Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

Šiandien ir aš jau sodinsiu, nes ūgliukai jau kokių 3 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
O maniskes dar miega smile.gif Saltas rusys,tai ir neskuba keltis,nors vos matomi sviesus daigeliai jau yra..bet dar nejudinu ..
Atsakyti
pažiūrėsiu kada tinkamas laikas pagal mėnulį ir sodinsiu ax.gif
Atsakyti
maniskes taip pat miega - jokiu zenklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 02 09, 16:12)
maniskes taip pat miega - jokiu zenklu  smile.gif

Ir mano doh.gif
Atsakyti
Aš jau pasodinau saviškes prieš kelias dienas bigsmile.gif Jau daigelius išleidę buvo wub.gif
Atsakyti
Mano tai žemėje miega, gal pradėti laistyti? g.gif
Atsakyti
gal dar ankstoka? g.gif maniskes irgi zemeje...
Atsakyti
Va,mano šokoladinė kalija:) Pirmoji kurią auginau, nes gavau dovanųsmile.gif Tai, kai ūgtelėjo, nebežinau kur reiks ir dėt:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hadulka @ 2010 02 16, 13:35)
Va,mano šokoladinė kalija:) Pirmoji kurią auginau, nes gavau dovanųsmile.gif Tai, kai ūgtelėjo, nebežinau kur reiks ir dėt:)

tai čia dabar ji tokia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hadulka @ 2010 02 16, 13:35)

Man atrodo kad jai šviesos permažai g.gif ax.gif nes aš savąsias pernai šviesiam kambarį toliau nuo lango laikiau tai ir pradėjo stypt į viršų doh.gif doh.gif tai greit perkrausčiau ant palangės ir gan normaliai jos ten augo ir žydėjo thumbup.gif
Maniškės vis labiau auga bigsmile.gif įdomu žydės ar ne g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 02 16, 17:42)
Man atrodo kad jai šviesos permažai  g.gif  ax.gif nes aš savąsias pernai šviesiam kambarį toliau nuo lango laikiau tai ir pradėjo stypt į viršų  doh.gif  doh.gif  tai greit perkrausčiau ant palangės ir gan normaliai jos ten augo ir žydėjo  thumbup.gif
Maniškės vis labiau auga  bigsmile.gif įdomu žydės ar ne  g.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif Taip , turėjo gauti per mažai šviesos, o šilumos ir trąšų - per daug, todėl ir atrodo tokia išstypusi, nors žiedas labai gražios spalvos ax.gif
Atsakyti