Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

Patarkit kokius čiužinius geriau įsigyti mažam vaikui ir paaugliui.
Išvis tame nesigaudau. Iš gamintojų žinau tik Padvaiską doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charlize: 15 spalio 2009 - 16:16
mes pirkom si
http://www.litfoam.l...p...cid=9&id=10

pati ant jo miegojau viena nakti su vaiku kartu. mane nustebino, kad man tokiai varlei su saltomo kojom kai MB vadina, kojos susilo labai greit ant ziemos puses, visai nebuvo salta miegot. kolkas dar turim tik menesi tai nelabai ka turiu pridurt.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 12, 17:52)
Aš Retroformoj rinkausi. Tiesa, ne vaikiškus, jaunuoliškus  smile.gif Bet tikrai labai gražių yra, gal ir vaikiškų rasite.

Ir mes susidurem su tokia beda , kur randasi ta retroforma?
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 10 11, 23:54)
Dedu saviškių kambariukus.
Labai nekritikuokit
Sunaus kambarys (fotografuota nuo duru)

negaliu nepagirti - kaip šauniai žiurisi juodai-baltas pufas ("futbolo kamuolys") raudonos sienos fone!! thumbup.gif

skristinute, man rodosi, kad netinkamą vietą asmeniniam skelbimam suradote. Tokie čiužiniai tiktų nebent sporto salėje pasitiest gimnastikos/aerobikos pratimams daryti. Ant tokių nei pati gulėčiau, nei vaiką guldyčiau schmoll.gif
Atsakyti
dije thumbup.gif tokie kambariai - vaiku svajone thumbup.gif
As vis maniskio klausiu kodel musu vaikai neturi vaikisku kambariu...nu jam sunkiai suvokiamas tarkim "ale barbiskas " spalvu variantas...Bet turiu proga be jo naujam bustui parinkti mergaitem tapetus rolleyes.gif nu jauciu atsigriebsiu rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yali @ 2009 10 16, 01:09)
negaliu nepagirti - kaip šauniai žiurisi juodai-baltas pufas ("futbolo kamuolys") raudonos sienos fone!!  thumbup.gif

skristinute, man rodosi, kad netinkamą vietą asmeniniam skelbimam suradote. Tokie čiužiniai tiktų nebent sporto salėje pasitiest gimnastikos/aerobikos pratimams daryti. Ant tokių nei pati gulėčiau, nei vaiką guldyčiau  schmoll.gif

QUOTE(Tai vat @ 2009 10 16, 11:52)
dije  thumbup.gif tokie  kambariai - vaiku svajone  thumbup.gif
As vis maniskio klausiu kodel musu vaikai neturi vaikisku kambariu...nu jam sunkiai suvokiamas tarkim "ale barbiskas " spalvu variantas...Bet turiu proga be jo naujam bustui parinkti mergaitem tapetus rolleyes.gif nu jauciu atsigriebsiu  rolleyes.gif  smile.gif

Dėkoju, aciuks.gif už gražius žodžius.
Kai kurios detalės atsiranda netikėtai ir nederinant. O pasirodo netgi labai gražiai įsilieja į bendrą visumą. Taip buvo ir su tuo pripučiamu pufu (futbolo kamuoliu)
O dėl barbiškų spalvyčių- tai mūsų mažė dar tik dviejų metų, tai ir leidom sau kurti jai toki ružavai -gelsvą kambarį. Kai jau paaugs, panorės kažko kito- galėsim ir perdažyti pagal jos nuomonę.
Sūnus sienų spalvą pasirinko pats. cool.gif
Atsakyti
Gal kam teko matyti, kur pas mus galima butu nusipirkti metaline dekoruotais galais vaikiska lovyte?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 16, 13:35)
Gal kam teko matyti, kur pas mus galima butu nusipirkti metaline dekoruotais galais vaikiska lovyte?

http://www.ikeabalda...des/page10.html
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2009 10 16, 20:26)

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kas nors uzsakinejo is sio psl? kazkoks man jis keistokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 16, 13:35)

Ir aš ta pačia proga paklausiu. biggrin.gif Gal kam teko matyti, kur pas mus galima nusipirkti kuo paprastesnę ąžuolinę (natūralios spalvos, nedengtą jokiais lakais, panašaus stiliaus kaip JYSK'e parduodamų baldų) dviaukštę lovytę?
Atsakyti
Keletas wub.gif wub.gif wub.gif idėjų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau idėjų galima atrasti - štai čia !!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 17 spalio 2009 - 13:35
Rasicka,kokie grazus ir jaukus kambariukai wub.gif
Mes savo jaunuoliui ruosiam kambari,labai tikiuosi,kad jaukus bus taip pat..............
Atsakyti