Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

Drįstu paprieštarauti, kad tai vazoninė gėlė.Kelius metus auginau vazonose ir ji nežydėdavo, o šiais metais pasodinau į dirvą ir sulaukiau pirmojo žiedo.
user posted image
Atsakyti
o jau grazuolis koks bigsmile.gif
Atsakyti
Nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2010 07 15, 18:41)
Drįstu paprieštarauti, kad tai vazoninė gėlė.Kelius metus auginau vazonose ir ji nežydėdavo, o šiais metais pasodinau į dirvą ir sulaukiau pirmojo žiedo.
user posted image

nu kokia graži riski spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 07 12, 20:20)
O lauktoji tamsiai vyšninė pražydo štai taip  cool.gif
user posted image

pernai mano "tamsiai vysnine" prazydo lygiai taip lotuliukas.gif Daznai taip jau nutinka kai perki svogunelius is parduotuves doh.gif Jei nori tam tikros spalvos geriau jau pirkti kad ir cia forume jau zydejusia ar jos vaikiuka bigsmile.gif
Atsakyti
Pavasari i zeme pasodinau pirkta Ermitaze gumba ir stai mane labai nustebino, po truputi sirpsta splava

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 16, 20:18)
Pavasari i zeme pasodinau pirkta Ermitaze gumba ir stai mane labai nustebino, po truputi sirpsta splava

O kokia spalva pirkai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Litux: 16 liepos 2010 - 18:31
QUOTE(Litux @ 2010 07 16, 19:30)
O kokia spalva pirkai  g.gif

Crystal blush, nezinau kaip ivardinti spalva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 16, 19:18)

user posted image

super gelyte, as tai 27 gimtadienio proga (si sekmad. irgi paprasysiu savo draugo kalijos, bet juodos...orchiu jau turiu per akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Annabelle: 16 liepos 2010 - 19:26
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 16, 19:48)
Crystal blush, nezinau kaip ivardinti spalva  blush2.gif

Maniškė irgi tokia,tik tas rausvumas daug švelnesnis ir į žydėjimo pabaigą atsirado verysad.gif
Atsakyti
Kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man dirvoje irgi pražydė ir lapai daug gražesni nei pernai auginant vazone.
user posted image
Atsakyti