Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Kakavinė @ 2010 01 09, 01:45)
hm.o kaip ramunėlių arbata?nuoviras?girdėjau,kad  šviesiaplaukėm skalauti patariama  smile.gif  ax.gif

Tai ramunėlės aišku tinka šviesiaplaukėm drinks_cheers.gif Aš turiu minty juodą arbatą ax.gif . Dar tamsiaplaukėm tinka dilgėlių, ajerų, ąžuolo žievės nuovirai. Bespalvės chna kaukė taip pat labai stiprina plaukus ir, manau, tinka tiek šviesių, tiek tamsių plaukučių savininkėms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 09, 03:09)
Bespalvės chna kaukė taip pat labai stiprina plaukus ir, manau, tinka tiek šviesių, tiek tamsių plaukučių savininkėms rolleyes.gif

O kaip tas chna naudoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 09, 18:06)
O kaip tas chna naudoti?  rolleyes.gif

Po galvos plovimo užtepu ant plaukų iš bespalvės chna pasigamintos košės ir su ta koše prabūnu apie valandą, o po to išskalauju plaukus drungnu vandeniu. Košę pasiruošiu taip: į gilesnę lėkštutę supilu iš pakelio chna miltelius, užvirinu nedidelį kiekį vandens, užpilu ant miltelių ir gerai išsuku. Turi gautis grietinės tirštumo masė. Ir jau tada su ta buza lekiu į vonią tepliotis lotuliukas.gif . Nežinau, ar čia man vaidenas, ar ne, bet plaukai pastorėjo po tokių procedūrų lotuliukas.gif . Tik neaišku, ar tokia kaukė plaukams spartina jų augimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana Ūke: 10 sausio 2010 - 00:21
Bet labai daug kas sako,kad chna sausina plaukus g.gif
Atsakyti
Mano plaukai nuo pat vaikistes buvo prasti, ilgis visa gyvenima iki peciu, kaip pradejau gerti perfektil kapsules, plauku bukle pagerejo ir plauku ilgis pailgejo, nagu bukle irgi super!
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 10, 02:48)
Bet labai daug kas sako,kad chna sausina plaukus g.gif

Tiesa. Man ir pasausino kažkiek. Tinka, manau, toms, kurių plaukučiai labiau linkę riebaluotis. Nors man tai kažkaip nieko tokio, nes vistiek po to dar ištepu plaukus "Rasos" aliejumi. Tai ir to sausumo nesijaučia mirksiukas.gif
Atsakyti
nežinau gal kas ir minėjo,bet aš bent jau eilę metų (žinoma ne kiekvieno plaukų plovimo metu,bet per mėn kartelį tai visuomet)praktikuodavau tokį būdą; trenkant plaukus,šampūną atskiesdavau kava(apie 100-150ml nukoštos stiprokos paprastai užplikytos arba expreso),o ištrinkus pabūdavau 10min kartais ir ilgiau.Na iš praktikos galiu pasakyt kad tikrai neblogas stimuliatorius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūūga: 10 sausio 2010 - 23:09
QUOTE(pūūga @ 2010 01 11, 01:07)
nežinau gal kas ir minėjo,bet aš bent jau eilę metų (žinoma ne kiekvieno plaukų plovimo metu,bet per mėn kartelį tai visuomet)praktikuodavau tokį būdą; trenkant plaukus,šampūną atskiesdavau kava(apie 100-150ml nukoštos  stiprokos paprastai užplikytos arba expreso),o ištrinkus pabūdavau 10min kartais ir ilgiau.Na iš praktikos galiu pasakyt kad tikrai neblogas stimuliatorius  smile.gif

bet sampuno ilgai laikyti negalima, sausina plaukus lb, tai kas, kad skiestas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pūūga @ 2010 01 11, 00:07)
nežinau gal kas ir minėjo,bet aš bent jau eilę metų (žinoma ne kiekvieno plaukų plovimo metu,bet per mėn kartelį tai visuomet)praktikuodavau tokį būdą; trenkant plaukus,šampūną atskiesdavau kava(apie 100-150ml nukoštos  stiprokos paprastai užplikytos arba expreso),o ištrinkus pabūdavau 10min kartais ir ilgiau.Na iš praktikos galiu pasakyt kad tikrai neblogas stimuliatorius  smile.gif

O kaip tik neseniai buvo šnekėta apie kavą, smagu, kad atsirado kažkas bandęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 01 10, 23:26)
bet sampuno ilgai laikyti negalima, sausina plaukus lb, tai kas, kad skiestas verysad.gif

nepaminėjau kad tam reikalui naudodavau šampūnus su balzamu ir tikrai išsausėjimo nepastebėjo,o tikrai nesu vieną kartą pabandžiusi,gerai pagalvojus prisiminiau kad pradėjau praktikuot tai besilaukdama,tai būtų apie ketverius metus mano'stažas' biggrin.gif ir visą tą laiką turėjau tvirtus,vešlius ir žvilgančius plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pūūga @ 2010 01 11, 10:02)
nepaminėjau kad tam reikalui naudodavau šampūnus su balzamu ir tikrai išsausėjimo nepastebėjo,o tikrai nesu vieną kartą pabandžiusi,gerai pagalvojus prisiminiau kad pradėjau praktikuot tai besilaukdama,tai būtų apie ketverius metus mano'stažas'  biggrin.gif  ir visą tą laiką turėjau tvirtus,vešlius ir žvilgančius plaukus  smile.gif

Paskaitinėju temas apie plaukučius, nes turiu bedų dėl slinkimo.
Labai įdomus receptas...būtinai pabandysiu. Tik galvoju, kad galima būtų naudoti kokį balzamą vietoj šampuno?
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 01 11, 12:08)
Tik galvoju, kad galima būtų naudoti kokį balzamą vietoj šampuno?

nemanau, kad tinka, nes balzamo i saknis, bent jau as, netrinu, kad neriebaluotu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 11 sausio 2010 - 11:15