Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(Semile @ 2010 07 08, 17:07)
smile.gif

Labai gražus krūmas- toks DIDELIS thumbup.gif thumbup.gif

Na ir į tą pačią temą- ką jūs darot su nužydėjusiais žiedais- laukiat kol užsilenks ar tik kai pradeda žaliuot nukerpat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 09, 09:21)

Na ir į tą pačią temą- ką jūs darot su nužydėjusiais žiedais- laukiat kol užsilenks ar tik kai pradeda žaliuot nukerpat  g.gif

Kai nužydi - nukerpu ax.gif
Atsakyti
NER maximoj kaliju schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 07 09, 12:16)
NER maximoj kaliju  schmoll.gif  verysad.gif

Pas mus irgi isgraibste, kad ir ne pigiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamaciusi visas sias grozybes, uzsikreciau kaliju liga. Isigijau viena nukainuota suvargusia kalija (pardaveja sake, kad zydi geltonais ziedais juodu viduriu). Neisivaizduoju, ar ji siemet zydes. Kitais metais isikeliame gyventi i nauja nama ir sumasciau, kad labai grazu butu papuosti aplinka butent ivairiu spalvu kalijomis. Tad mergaites, jei turite pardavimui siu grozybiu, tai uz protinga kaina labai noreciau ju isigyti. Tinka visu spalvu gelytes smile.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2010 07 04, 21:16)

O as pasirodau savo pirkini  tongue.gif
user posted image

wub.gif Tikra gražuolė.O man su kalijomis gavosi kas gavosi...Etiketėje buvusi gražiai rožinė sužydėjo taip
user posted image
O lauktoji tamsiai vyšninė pražydo štai taip cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 07 12, 21:20)
wub.gif Tikra gražuolė.O man su kalijomis gavosi kas gavosi...Etiketėje buvusi gražiai rožinė sužydėjo taip

turbut 50proc. perkamu gumbu prazysta ne ta spalva kaip turetu verysad.gif bet labai grazios, kad ir ne tokios kaip tureju buti thumbup.gif
mano kur visiskai nedygo kambary isnesiau i lauka tai net ir zieda leidzia biggrin.gif
Atsakyti
Vln Akrpolio Maximoje maciau siandien pasakiska juoda kalija, tiesiog kazkas nerealaus... galvoju pirkt ar ne, bijau del spalvos- dar i namus kokia nelaime su ta spalva atsinesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 07 12, 18:17)
Pamaciusi visas sias grozybes, uzsikreciau kaliju liga. Isigijau viena nukainuota suvargusia kalija (pardaveja sake, kad zydi geltonais ziedais juodu viduriu). Neisivaizduoju, ar ji siemet zydes. Kitais metais isikeliame gyventi i nauja nama ir sumasciau, kad labai grazu butu papuosti aplinka butent ivairiu spalvu kalijomis. Tad mergaites, jei turite pardavimui siu grozybiu, tai uz protinga kaina labai noreciau ju isigyti. Tinka visu spalvu gelytes  smile.gif  blush-anim-cl.gif

Aš tai noriu patarti neprisipirkti kalijų daug. Dėl ko? Dėl to, kad ko gero, nelabai tinka jos lauke augti. Aš auginau pernai ir šiais metais lauke, per vasarą. Ir nieko gero. Pernai augo priemoly, galvojau, per sunki žemė. šiais metais auga purioj žemėj, tręšiamos.. vistiek nieko gero. Nieko gero, tai - trumpi žiedkočiai, krūme du trys žiedai, nors gumbai buvo delno dydžio.
Tai reik pabandyt pačiai su keliom kalijom, ar patiks žemė irkaip augs...
Vazonų gėlės, ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 07 12, 20:20)
user posted image
O lauktoji tamsiai vyšninė pražydo štai taip  cool.gif
user posted image

bet kiek ziedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 14, 17:33)
..
Vazonų gėlės, ko gero  g.gif

Tikriausiai, kad joms labiau patinka vazone augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 14, 16:33)
Aš tai noriu patarti neprisipirkti kalijų daug. Dėl ko? Dėl to, kad ko gero, nelabai tinka jos lauke augti. Aš auginau pernai ir šiais metais lauke, per vasarą. Ir nieko gero. Pernai augo priemoly, galvojau, per sunki žemė. šiais metais auga purioj žemėj, tręšiamos.. vistiek nieko gero. Nieko gero, tai - trumpi žiedkočiai, krūme du trys žiedai, nors gumbai buvo delno dydžio.

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 07 14, 16:33)

Dekui uz patarima smile.gif
Bet as galvoju jas nesodinti i zeme, o tiesiog papuosti aplinka susodinus jas skirtingu spalvu i atskirus vazonus ir pastatyti lauke ant pieveles. Man atrodo, kad turetu neblogai atrodyti. Bet pasinaudosiu Jusu patarimu ir isigysiu tik kelias kalijas. Pirmais metais paziuresiu kaip joms seksis augti, o veliau, jei viskas bus ok, prisipirksiu daugiau. thumbup.gif biggrin.gif
Nors taip knieti is karto daug ju tureti... 4u.gif
Atsakyti