Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Raquelle @ 2009 11 30, 19:47)

gal kas bandėt THE BODY SHOP Plaukų galiukų serumą ar nenuplaunamą balzamą
bei linų sėmenų aliejų (bet kokios firmos)?

tbs bandziau, nieko gero, man jau geriau patinka tas rasos naujas ir pigesnis kelis kartus g.gif na zodziu man nei glotnino ypatingai tas tbs, nei siaip kazka gero dare..
Bet galiuku serumai augimo nepaspartins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 30, 22:52)
nebutinai, aplamai apie aliejuka plauku galiukams. tik jokiu budu maximiniu nepirkit smile.gif siuo metu turiu linu semenu aliejuka, pirkau kirpykloj, 100ml kaina 45lt. lb daug ju esu isbandzius, bet labiausiai wellos patiko.
jei patriuse galiukai nepagailekit, nukirpkit juos, iskart pradekit aliejuka naudoti ir pastebesit, kad plaukai ne taip siursta, o galus reikia kirpti daug reciau mirksiukas.gif taip greiciau ir atsiauginsit.
aisku vien aliejaus negana, masazuokit pirstukais plauku saknis, naudokit kaukytes visokias. neblogai yra dzintars balzamas. ji galite palikti nakciai, varnalesu aliejus taip pat thumbup.gif sios priemones nebrangios bet veiksmingos mirksiukas.gif

supratau. o tą wella pas kirpėją irgi gavai? bigsmile.gif
tas, kurį naudoju dabar, taip pat pirktas iš kirpėjos, keune firmos, gal 50LT kainavo.. bet vis ieškau kažko naujo, kažko dar veiksmingesnio.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 30, 22:58)
tbs bandziau, nieko gero, man jau geriau patinka tas rasos naujas ir pigesnis kelis kartus  g.gif  na zodziu man nei glotnino ypatingai tas tbs, nei siaip kazka gero dare..
Bet galiuku serumai augimo nepaspartins  ax.gif

o aš tiek daug vilčių įtbs dėjau, net pirkti ketinau.. na dar reikės daugiau pasiklausinėti, jei girdžiu neigiamus atsiliepimus. smile.gif o kokia yra ta rasos priemonė? smile.gif
paties augimo gal nepaspartins, bet kirpėja sakė, kad būna, jog plaukai auga, bet ilgesni nepalieka. kodėl? ogi todėl, kad galiukai nutrupa schmoll.gif
tad stengiuosi jiems daugiau dėmesio skirti smile.gif
Atsakyti
wella medinese sukose pirkau bet daugumoje kirpyklu yra smile.gif
bent jau man plaukai atsigavo, pradejo augti tik po profesionaliu priemoniu naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 11 30, 23:07)

o aš tiek daug vilčių  įtbs dėjau, net pirkti ketinau.. na dar reikės daugiau pasiklausinėti, jei girdžiu neigiamus atsiliepimus. smile.gif o kokia yra ta rasos priemonė? smile.gif
paties augimo gal nepaspartins, bet kirpėja sakė, kad būna, jog plaukai auga, bet ilgesni nepalieka. kodėl? ogi todėl, kad galiukai nutrupa  schmoll.gif
tad stengiuosi jiems daugiau dėmesio skirti  smile.gif

Na taip, man vienu metu tik pagal saknis matesi, kad plaukai auga, o visi galai nutrupedavo ir neilgedavo doh.gif doh.gif
Tbs fukncija sakyciau daugiau kosmetine tik.. Rasos aliejukas yra irgi galams, man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Deisse, dėkoju, pasiteirausiu savo kirpėjos bigsmile.gif
Aistule, o gal to aliejuko kainą pameni? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raquelle: 30 lapkričio 2009 - 22:21
QUOTE(Raquelle @ 2009 11 30, 23:20)
o gal to aliejuko kainą pameni? ax.gif

Kurio? Rasos? Biski virs 20 lt..
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 11 30, 22:07)
aš tiek daug vilčių  įtbs dėjau, net pirkti ketinau.. na dar reikės daugiau pasiklausinėti, jei girdžiu neigiamus atsiliepimus. smile.gif o kokia yra ta rasos priemonė? smile.gif
paties augimo gal nepaspartins, bet kirpėja sakė, kad būna, jog plaukai auga, bet ilgesni nepalieka. kodėl? ogi todėl, kad galiukai nutrupa  schmoll.gif
tad stengiuosi jiems daugiau dėmesio skirti  smile.gif

Hm,mat kiek žmonių,tiek ir nuomonių smile.gif aš pavyzdžiui kas rytą naudoju jau gal kokius trečius metus TBS serumą galiukam.Man tai daiktas labai geras.Kiek bandžiau ir Wella ir SemiDeLino tą,bet vis prie to pačio grįždavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 30, 14:38)
Nezinau,niekur,jokiame akciju lape nebuvo parasyta,tik siaip etiketej kaina su akcija smile.gif

Ačiū, nebesvarbu, šiandien suspėjau nusipirkt ax.gif Du buteliukus jau išgėriau, bet kol kas rezultatų nematau, bet ten ir rašo, kad ilgai gert reikia, po kokių trijų mėn. tik pirmi gerėjimo požymiai pasirodo... Na, tikiuosi, kad suveiks...
Atsakyti
Man tai labai paskatino plaukų augimą kai dariausi masažus.Eidavau į savaitę du kartus.Be to nusipirkau kažkokį rusišką purškalą skatinantį plaukų augimą,tai,kad pridygo naujų plaukučių,tai dabar vaikštau kaip ežys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2009 12 01, 12:14)
Man tai labai paskatino plaukų augimą kai dariausi masažus.Eidavau į savaitę du kartus.Be to nusipirkau kažkokį rusišką purškalą skatinantį plaukų augimą,tai,kad pridygo naujų plaukučių,tai dabar vaikštau kaip ežys lotuliukas.gif

Koki purskala? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2009 12 01, 13:14)

eidavot i darsonvalio proceduras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 30, 23:21)
Kurio? Rasos? Biski virs 20 lt..

dėkoju bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kakavinė @ 2009 11 30, 23:33)
Hm,mat kiek žmonių,tiek ir nuomonių  smile.gif  aš pavyzdžiui kas rytą naudoju jau gal kokius trečius metus TBS serumą galiukam.Man tai daiktas labai geras.Kiek bandžiau ir Wella ir SemiDeLino tą,bet vis prie to pačio grįždavau  ax.gif

rezultatas 1:1 biggrin.gif

net nežinau.. o gal dar kas bandė Rasos arba TBS serumus plaukų galiukams? g.gif
Atsakyti