QUOTE(jeila @ 2009 10 12, 12:12)
labai smagus kambariukai... ir spalvos ir erdve

ir mergytes roletai

man ir reikia adreso i AZ-kaimyne kedutes turi, tai staliuka reik priderint

man tik ta medine siena nepatinka (gal del to,kad anksciau visuos namuos ir butuos tom lentutem sienos iskaltos buvo, tai atsibode labai), o lubas gal ir visai nieko (nnz kox jausmas po tamsiom lubom-gal paciai gyvent ir nepatiktu), bet aisku ne medines butu sviesesnis kambarys...
pagaliau pamaciau kaip kamstines grindys atrodo sudetos... hmm... na kaip kazkas rase, kad laaaabaiii smagu ant ju, bet parketas net jei ir ne toks malonus man atrodo daug graziau... cia mano asmenine nuomone

man ta kamstine danga primena tas plokstes kurios buvo prisuktos pries dedant parketa
Oi, tikrai netamsios tos lubos, nes pati mediena- uosinė. Rašiau jau, kad su fotiku "nesusitvarkiau"- tai spalvos sutirštintos, patamsintos. Lubose dar 2 veluxai, o vakare kambary 9 halogenai.
Kamštinės dangos raštų yra įvairiausių. Mes rinkomės tokį dėl praktiškumo- nes man pirmoj vietoj praktiškumas, tada tik gražumas.

Ant šio nesimato jokių netikėtai prisiradusių trupinukų ar nespėtų nuvalyti dulkių. Kuo esu patenkinta- tai kamštinėm grindim- jos 100 kart mielesnės ir jaukesnės už parketlentes.

Netgi kiilmų neplanuojame dėti, nebent prie lovos mažyčius.
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 10 12, 12:02)
Labai gražūs kambariukai.

Labai patiko vaikučių lovytės.
Dėkui, lovytės per skelbimus susiradau. Mergaitei net iš Jurbarko vežiausi, o berniukui beveik naujutėlę per sklebiu.lt radau (pardavėjos vaikiukas atsisako miegoti joje, nes dar nori miegot šalia mamytes, savo lovelej, o jau ir broliukas gimė- tai mama nusprendė pirkti dviaukštę ateity)
Papildyta:
Mergyčių mamytės,
gavau gal 7 laiškus dėl HEllo kitty baldelių. Visoms nurodžiau parduotuvės kur pirkau, kontaktus, bet tik nepykite jei nuvykę ten negausite. Jie gal ten vežasi po 1-2 komplektukus, nežinau ar sandeliuose turi, bet prekybos salėje visada matau padėtą Po 1 pakuotę (joje kėdutės ir staliukas), 1 kabykla , 1 dėžė žaislams, lentynėlė... gal kai nuperka- iškelia dar, bet kiek lankausi ten- vis matydavau prekyboje yra po 1 vnt. Prekes vežasi kiekv savaite.