Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 22 rugsėjo 2009 - 21:29
aciuks.gif
dydis matyt toks kad jau parsisiunciau neitin dideles...

labai grazus antras kambarelis,bet kai mes savajam irenginesim jis jau bus per didelis (mano nuomone),nors lovyte jau nuziurejom,juk nekraustysim i lova 11 men ziogo? nors jei jis ir toliau tokiais tempais augs tada matyt jau teks doh.gif (jis jau 74cm) cia siek tiek poster_offtopic.gif
Atsakyti
jenna,

o is kur cia sitie baldeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just me...: 23 rugsėjo 2009 - 07:57
QUOTE(janna @ 2009 09 22, 21:54)

tik formatas maziukas gavosi... g.gif

Dabar įžiūrima:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2009 09 22, 16:13)
Sveikutes

Ruosiames ir mes vaikui nauja kambari daryt.Dabartinis pilnas visokiu zaislu ir,tapetu tema taip pat labai vaikiska nu ir t.t.Dabar ruosiames isskirti truputuka didesni kambari.
Jis pas mus pradejo eit i paruosiamaja,kt.metais eis i mokykla.Tai va,norisi padaryt kambari toki suaugesni  g.gif
Turiu tokia ideja,kad spalvos turetu dominuoti oranzine ir melyna,tokia tamsesne,bet nenoriu sienas nudazyt vientisai ir tiek.Noriu kaip nors idomiau.Visaip cia prisigalvojau ,bet dar nedrystu nieko daryt.
Gal netycia,kuri is jusu kazka panasiom spalvom daret savo vaikuciams?Gal foto,kur netycia turite?O gal internete kur matete?

O gal geriau pas vaika paklauskite, jis juk jau didelis, tegul pats issirenka kas jam labiausiai tinka?
Atsakyti
Mes mergaitei baldus gaminsim, dramblio kaulo spalvos, beveik balti. Nes ruzavos sienos, tai kazkaip daugiau jokia spalva atrodo netiko. Ant baldu klijuosim lipdukus, kad neatrodytu kaip ligoninej.. Tikiuosi kad graziai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 09 23, 01:59)
Mes mergaitei baldus gaminsim, dramblio kaulo spalvos, beveik balti. Nes ruzavos sienos, tai kazkaip daugiau jokia spalva atrodo netiko. Ant baldu klijuosim lipdukus, kad neatrodytu kaip ligoninej.. Tikiuosi kad graziai pavyks smile.gif

drinks_cheers.gif Mes sienas irgi ruzavai nudazem. Galvoju apie baltus, balintus, kreminius baldus. Rimtai mastau pirkti tokius http://www.liuxbalda.../vaiko-kambarys (kolekcija "Wanilia"). jauciu bus wub.gif
is pradziu norejau su piesiniais, bet persigalvojau, manau galima baldukus dekoruoti lipdukais, o kai pabos, pakeisti kitais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 23 rugsėjo 2009 - 10:08
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 23, 11:07)
drinks_cheers.gif  Mes sienas irgi ruzavai nudazem. Galvoju apie baltus, balintus, kreminius baldus. Rimtai mastau pirkti tokius http://www.liuxbalda.../vaiko-kambarys (kolekcija "Wanilia"). jauciu bus wub.gif
is pradziu norejau su piesiniais, bet persigalvojau, manau galima baldukus dekoruoti lipdukais, o kai pabos, pakeisti kitais thumbup.gif

Kokie grazus baldai.. wub.gif
Atsakyti
Linuute, man pvz. sie spalvu derinukai visai patiko ax.gif Atrodo, kad turetu tikti ir pradinukui ir tokiam biski paaugliui mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O jusu sugalvotas spalvas galima panaudoti, kaip pirmam foto. Manau turetu neblogai gautis.
Atsakyti
user posted image

Aš savo mažiui galvoju tokia žalia sieną vieną dažyt, man taip gražu ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 09 23, 12:07)
Aš savo mažiui galvoju tokia žalia sieną vieną dažyt, man taip gražu ji  wub.gif

O man visas sis derinukas labai patiko, ypac tie dryziukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Just me... @ 2009 09 23, 08:56)
jenna,

o is kur cia sitie baldeliai?

cia nuotraukas inete suzvejojau. sudetos maskvoje esanciose vaiku baldu parduotuvese. o kieno jos bala zino? vieni is ju tai italiski.... o kiti ?

oranziniai zalias mamai super, kazin kaip dukra sureaguotu??? (kada mergaites paprastai isauga is princesisko amziaus?????)
Atsakyti