Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

Aš jau išsilydžiau blush2.gif įlindau į google vaizdus rolleyes.gif kokios kalijos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 24, 11:17)
gal dėl to kad žemėj laikei?? g.gif nes mano tai labai  thumbup.gif  išsilaikė-buvau visas iškasus

Kitą žiemą laikysiu dėžutėje ax.gif
Atsakyti
Vakar tikrinau savaja, atrodo kad kažkas jau lenda ax.gif
O oranžinė vadinasi ORANGE rolleyes.gif man atrodo kad preiteis metais kažkuri nusipirko ax.gif
Atsakyti
Pernai, kai istraukiau saviskes is zemes, vieno gumbas buvo gerokai apipuves, tai nukrapsciau tas puvenas, apibarsciau cinamonu ir idejau i atskira dezute, dabar paziurejau, kad kuo puikiausiai isleido ugliuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2010 02 25, 17:33)
Pernai, kai istraukiau saviskes is zemes, vieno gumbas buvo gerokai apipuves, tai nukrapsciau tas puvenas, apibarsciau cinamonu ir idejau i atskira dezute, dabar paziurejau, kad kuo puikiausiai isleido ugliuka  thumbup.gif

Pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
as 2 metus netraukiau is jokiu zemiu,tik pernai geltonas ir baltas istraukiau nes daaaaug vaiku priaugino,ir pernai kur pasodinau vazonelyje palikau,siemet sekmingai isdygo. rolleyes.gif
Atsakyti
Labasrytas! Na laistomės žadinamės 4u.gif
Atsakyti
as ir jau viena laitau, nes nosi jau kisa is po zemiu ax.gif o kita dar miega... unsure.gif
Atsakyti
Va va aš ir pastebėjau daigiukus, tai neišsikentus gavos kad dar ir persodinau visas, labai išsekus žemė buvo tiesiog pelenai, tai truputi kiek turėjau įmaišiau juodos, nušveičiau grožiuj vazonėlius priliejau ir jau sugabenau ant palangės.. smile.gif gal greičiau žiedų sulauksiu..
Atsakyti
mano abi kalijos jau po lapelį leidžia thumbup.gif
Atsakyti
mano viena balta kalija jau zieda kisa tongue.gif
Atsakyti
oho kokia greituole bigsmile.gif
Atsakyti