Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Jūtarė @ 2010 01 13, 17:43)
Majonezas nuima spalvą, todėl kas dažosi plaukučius, toms nelabai tinka sakyčiau...

o, super, reikės išbandyti, o tai niekaip neišeina nublukint per daug tamsią spalvą (nesėkmingos dažų paieškos, kai nerandu atitikmens, kokius naudojau užsienyje).
Ir Alpecine specialiai jau visus plaukus plaunu, kad blukintu. Aišku, iš karto užvarau kaukę ar balzamą, pakaitom. Kad nenusausintų.
Tik kaip daryt, tiesiog majonezu ištept? Kiek laiko laikyt? Kad nepakenktų plaukui ir šanknims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 13 sausio 2010 - 22:49
QUOTE(deisse @ 2010 01 13, 17:28)
pastebejau kita beda - luzineja ir vos ne kiekvienas plaukas verysad.gif tepu serumais intensyviai, geriu vitaminus, ka dar daryti? blink.gif plaukas skila mazdaug 5 cm nuo plauku galiuku, tai negi man reikes vel daugiau nei 5 cm plaukus kirpti? swoon.gif siaip plaukai neatrodo nusiure, galiukai neskilineja (retas kuris tik skilineja). ka patartumet? verysad.gif

Gal dažai netinka, aišku, jei dažote plaukučius ax.gif . Man yra taip nutikę prieš daug metų, kai paeiliui plaukus padažiau su vienu dažančiu balzamu. Pavadinimo neatsimenu, bet buvo žaliam plastmasiniam butely. Tai pakraupau, kai pamačiau kriauklėj daugybę savo nutrupėjusių plaukų gabaliukų. Bet nieko negalėjau padaryt. Juk atgal nepriklijuosi lotuliukas.gif . Tiesiog mečiau lauk tą balzamą ir gaivinau plaukus įvairiomis kaukėmis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana Ūke: 13 sausio 2010 - 22:52
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 09:40)
isigijau aplecin sampuna,visu taip giriama,nes plaukai slenka labai,jau nebegaliu tvertis,matysiu kokia nauda is jo...Tik tiek,kad sausina plaukus,tai plaunu tik saknis.

Su visais šampūnais tik šaknis galima plauti ir puikiai išsiplauna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deisse @ 2010 01 13, 17:28)

Tai jau matyt, kad reikės nukirpti rolleyes.gif arba bandyk daugiau visokiais aliejais tepliot natūraliais..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 14, 09:13)
Su visais šampūnais tik šaknis galima plauti ir puikiai išsiplauna smile.gif
Papildyta:
Tai jau matyt, kad reikės nukirpti  rolleyes.gif  arba bandyk daugiau visokiais aliejais tepliot natūraliais..

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
na juk pora mėnesių ir ataugs smile.gif aš irgi jau eisiu kirptis greit, dar sausį gal pratempsiu. Bet bambos taip niekad turbūt nepasieksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 15, 00:20)
na juk pora mėnesių ir ataugs smile.gif  aš irgi jau eisiu kirptis greit, dar sausį gal pratempsiu. Bet bambos taip niekad turbūt nepasieksiu  lotuliukas.gif

iki bambos man puses sprindzio truksta, bet db kai nukirps tai bus visas sprindis verysad.gif naturaliais aliejais plauku neatstatysiu, bet ka daryti toliau, kad nukirpus jie vel nesugalvotu skilinet..tepu aliejais plauku galiukams kiekviena diena po 2k., pries galvos plovima irgi aliejais visus plaukus tepu, dazau tik saknis, neatsimenu kada visus plaukus daziau, kas jiems dar nepatinka? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 14 sausio 2010 - 23:16
QUOTE(deisse @ 2010 01 15, 00:15)
iki bambos man puses sprindzio truksta, bet db kai nukirps tai bus visas sprindis verysad.gif naturaliais aliejais plauku neatstatysiu, bet ka daryti toliau, kad nukirpus jie vel nesugalvotu skilinet..tepu aliejais plauku galiukams kiekviena diena po 2k., pries galvos plovima irgi aliejais visus plaukus tepu, dazau tik saknis, neatsimenu kada visus plaukus daziau, kas jiems dar nepatinka? doh.gif

Man lygiai lygiai taspats.Pries plovima siltus aliejus tepu, po plovimo kaukes ir aliejukai. Tamsinu tik saknis ir tai beamoniakiais. Patiesinu lb lb retai,nefenuoju niekada. O nutriusta menesiui nepraejus turbut...galvoju nekirpsiu ir viskas..o kur prasme jei vistiek taspats? Taip norisi ilgio verysad.gif
Atsakyti
na tai dabar žiema, šildymas, dideli temperatūrų pokyčiai, nėra ko stebėtis, visoms manau plaukai ir skilinėja, ir sausėja. Bet ji praeis, ateis vasara, o va tada ir atsigaus plaukai, ir užsiauginsim iki kelių biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai ir norėčiau įlgų plaukų, bet jie man žemiau liemenėlės užsegimo neauga. verysad.gif Pradedu tikėti draugės teorija, kad kiekvienam žmogui skirta tam tikra riba, iki kurios plaukas gali augti ir per save neperlipsi. biggrin.gif
Atsakyti
Radau Norfoj ukraineciu plauku priemoniu serija su varnalesomis, patrauke demesi kad pagaminta farmaceptinei gamykloj naudojant tikra varnalesu alieju. Buvo sampunas, kauke- balzamas, serumas ir grynas varnalesu aliejus. Kaina iki 9Lt. Nusipirkau pabandymui kauke, nu zinokite tikrai man plaukai pastebimai greiciau auga (dazau plaukus, tai ir puikiai matosi). Ant dezutes surasyta kad daug kam padeda, man dar plaukai tapo tvirtesni, maziau ju iskrenta ir luzineja, galiukai neskilineja - bet cia gal Bio-traitement aliejuko deka. Vein zo man patiko , nusipirksiu ir sampuna, serumu as nemegstu - kazkaip apsunkina mano plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2010 01 15, 00:19)
Radau Norfoj ukraineciu plauku priemoniu serija su varnalesomis, patrauke demesi kad pagaminta farmaceptinei gamykloj naudojant tikra varnalesu alieju. Buvo sampunas, kauke- balzamas, serumas ir grynas varnalesu aliejus. Kaina iki 9Lt. Nusipirkau pabandymui kauke, nu zinokite tikrai man plaukai pastebimai greiciau auga (dazau plaukus, tai ir puikiai matosi). Ant dezutes surasyta kad daug kam padeda, man dar plaukai tapo tvirtesni, maziau ju iskrenta ir luzineja, galiukai neskilineja - bet cia gal Bio-traitement aliejuko deka. Vein zo man patiko , nusipirksiu ir sampuna, serumu as nemegstu - kazkaip apsunkina mano plaukus.

speju ukrainietiska "tikra varnalesu alieju" gamina ELFA biggrin.gif tik jo nepirkit, jis ant parafino ir dar vadinas "tikras" doh.gif
o ten yra kazkokia tai syvaratka is Elfos, sudetis ant dezutes tai grazi, idomu kokia realybej... g.gif
o Biotraitment aliejukas wub.gif man labai atgaivino plaukus pries gerus metus...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 15, 08:24)
Biotraitment aliejukas  wub.gif  man labai atgaivino plaukus pries gerus metus...

papasakok plačiau apie jį bigsmile.gif kur,už kiek,kaip suveikė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti