As irgi vakar jau saviskes pasodinau,nors daigiukai tai dar tik vos vos zali matos..bet bijau kad labai neuzdziutu ,nes miegojo be zemiu.Pritupdziau 4 vazonus(taip tirstai susodinau ,viena prie kito sudeliojau,tai jau bent lapu miska turesiu
)
pas mene viena, kuira jau laistau tai auga tiesiog valandom
kaip man patinka stebeti tokius procesus
kita tik vos vos zaluma kisa..reiks tuoj ir ta lastyt...
QUOTE(Livai @ 2010 03 20, 14:52)
o aš šiandien MEGOS senukuose nusipirkau swartzwald kalija
, buvo kokios 6 spalvų sudėtos, bet juodos seniai norėjau
VISKAS
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 22, 10:22)
turėtų ir ten būt
Ajai, žinau kad gyvai būna kiek (khe) kitaip, niu bet jau ant pakelio
Ajajai, nuostabybė! Kas tan dar nelaistomų turi??
Pagalvojus..na ir 10lt nemažai, o va kad vazonėliai su kainelėm tai jau joo, tai ir dairais akcijų jei prireikia, man atrodo praėjusią sav maximoj kaip tik buvo didelė gal 40%.. Aga tikrai smagu aš ir vis žiūriu kaip daigeliai vis daugiau lenda. Ir turiu 4 tik vis nesusižymiu vazonų kur kokia, o ir koks skirtumas, nors pernai tik viena težydėjo, kaži kaip tai skatinama?.. Dabar teko gerai pamastyt kokias gi turiu, aga, berods: balta, geltona, raudona ir tokia neaiški violetinė(atsimenu kai dariau puokštę labai tiko dek česnakai)
Senukuose pirkau Picasso, Schwarzwalder ir dar įdomybę Sauromatum venosum
Dabar jūs man pasakykit, sodinti pirktus gumbus ar palaukti, kol pradės leisti ūgliukus
Dabar jūs man pasakykit, sodinti pirktus gumbus ar palaukti, kol pradės leisti ūgliukus
sveikos
gavau kalijos sakni lauktuviu is olandijos.. kiek supratau, reikia, kad jos prabustu ir pradetu leisti lapuka..
o gal galima kaip nors kitaip ja prabudinti..? nes nera jokiu zenklu, kad nusprestu budintis is ziemos miego..
p.s. niekad tokios geles neauginau, tai net nezinau nuo ko pradet ir pan..
gavau kalijos sakni lauktuviu is olandijos.. kiek supratau, reikia, kad jos prabustu ir pradetu leisti lapuka..
p.s. niekad tokios geles neauginau, tai net nezinau nuo ko pradet ir pan..
Sveikos, draugausiu su kalija "Carmin Red"
aišku pirma reikia ją pasodinti, bet čia jau kyla klausimų. sakykit, matau, kad ji jau leidžia ūgliuką, tai kai sodini, reikia kad tas ūgliukas būtų išsikišęs ir matytųsi, ar ne?
aišku pirma reikia ją pasodinti, bet čia jau kyla klausimų. sakykit, matau, kad ji jau leidžia ūgliuką, tai kai sodini, reikia kad tas ūgliukas būtų išsikišęs ir matytųsi, ar ne?
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 23, 17:17)
as tai sakiau lauksiu kol nors kokia gvybe pasirodys
QUOTE(Li @ 2010 03 23, 22:10)
siaip sodint tai reiketu negiliai, jei nemazas ugliukas tai ir bus islindes, bet as kad ir mazus sodinu, vistiek uzkasu taip, kad matytusi
QUOTE(Livai @ 2010 03 23, 22:16)
siaip sodint tai reiketu negiliai, jei nemazas ugliukas tai ir bus islindes, bet as kad ir mazus sodinu, vistiek uzkasu taip, kad matytusi 
ačiū
QUOTE(Livai @ 2010 03 23, 22:16)
as tai sakiau lauksiu kol nors kokia gvybe pasirodys
Tada ir aš lauksiu
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 24, 10:52)
Aš tai nelaukiu susodinu ir palaistau