Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

Mergaites, gal turit kokia ydomesne "bulba" pasiulyti (turiu tik balta, taigi tiks bet kokia iskyrus balta) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 16 vasario 2010 - 18:06
QUOTE(hadulka @ 2010 02 16, 13:35)
Va,mano šokoladinė kalija:) Pirmoji kurią auginau, nes gavau dovanųsmile.gif Tai, kai ūgtelėjo, nebežinau kur reiks ir dėt:)

WOUW bigsmile.gif Nu ir ūgis doh.gif
Bet GRAŽI wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 02 16, 18:04)
Mergaites, gal turit kokia ydomesne "bulba" pasiulyti (turiu tik balta, taigi tiks bet kokia iskyrus balta)  blush2.gif  ax.gif

Galėčiau pasiūlyti "katę maiše", nes turiu kažkokių mažučių gumbelių, bet TIKRAI nėra nei vieno balto rolleyes.gif Bet juos reiktų bent porą metų pasiauginti iki normalaus dydžio ir tada tikėtis žiedų ax.gif Jei turi kantrybės, galim susitikti mirksiukas.gif

O čia gavau dovanų wub.gif
user posted image
Atsakyti
o jau grozybe wub.gif bet cia nuskintos ane? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 19 vasario 2010 - 09:47
QUOTE(Margareta @ 2010 02 19, 09:47)
o jau grozybe  wub.gif bet cia nuskintos ane?  unsure.gif

Taip mirksiukas.gif Bet vyras JAU išmokintas KOKIAS GĖLĖS REIKIA savo moteriai dovanoti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu su savo kalijom,
cia balta kuria pasodinau sausio pradzioje
user posted image
cia balta kuria pasodinau gal pries pora sav
user posted image
cia captain jody
user posted image
o cia geltonos dar nesusodintos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 02 19, 12:31)
pasirodysiu su savo kalijom,
cia balta kuria pasodinau sausio pradzioje

bigsmile.gif kaip faina, mano dar nelenda g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pries 4 men buvau gavusi dovanu alyvines spalvos kalijyte. Ji nuzydejo ir buvo pradejusi puti kaip as suprantu, nes viena stieba istraukus is zemiu, buvo sutezes. Tai kuri laika mazai laisciau ir dabar laistau po labai nedaug ir mazdaug kas 2 sav. ji pas mane stovi ant palanges terasoje. Bet ji tarsi sustojo augti. Tokia vargana atrodo,kyso tik pora stiebeliu su lapeliais. Nezinau ka daryti, kad ji atsigautu ir kaip ja priziureti?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 19, 09:39)
O čia gavau dovanų  wub.gif

Koks grožis wub.gif wub.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2010 02 20, 14:59)
Pries 4 men buvau gavusi dovanu alyvines spalvos kalijyte. Ji nuzydejo ir buvo pradejusi puti kaip as suprantu, nes viena stieba istraukus is zemiu, buvo sutezes. Tai kuri laika mazai laisciau ir dabar laistau po labai nedaug ir mazdaug kas 2 sav. ji pas mane stovi ant palanges terasoje. Bet ji tarsi sustojo augti. Tokia vargana atrodo,kyso tik pora stiebeliu su lapeliais. Nezinau ka daryti, kad ji atsigautu ir kaip ja priziureti?

Paskaitykit temutę nuo pradžių tikrai kalbėjom apie priežiūrą mirksiukas.gif 4u.gif Jai tiesiog reikia poilsio ir tik tada pradės normaliai augt, tik vat nežinau ar kas tokiu laiku kalijas migdo g.gif šiaip dažniausiai tai išeina padaryt nuo rudens ir šiuo metu jos jau po truputį bunda wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau savo išsvajota oranžinę kalijos gumbelį ax.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sugebėjau vieną prasiųstą kaliją supūdyti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif apziurekau saviskes, tai jau kalasi daigeliai
Atsakyti