Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(deisse @ 2010 01 06, 01:02)
man irgi greit uzsikimso ax.gif matyt visi brokuoti doh.gif

Turbūt, tai dabar tiesiog pilu į ranką ir trinu šaknis, bet aišku pusė to skysčio išsipilsto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 04, 15:15)
Man tai jau žinokit pabodo tos priemonės plaukams, kažkaip pradedu galvoti, kad nieko čia to augimo ypatingai nepaspartins biggrin.gif ir tepliotis pabodo  doh.gif  tai "žaidžiu" tik su galiukais, nakčiai kiekvieną dieną tepu galus aliejumi, o po plovimo aliejukais galams.. Gal užausg ir taip tie plaukai  irnesakyk.gif

Man irgi panašiai. Buvau lengvai pamišus, prisipirkus daug įvairių priemonių. O dabar šiek tiek tuo visu perdegiau ir rūpinuosi plaukais tiek, kiek reikia jais rūpintis. Užaugs jie ir taip, naudosiu tas skatinančias augimą priemones ar ne ax.gif
Atsakyti
jauciu reikes vel nusipirkti ALpecin ir dzintars smirdalo, rudeni daug seriausi, tai reikia dabar eziuka paauginti ir paskantinti nauju plauku augima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 05, 13:11)
as buvau nusipirkus smirdancia primone plaukams, ant katik isplautu plauku reikia purkstis, bet ant saknu. rudas skystis. manau gal cia tas dzintars balzamas, nepamenu, nes persipyliau i kita purkstuka, tas nuo drumzliu uzsikimso.  sunaudojau visa buteliuka, rezultas akivaizdus. per du metus plaukai uzaugo nuo trumpo kare kirpimo iki zemiau peciu.
na plius gal dar kirpejos ranka gera:)
reiks vel to "smirdalo" nusipirkt:)))

As gal praskaiciau, koks cia smirdaliukas taip padejo plaukuciams? Dzintars? Bet ji nepurksti reikia o itrinti...?
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2010 01 07, 01:44)
As gal praskaiciau, koks cia smirdaliukas taip padejo plaukuciams? Dzintars? Bet ji nepurksti reikia o itrinti...?

taip, itrinti. geriausia palaikyti per nakti. tikrai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 05, 13:11)
as buvau nusipirkus smirdancia primone plaukams, ant katik isplautu plauku reikia purkstis, bet ant saknu. rudas skystis. manau gal cia tas dzintars balzamas, nepamenu, nes persipyliau i kita purkstuka, tas nuo drumzliu uzsikimso.  sunaudojau visa buteliuka, rezultas akivaizdus. per du metus plaukai uzaugo nuo trumpo kare kirpimo iki zemiau peciu.
na plius gal dar kirpejos ranka gera:)
reiks vel to "smirdalo" nusipirkt:)))

o kur to dzintars rantat? atrodo lyg ir skaiciau , kad nebeprekiauja g.gif visai idomu butu pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 07 sausio 2010 - 00:18
QUOTE(miss.elle @ 2010 01 07, 02:18)
o kur to dzintars rantat? atrodo lyg ir skaiciau , kad nebeprekiauja  g.gif  visai idomu butu pabandyt  biggrin.gif

eurokose, tiesa, paskutini karta kai norejau nusipirkt jo nebebuvo, gal ir nebeprekiauja verysad.gif
Atsakyti
Aš Droge pirkdavau Dzintars, dar švaros prekėse, Kaune.
Atsakyti
Dzintars Kaune Urmo bazej tikrai rasit. smile.gif
o siaip tu visu skatinamuju priemoniu fanė buvau ir as. Turejau visko, tepiau viskuo ir šlaviau parduotuves kaip per ispardavima pastoviai.. Ir visgi padariau isvada kad plaukus augti reikia skatinti is vidaus, nes ka mes trinam ir purskiam ant tu plauku ti pabuna ir nusipluna, saknu ir svoguneliu gi neliecia, o trindamos galvas galim dar ir pazeist saknis ir struktura plauko. Taip kad as dabar apsistojau ties geru sampunu, gera kauke ir gerais vitaminais. (HEMPZ, KAARAL IR PANTOGAR) ir pro visas Eurokos ir Drogo lentynas praeinu jau ramia sazine. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Persikėlis @ 2010 01 05, 12:30)
Gal kas zio kur galima  nusipirkti razmarinu vandens? g.gif

cia

Atsakyti
nepamenu ar afagijos ar dzintars, nes tas buteliukas baltas, ir su kazkokiu zoliu etikete man rodos buvo. greit uzsikimso purkstukas, tada persipyliua i kita butelioka, tai ir tas uzsikimso. todel ir nebepamenu kas ten toks buvo. zinau kad nebrangus ten iki 6lt berots buvo. rudas skystis, i ryzuma gal siek tiek. purski ant saknu ir itrini.
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 07, 17:22)
nepamenu ar afagijos ar dzintars, nes tas buteliukas baltas, ir su kazkokiu zoliu etikete man rodos buvo. greit uzsikimso purkstukas, tada persipyliua i kita butelioka, tai ir tas uzsikimso. todel ir nebepamenu kas ten toks buvo. zinau kad nebrangus ten iki 6lt berots buvo. rudas skystis, i ryzuma gal siek tiek. purski ant saknu ir itrini.

itariu, kad is agafijos, nes ir man purktukas uzsikimso biggrin.gif
Atsakyti