QUOTE(deisse @ 2009 11 30, 22:52)
nebutinai, aplamai apie aliejuka plauku galiukams. tik jokiu budu maximiniu nepirkit

siuo metu turiu linu semenu aliejuka, pirkau kirpykloj, 100ml kaina 45lt. lb daug ju esu isbandzius, bet labiausiai wellos patiko.
jei patriuse galiukai nepagailekit, nukirpkit juos, iskart pradekit aliejuka naudoti ir pastebesit, kad plaukai ne taip siursta, o galus reikia kirpti daug reciau

taip greiciau ir atsiauginsit.
aisku vien aliejaus negana, masazuokit pirstukais plauku saknis, naudokit kaukytes visokias. neblogai yra dzintars balzamas. ji galite palikti nakciai, varnalesu aliejus taip pat

sios priemones nebrangios bet veiksmingos
supratau. o tą wella pas kirpėją irgi gavai?
tas, kurį naudoju dabar, taip pat pirktas iš kirpėjos, keune firmos, gal 50LT kainavo.. bet vis ieškau kažko naujo, kažko dar veiksmingesnio..
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 30, 22:58)
tbs bandziau, nieko gero, man jau geriau patinka tas rasos naujas ir pigesnis kelis kartus

na zodziu man nei glotnino ypatingai tas tbs, nei siaip kazka gero dare..
Bet galiuku serumai augimo nepaspartins
o aš tiek daug vilčių įtbs dėjau, net pirkti ketinau.. na dar reikės daugiau pasiklausinėti, jei girdžiu neigiamus atsiliepimus.

o kokia yra ta rasos priemonė?

paties augimo gal nepaspartins, bet kirpėja sakė, kad būna, jog plaukai auga, bet ilgesni nepalieka. kodėl? ogi todėl, kad galiukai nutrupa
tad stengiuosi jiems daugiau dėmesio skirti