdymui yra. Ir logopedė sau prisirašė visokių knygelių, tik aš pusę išbraukiau

Kai dar manajam vaikinui reikėjo sauskelnių, tai huggies ir man nepatiko, leisdavo pro šonus, dažnai keist reikėdavo. O leliuką ir paberdavo. Dar dabar kažkur beveik pilnas pokas pačių mažiausių mėtosi