QUOTE(naitas @ 2010 07 14, 16:33)
Aš tai noriu patarti neprisipirkti kalijų daug. Dėl ko? Dėl to, kad ko gero, nelabai tinka jos lauke augti. Aš auginau pernai ir šiais metais lauke, per vasarą. Ir nieko gero. Pernai augo priemoly, galvojau, per sunki žemė. šiais metais auga purioj žemėj, tręšiamos.. vistiek nieko gero. Nieko gero, tai - trumpi žiedkočiai, krūme du trys žiedai, nors gumbai buvo delno dydžio.
Tai reik pabandyt pačiai su keliom kalijom, ar patiks žemė irkaip augs...
Vazonų gėlės, ko gero
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 07 14, 16:33)
Aš tai noriu patarti neprisipirkti kalijų daug. Dėl ko? Dėl to, kad ko gero, nelabai tinka jos lauke augti. Aš auginau pernai ir šiais metais lauke, per vasarą. Ir nieko gero. Pernai augo priemoly, galvojau, per sunki žemė. šiais metais auga purioj žemėj, tręšiamos.. vistiek nieko gero. Nieko gero, tai - trumpi žiedkočiai, krūme du trys žiedai, nors gumbai buvo delno dydžio.
Tai reik pabandyt pačiai su keliom kalijom, ar patiks žemė irkaip augs...
Vazonų gėlės, ko gero
Dekui uz patarima
Bet as galvoju jas nesodinti i zeme, o tiesiog papuosti aplinka susodinus jas skirtingu spalvu i atskirus vazonus ir pastatyti lauke ant pieveles. Man atrodo, kad turetu neblogai atrodyti. Bet pasinaudosiu Jusu patarimu ir isigysiu tik kelias kalijas. Pirmais metais paziuresiu kaip joms seksis augti, o veliau, jei viskas bus ok, prisipirksiu daugiau.
Nors taip knieti is karto daug ju tureti...