Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(latinute @ 2010 06 27, 21:33)
O mano kalijos vienas žiedas įdomus, sudarytas iš dviejų dalių, kada prie progos įmesiu foto. Ar buvo kam taip?

Pas mane irgi toks buvo,ziedas ziede smile.gif
Dabar maniskes atostogauja lysvej,ir toliau tesia savo zydejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 06 26, 19:35)
Va manoji tokia pat, kuriai beveik amen. Tiesa liko du lapai, kolkas lyg gerai su jais, bet bijau lieti g.gif nes po liejimo, aniem visiem amen ir buvo, nors vos vos teliejau doh.gif nu betgi reiks liet vistik jau g.gif

Nematau vaizdo, bet man atrodo, kad ji jau eina miegoti mirksiukas.gif

QUOTE(lelija R @ 2010 06 27, 22:25)
Aš pernai buvau lauke pasodinusi 2 gumbus, bet nežydėjo. Pamiršau rudenį iškasti, taigi žiemojo lauke. O dabar žiūriu, pradėjo lapus leisti.  thumbup.gif Ar dar galiu turėti vilties, kad ir žydės šiemet?

Va čia tai GERAS bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiedų nesitikėčiau, nors..... rolleyes.gif Jei jau peržiemojo, tai gal ir sužydės hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(latinute @ 2010 06 27, 22:33)
O mano kalijos vienas žiedas įdomus, sudarytas iš dviejų dalių, kada prie progos įmesiu foto. Ar buvo kam taip?

Bent po vieną visada būna ant krūmo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Semile @ 2010 06 27, 22:36)
o mano kalija kaip išleido 2 lapus ir psio stovi  doh.gif jau gal gera men g.gif

Pas mane su vienu stovėjo, o dabar jau TRIS turim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 birželio 2010 - 07:51
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 28, 07:50)
Bent po vieną visada būna ant krūmo  mirksiukas.gif

tada ramiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 06 27, 21:36)
o mano kalija kaip išleido 2 lapus ir psio stovi  doh.gif jau gal gera men g.gif

galiu paguosti kad pas mane yra viena tokia su 1 lapu doh.gif bet ji siemet zydejo thumbup.gif pernai buvo su 2 lapais ir nezydejo ax.gif tiesa ji yra nugnybta nuo didesnio gumbo, turiu vilties kad isaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 06 27, 23:33)

Buvo buvo.. dabar žydi gal penkios geltonos, tai gal net du tokie "pusantriniai" žiedai yra.
Atsakyti
Sveikutes kaliju myletojos
As vakar maximoj nuziurejau tamsiai tamsiai violetine, bet drysciau sakyti net ir juoda wub.gif pagailejau pinigu, bet jauciu eisiu pirkti, nes neuzmigsiu kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
o su mano kalija kas yra nezinau ,kaip isleido du lapus geguzes pradzioj taip su jeis iki siol ir stovi unsure.gif ko jai kazin truksta???
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 07 04, 18:52)
o su mano kalija kas yra nezinau ,kaip isleido du lapus geguzes pradzioj taip su jeis iki siol ir stovi unsure.gif ko jai kazin truksta???

mano is viso buvo vos islindus taip ir stovejo, isnesiau i lauka tai pradeda kapanotis lotuliukas.gif
O as pasirodau savo pirkini tongue.gif
user posted image

Atsakyti
Litux - labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 05, 00:05)
Litux - labai grazi  bigsmile.gif

Ir man grazi, bet kaip pastebejau isrinktos visos sviesios, o sita palikta, galvoju gal cia mano nekoks skonis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2010 07 04, 21:16)
mano is viso buvo vos islindus taip ir stovejo, isnesiau i lauka tai pradeda kapanotis  lotuliukas.gif
O as pasirodau savo pirkini  tongue.gif
user posted image

pirkinis lb jegovas bigsmile.gif

manoji lauke unsure.gif saulutej stovi unsure.gif bet nesiruosia zydet nei lapuku augint doh.gif nors tie du lapai zali grazus ....
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 07 05, 19:02)
pirkinis lb jegovas bigsmile.gif

manoji lauke  unsure.gif  saulutej stovi unsure.gif bet nesiruosia zydet nei lapuku augint doh.gif  nors tie du lapai zali grazus ....

as lauke i dirva pasodinau, o kas jai buvo ir nepatiko kambari, tikrai nezinau doh.gif
O savo pirkiniu dziaugiuosi kaip mazas vaikas lotuliukas.gif ir mastau, kad kitais metais galiu nebesulaukti tiek ziedu, bus lapai galesiu tada jais dziaugtis tongue.gif
Siandien drauge pamate sake varys i maxima hihihi.gif
Atsakyti