Mergaites, gal turit kokia ydomesne "bulba" pasiulyti (turiu tik balta, taigi tiks bet kokia iskyrus balta)
QUOTE(hadulka @ 2010 02 16, 13:35)
Va,mano šokoladinė kalija:) Pirmoji kurią auginau, nes gavau dovanų
Tai, kai ūgtelėjo, nebežinau kur reiks ir dėt:)
WOUW
Bet GRAŽI
QUOTE(kristele10 @ 2010 02 16, 18:04)
Mergaites, gal turit kokia ydomesne "bulba" pasiulyti (turiu tik balta, taigi tiks bet kokia iskyrus balta)

Galėčiau pasiūlyti "katę maiše", nes turiu kažkokių mažučių gumbelių, bet TIKRAI nėra nei vieno balto
O čia gavau dovanų

o jau grozybe
bet cia nuskintos ane?
QUOTE(Margareta @ 2010 02 19, 09:47)
Taip
pasirodysiu su savo kalijom,
cia balta kuria pasodinau sausio pradzioje

cia balta kuria pasodinau gal pries pora sav

cia captain jody

o cia geltonos dar nesusodintos

cia balta kuria pasodinau gal pries pora sav

cia captain jody

o cia geltonos dar nesusodintos
QUOTE(egleja @ 2010 02 19, 12:31)
pasirodysiu su savo kalijom,
Pries 4 men buvau gavusi dovanu alyvines spalvos kalijyte. Ji nuzydejo ir buvo pradejusi puti kaip as suprantu, nes viena stieba istraukus is zemiu, buvo sutezes. Tai kuri laika mazai laisciau ir dabar laistau po labai nedaug ir mazdaug kas 2 sav. ji pas mane stovi ant palanges terasoje. Bet ji tarsi sustojo augti. Tokia vargana atrodo,kyso tik pora stiebeliu su lapeliais. Nezinau ka daryti, kad ji atsigautu ir kaip ja priziureti?
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 19, 09:39)
Koks grožis
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 02 20, 14:59)
Pries 4 men buvau gavusi dovanu alyvines spalvos kalijyte. Ji nuzydejo ir buvo pradejusi puti kaip as suprantu, nes viena stieba istraukus is zemiu, buvo sutezes. Tai kuri laika mazai laisciau ir dabar laistau po labai nedaug ir mazdaug kas 2 sav. ji pas mane stovi ant palanges terasoje. Bet ji tarsi sustojo augti. Tokia vargana atrodo,kyso tik pora stiebeliu su lapeliais. Nezinau ka daryti, kad ji atsigautu ir kaip ja priziureti?
Paskaitykit temutę nuo pradžių tikrai kalbėjom apie priežiūrą
Gavau savo išsvajota oranžinę kalijos gumbelį
Sugebėjau vieną prasiųstą kaliją supūdyti