Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 23, 15:23)
Ar niekas nebande naturalaus dilgeliu ektsrakto?  ax.gif
user posted image

esu viena buteliukas sunaudojus tokio, bet poveikio nelabai atsimenu. Siaip man atrodo pasausindavo biskiuka man jis. g.gif Nes mano ir taip linke i sausuma plaukai. Bet as visus plaukus su juo tepdavau. Manau kad tik saknim jo gana. Siaip tai gal ir geras, nes ir kvapas atsimenu tikrai buvo labai naturalus ir geras. Reikia pazaist su juo manau ilgiau. Nes nat. priemonem reikia daugiau laiko kad poveikis pasijaustu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2009 11 24, 22:08)
As naudoju naturalios placentos ampules. isbandyta priemone. stabdo slinkima ir labai skatina augima. naudoju ir rudeni ir pavasari.  vaistinese tikrina plaukus su kompiuteriu. ten pasitikrinu. matosi rezultatas. pilna mazyciu plaukeliu is plauko saknies.
Jau atsirinkau ir kokios firmos pacios geriausios.  dabar pavyko priderinti ir placentos sampuna, tos pacios firmos- tai rezultatas super.

O tai kokios firmos tau ampules geriausios? Kur jas perki? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 26, 20:40)
Ryt eisiu pirkti Original Silicea Balsam,eurovaistinej dar akcija bigsmile.gif Gal pades kazkuom plaukam nors biski blush2.gif

O kiek dabar ten kainuoja ir ikikada akcija? Kažkaip nerandu, kur paminėta.. lankstinuke nėra.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 11 27, 14:42)
esu viena buteliukas sunaudojus tokio, bet poveikio nelabai atsimenu. Siaip man atrodo pasausindavo biskiuka man jis.  g.gif Nes mano ir taip linke i sausuma plaukai. Bet as visus plaukus su juo tepdavau. Manau kad tik saknim jo gana. Siaip tai gal ir geras, nes ir kvapas atsimenu tikrai buvo labai naturalus ir geras. Reikia pazaist su juo manau ilgiau. Nes nat. priemonem reikia daugiau laiko kad poveikis pasijaustu.  smile.gif

o ji gryna ir tepti ant plauku? Mane ta spalva jo gasdina biggrin.gif
Atsakyti
man labai padejo ricinos aliejus o cemerycios sustiprindavo plaukus ir neslinkdavo biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na va isbandziau varnalesu alieju, toks riebus atrode, kai tepiau, tai ploviau 3 kartus galva is tos baimes biggrin.gif na bet viskas gerai, plaukai lyg irgi normaliai laikosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 lapkričio 2009 - 14:43
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 28, 16:43)
Na va isbandziau varnalesu alieju, toks riebus atrode, kai tepiau, tai ploviau 3 kartus galva is tos baimes biggrin.gif na bet viskas gerai, plaukai lyg irgi normaliai laikosi  ax.gif

o kokios firmos varnalesu alieju naudoji?gal elfos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 11 28, 01:55)
O kiek dabar ten kainuoja ir ikikada akcija? Kažkaip nerandu, kur paminėta.. lankstinuke nėra.

36Lt su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 28, 15:49)
o kokios firmos varnalesu alieju naudoji?gal elfos? blush2.gif

va toki naudoju
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 28, 17:02)

mano ne toks..o kur pirkai? g.gif savo baigineju, sita pabandyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 28 lapkričio 2009 - 15:16
QUOTE(deisse @ 2009 11 28, 16:15)
mano ne toks..o kur pirkai? g.gif

Litfarma vaistineje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 28, 17:16)
Litfarma vaistineje smile.gif

aisq, turbut visose vaistinese yra ax.gif
Atsakyti