Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Kakavinė @ 2010 01 15, 13:31)
papasakok plačiau apie jį  bigsmile.gif  kur,už kiek,kaip suveikė  bigsmile.gif  4u.gif

oj, blyn, ne taip parasiau doh.gif sorry, ne aliejuka naudojau, o ampules biotraitment doh.gif kazkaip ne ta susnekejau umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 15, 09:24)

o Biotraitment aliejukas  wub.gif  man labai atgaivino plaukus pries gerus metus...

Turėjau ir aš šitą, neblogas, bet kad kažkaip jau ypatingai atgaivintų plaukus, tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 15, 19:17)
Turėjau ir aš šitą, neblogas, bet kad kažkaip jau ypatingai atgaivintų plaukus, tai tikrai ne  biggrin.gif

o man jis pats paciausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 15, 13:53)
oj, blyn, ne taip parasiau  doh.gif  sorry, ne aliejuka naudojau, o ampules biotraitment  doh.gif  kazkaip ne ta susnekejau  umn.gif

tada apie jas pasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2010 01 15, 20:46)
tada apie jas pasakok  biggrin.gif

jo ane irgi domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavinė @ 2010 01 15, 19:46)
tada apie jas pasakok  biggrin.gif

jau offtopic iseina.
na, as naudojau Biotraitment ampules. Sunaudojau gal kokias 6-7vnt. Jas reikia nuskalaut, bet as nenuskalaudavau... be to tuo pat metu naudojau ir kauke ir sampuna Biotraitment. Tai labai atgaivinau plaukus...
Atsakyti
as manau, kad reik pilnavertiskai maitintis. nes pastebejau, kad tik apsiimu praktikuoti kokias dietas, tai plaukai nusiure ir silpni tampa.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 18:04)
as manau, kad reik pilnavertiskai maitintis. nes pastebejau, kad tik apsiimu praktikuoti kokias dietas, tai plaukai nusiure ir silpni tampa.

Pritariu šitam teiginiui smile.gif savo kailiu patyrus tą reikalą biggrin.gif
Atsakyti
Mano eksperimentai su kava tesiasi... blush2.gif Siandien pabandziau tokia kauke plaukams - kava, kiausinio trynys ir cinamonas. Palaikiau apie 1 val. pries plovima, po kepurele, siltai. Visai patiko. Del pagrindinio tikslo - plauku augimo skatinimo, aisku, pasisakyti dar anksti, bet bendras efektas siai dienai malonus. Reikes dar kazko smagaus-skanaus sugalvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 19:04)

drinks_cheers.gif Aš plaukus maitinau apie pora mėnesių linų sėklų aliejumi. Čia iš vidaus ėjo tas maitinimas. mirksiukas.gif . Bet jau daugiau negersiu, nes vaje vaje koks jis man doh.gif . Pasikankinau ir užteks. Plaukai tikrai sveikesni, atsigavę tokie rolleyes.gif . Nors aš juos labai gaivinu ir iš išorės. Tai, manau, ir tas prisidėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tik drugelis @ 2010 01 25, 00:04)
Mano eksperimentai su kava tesiasi... blush2.gif  Siandien pabandziau tokia kauke plaukams - kava, kiausinio trynys ir cinamonas. Palaikiau apie 1 val.

Kiek dedate cinamono, ir ką jis priduoda plaukams? ax.gif Niekada nebandžiau.
Atsakyti
Papildyta:
Kiek dedate cinamono, ir ką jis priduoda plaukams? ax.gif Niekada nebandžiau.
[/quote]

Idejau arbatini sauksteli. Is tikruju tai pabandziau pirma karta, nes labai jau gundanciai vienoje is temu SM rase (nesikartosiu, cia tikras lobynas thumbup.gif ):
http://www.supermama...?...3245&st=144 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 25 sausio 2010 - 10:50
Dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti