Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

Dekui, kad labai nesukritikavot. rolleyes.gif
Hello kitty baldeliu yra vienoje geroje pardėje, (tiksliau per AŽ). Staliukas ir 2 kedutes- apie 80 lt. žaislu dėžė-40 lt
o sūnus tikrai Ratų fanas, bet kad ir aš tuo žaibu makvynu žaviuosi..tai mes abu juo "sergame"... bigsmile.gif
Atsakyti
Dije-labai grazus kambariukai.Smaguma,aisku duoda ir tokia erdve thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 10, 13:54)

bet ar ne per mažai vietos vaikui, miegančiam apatinėje lovoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 10 11, 23:54)
Dedu saviškių kambariukus.

prasau ir as i az kontaktu, kur kitini staliuka su kedutem galima rasti?
smile.gif
gavom lentyna dovanu, tai reik paderinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 10 11, 22:54)

Jaukūs kambariai wub.gif , tik man medžio sien ir lubos ne prie širdies ax.gif Bet čia tik mano skonis 4u.gif
Berniuko lova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 12, 11:18)
Jaukūs kambariai  wub.gif , tik man medžio sien ir lubos ne prie širdies  ax.gif  Bet čia tik mano skonis  4u.gif
Berniuko lova  thumbup.gif

palėpiniai kambariai- tai Mb nusprendė dėt medieną, o ne gipso kartoną, jei kartais stogas prakiūra- mažiau vargo perdarant. Man gal irgi būtų labiau prie širdies kažkas kitas (norėjau kamštine derinti su gipso kartonu ar pan), bet jau pripratau prie tos šaliuotės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 10 12, 00:54)

Labai gražūs kambariukai. thumbup.gif Labai patiko vaikučių lovytės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 10 11, 23:54)

labai smagus kambariukai... ir spalvos ir erdve wink.gif ir mergytes roletai thumbup.gif man ir reikia adreso i AZ-kaimyne kedutes turi, tai staliuka reik priderint biggrin.gif
man tik ta medine siena nepatinka (gal del to,kad anksciau visuos namuos ir butuos tom lentutem sienos iskaltos buvo, tai atsibode labai), o lubas gal ir visai nieko (nnz kox jausmas po tamsiom lubom-gal paciai gyvent ir nepatiktu), bet aisku ne medines butu sviesesnis kambarys...
pagaliau pamaciau kaip kamstines grindys atrodo sudetos... hmm... na kaip kazkas rase, kad laaaabaiii smagu ant ju, bet parketas net jei ir ne toks malonus man atrodo daug graziau... cia mano asmenine nuomone wink.gif man ta kamstine danga primena tas plokstes kurios buvo prisuktos pries dedant parketa g.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 10 12, 12:12)
labai smagus kambariukai... ir spalvos ir erdve wink.gif ir mergytes roletai  thumbup.gif  man ir reikia adreso i AZ-kaimyne kedutes turi, tai staliuka reik priderint biggrin.gif
man tik ta medine siena nepatinka (gal del to,kad anksciau visuos namuos ir butuos tom lentutem sienos iskaltos buvo, tai atsibode labai), o lubas gal ir visai nieko (nnz kox jausmas po tamsiom lubom-gal paciai gyvent ir nepatiktu), bet aisku ne medines butu sviesesnis kambarys...
pagaliau pamaciau kaip kamstines grindys atrodo sudetos... hmm... na kaip kazkas rase, kad laaaabaiii smagu ant ju, bet parketas net jei ir ne toks malonus man atrodo daug graziau... cia mano asmenine nuomone wink.gif man ta kamstine danga primena tas plokstes kurios buvo prisuktos pries dedant parketa  g.gif

Oi, tikrai netamsios tos lubos, nes pati mediena- uosinė. Rašiau jau, kad su fotiku "nesusitvarkiau"- tai spalvos sutirštintos, patamsintos. Lubose dar 2 veluxai, o vakare kambary 9 halogenai.
Kamštinės dangos raštų yra įvairiausių. Mes rinkomės tokį dėl praktiškumo- nes man pirmoj vietoj praktiškumas, tada tik gražumas. rolleyes.gif Ant šio nesimato jokių netikėtai prisiradusių trupinukų ar nespėtų nuvalyti dulkių. Kuo esu patenkinta- tai kamštinėm grindim- jos 100 kart mielesnės ir jaukesnės už parketlentes. rolleyes.gif Netgi kiilmų neplanuojame dėti, nebent prie lovos mažyčius.
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 10 12, 12:02)
Labai gražūs kambariukai. thumbup.gif Labai patiko vaikučių lovytės. wub.gif

Dėkui, lovytės per skelbimus susiradau. Mergaitei net iš Jurbarko vežiausi, o berniukui beveik naujutėlę per sklebiu.lt radau (pardavėjos vaikiukas atsisako miegoti joje, nes dar nori miegot šalia mamytes, savo lovelej, o jau ir broliukas gimė- tai mama nusprendė pirkti dviaukštę ateity)
Papildyta:
Mergyčių mamytės,

gavau gal 7 laiškus dėl HEllo kitty baldelių. Visoms nurodžiau parduotuvės kur pirkau, kontaktus, bet tik nepykite jei nuvykę ten negausite. Jie gal ten vežasi po 1-2 komplektukus, nežinau ar sandeliuose turi, bet prekybos salėje visada matau padėtą Po 1 pakuotę (joje kėdutės ir staliukas), 1 kabykla , 1 dėžė žaislams, lentynėlė... gal kai nuperka- iškelia dar, bet kiek lankausi ten- vis matydavau prekyboje yra po 1 vnt. Prekes vežasi kiekv savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 12 spalio 2009 - 13:14
[quote=dije,2009 10 11, 23:54]
wub.gif wub.gif wub.gif nu jau kokie kambariukai grazus labai, matosi teveliai pasistenge del vaikučiu thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2009 10 12, 14:21)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu jau kokie kambariukai grazus labai, matosi teveliai pasistenge del vaikučiu  thumbup.gif  rolleyes.gif

aciuks.gif tėvelis sienų spalvas išrinko, mamytė baldelius ir kt. dalykėlius surado . rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 12 spalio 2009 - 15:04
janna laba patiko antra nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti