Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

o iš kur žinai kad nebus? g.gif
ar jau pasodinai tas kur nusipirkai? as tai lauksiu dar biškį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 14:35)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Kai vėliau ūgliukai virsta ŪGLIAIS aš pirštais pastumiu gumbą žemyn ir dar ant viršaus pabarstau žemių  mirksiukas.gif Nes kitaip lapai išsidraiko į šonus ir lūžinėja  doh.gif

Aš irgi taip pagalvojau,kad vėliau persodinsiu giliau,nes dabar tik iki pusės pasodinau,kad pumpuras matytusi.
Papildyta:
Beje šiandien vaikštinėdama turgelyje,susigundžiau begonija nusipirkt-bus balta,stiebas,pilnavidurė,karpyta.Tai užklausiau apie kalijas juodas,bordo-pažadėjo atvežti.Na žodžiu,šiais metais balkonas bus spalvingas blush2.gif

p.s. apie sodinimo laiką,turiu kalendorių-tai svogūnines,gumbus dabar pats tinkamiausias kovo24-26,paskui bus tik balandžio10-12d
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 03 25, 14:46)
o iš kur žinai kad nebus? g.gif
ar jau pasodinai tas kur nusipirkai? as tai lauksiu dar biškį rolleyes.gif

Tai kad išstypo lapai ir tiek. Jokio žiedo darinio net nesimato ir net nekvepia rolleyes.gif
O ir nuo gruodžio jau 4 mėnesiai praėjo mirksiukas.gif būtų buvę jau kas nors rolleyes.gif
O tas kur pirkau antradienį, tai vakar, kaip ir žadėjau, sukišau į žemes mirksiukas.gif Dar tuo pačiu sukišau iš praeitų metų nežiniuką ir į kitą vazoną daugybę (kokie 6-9) mažulėlių rolleyes.gif Lai augina gumbus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 17:09)
Tai kad išstypo lapai ir tiek. Jokio žiedo darinio net nesimato ir net nekvepia rolleyes.gif

Gal pabandyk persodinti kitą savaitę bus pilnatis(anyta visada tos kur žydi sodina per pilnatį,tipo tada auga į žiedus,o ne į lapus g.gif )
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2010 03 25, 16:25)
Gal pabandyk persodinti kitą savaitę bus pilnatis(anyta visada tos kur žydi sodina per pilnatį,tipo tada auga į žiedus,o ne į lapus g.gif )

Galiu pabandyti mirksiukas.gif Tik kažin ar tai turės įtakos g.gif Juk lapai jau DIDŽIUUUUULIAI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2010 03 25, 18:25)

Ne visai taip, bet ne apie prietarus čia kalbama, tik riekia stengtis gėlių nepersodinti mėnulio permainos metu ir kai pradeda mėnulis dilti, per delčią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 16:09)
Tai kad išstypo lapai ir tiek.

irnesakyk.gif tai gal dar sulauksi....o pernai žydėjo?

kažin, o dabar laikas tinkamas sodint ir persodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 03 26, 00:39)
irnesakyk.gif tai gal dar sulauksi....o pernai žydėjo?
kažin, o dabar laikas tinkamas sodint ir persodint? g.gif

Žinoma, kad galima sodinti, juk priešpilnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kieme ŠVENTĖ bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Viena iš sodintų vasarį jau leidžia žieduką thumbup.gif thumbup.gif Žiūrėsim kokia pražys rolleyes.gif Bet kažkaip jaučiu, jog bus ugninė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 26, 08:56)
Mano kieme ŠVENTĖ  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Viena iš sodintų vasarį jau leidžia žieduką  thumbup.gif  thumbup.gif Žiūrėsim kokia pražys rolleyes.gif Bet kažkaip jaučiu, jog bus ugninė  rolleyes.gif

Sveikinu, lauksim nuotraukytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 26, 08:56)
Mano kieme ŠVENTĖ  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Viena iš sodintų vasarį jau leidžia žieduką  thumbup.gif  thumbup.gif Žiūrėsim kokia pražys rolleyes.gif Bet kažkaip jaučiu, jog bus ugninė  rolleyes.gif

Kaip faina bigsmile.gif thumbup.gif Laukiam tolimesnių naujienų bigsmile.gif

Maniškės kolkas tik po pora lapų turi, tai nežinau ar apdovanos žiedais g.gif tikiuosi kad žydės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 26, 10:56)

o, kaip Tau faina bigsmile.gif
Atsakyti