Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

Man labai tinka ir patinka lietuvškas "Margarita" su dilgėlių ekstraktu nuo plaukų slinkimo (tik jį reikia naudoti ilgai) Ir naturalių šerių šepetys . Labai švelniai iššukuoja ir neišpeša plaukų. Tiesiog super. O svarbiausiai reikia TIKĖTI ,kad padės tos priemonės ,kurias naudojate. Tada tikrai sulauksite puikių rezultatų. thumbup.gif
Atsakyti
Jau nepilną mėnesį naudoju Alpecin šampūną, čia tiek prisiskaičiau ir baiminausi, kad išsausins mano plaukučius, nes jie ir taip sausoki, šviesinti, bet nee, labai patiko man šis šampūnas, plaukai švelnūs būna, nors stengiuosi tik šaknis plauti smile.gif
dar pradėjau gerti Perfectil ir kai žinau, kad ryt plausiu galvą, nakčiai įmasažuoju į plaukus nuo šaknų iki galiukų migdolų aliejų, tai žinokit plaukučiai kaip niekad augti pradėjo, nors ir anksčiau tuo nesiskundžiau ax.gif ir nežinau nuo kurios čia priemonės ( manau, kad nuo migdolų aliejaus), bet pagaliau nustojo lūžinėti plaukų galiukai, kas galvojau neįmanoma g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš naudoju aliejų iš zolotoj solk lūžinėjantiems,pažeistiems plaukams. Taip pat skatinantis plaukų augimą. Margaritos dilgelių šampūnas man labai nepatiko. schmoll.gif Šiaip manau,jog margaritos priemonės neblogos. Bet šis šampūnas man netiko. Ankčiau dariausi įvairias kaukias plaukams. Dabar pagrinde aliejines kaukes darausi (iš ricinos, alyvuogių ir kitų aliejų.) Taip pat persiskalaudavau plaukus kava. Plaukai auga smile.gif Bet yra problema... plaukai laabai šokojasi,skilinėją (manau,nuo organizmo...Arba dėl to,jog ankščiau plaukų neprižiūrėjau. Nenaudojau nieko ,kas juos žalotų,bet jų visai nekirpdavau...Tai galvoju,jog galimas variantas,kad išsišakojusius ,skilinėjančius plaukus reikia kirpti vos ne per pusę ilgio. Esu tai iš šio forumo girdėjusi. Ankščiau,gruodžio mėnesį,nusikirpau plaukus. Maždaug per pusę. Tai plaukai mažai skilinėją. Tie,kurie buvo trmpesni ir jų nenukirpo ,jie skilinėją. Niekas iš aliejų,kaukių ir pan. nepadeda. Žadu vėl besišakojančius plaukus per puse jų ilgio nukirpt. Gal neskilinės ) Bet vis dėlto...gal galite patarti ,kokias priemones nuo skilinėjančių plaukų.... Atrodo,jog niekada neužsiauginsiu ilgų plaukų vien dėl skilinėjančių galiukų... doh.gif
Atsakyti
O as vakar nusipirkau cemeryciu vandens, seniai ka benaudojau plaukams tokio, tai galvoju pastiprinsiu biggrin.gif Tik va kiek laikyti istrynus saknis juo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luisana @ 2010 04 02, 18:48)
Bet vis dėlto...gal galite patarti ,kokias priemones nuo skilinėjančių plaukų.... Atrodo,jog niekada neužsiauginsiu ilgų plaukų vien dėl skilinėjančių galiukų... doh.gif

Manau plauku galiuku temoje daugiau patarimu sulauksite, cia juk tema plauku augimui, o augimas su galiukais nesusijes biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 03 30, 22:16)
Jau nepilną mėnesį naudoju Alpecin šampūną, čia tiek prisiskaičiau ir baiminausi, kad išsausins mano plaukučius, nes jie ir taip sausoki, šviesinti, bet nee,  labai patiko man šis šampūnas, plaukai švelnūs būna, nors stengiuosi tik šaknis plauti smile.gif
dar pradėjau gerti  Perfectil ir kai žinau, kad ryt plausiu galvą, nakčiai įmasažuoju į plaukus nuo šaknų iki galiukų migdolų aliejų, tai žinokit plaukučiai kaip niekad augti pradėjo, nors ir anksčiau tuo nesiskundžiau ax.gif ir nežinau nuo kurios čia priemonės ( manau, kad nuo migdolų aliejaus), bet pagaliau nustojo lūžinėti plaukų galiukai, kas galvojau neįmanoma g.gif

Midgolu aliejus mano plaukams irgi ziuriu, kad labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif patarkite kaip kuo greičiau atsiauginti natūralius plaukus. wub.gif
Atsakyti
as irgi profilaktikai vakar panaudojau cemeryciu vandeni, bet dar i ji ilasinau ketela lasu rozmarinu EA. Itriniau i dregna galvos oda (po plovimo) ir laikiau gal koki pusvalandi, gal kiek maziau.
Atsakyti
Vienintelė priemonė padariusi stebuklą plaukų atauginime - NUTRICAP wub.gif
Jokie išreklamuoti perfektiliai, aliejai, ar šampūnai su kava, kakava ir t.t.
O kai pradėjau išgirst komplimentus - o, kaip plaukučius atsiauginai, niekad tokių neturėjai - arba - kaip gražiai tavo plaukai žvilga, kokie švelnūs... Tai verčia iš koto tokie pagyrimai ax.gif thumbup.gif

"Malonumas" nepigus, bet vertas dėmesio... Va taip jos atrodo:
user posted image

Yra įvairiose pakuotėse, bet pas mus parsiduoda tik tokiose, kaip paveiksliuke. Ebay mačiau ir kitokių yra....
Geriu kiekvieną pavasarį, kursą po 2mėn mažiausiai, o geriausia - 3mėn. 4u.gif
Ir plaukų naujų begalė pridygsta, ir slinkimą stabdo (kiekvieną pavasarį kaip šuo šeriuosi doh.gif ), net galiukams jaučiu naudą - nebetaip skilinėja, šakojasi....
Geriu po 2 į dieną, todėl mėnesiui reikia 2 pakuočių, vienos kaina būdavo 35-36Lt, tai mėnesiui kaštuoja apie 70Lt, bet dabar mačiau lyg atpigo... g.gif
Yra kiekvienoj vaistinėj.... mirksiukas.gif

O šiemet profilaktiškai nusipirkau purškaliuką šaknism, nuo slinkimo, naujų plaukų atauginimui....Va tokią:
user posted image

Ji iš vyriškos AmericanCrew linijos, bet tinka ir moterims naudot.
Pas mus 120ml kaina deja 129Lt doh.gif Aš siunčiuosi iš JAV per tarpininkes ir už 150ml bonką sumoku apie 58Lt thumbup.gif
Po kiekvieno plovimo papurškiu į šaknis ir pirštais pamasažuoju - tikrai veikia rolleyes.gif Dabar plovimo metu iškrenta vos keli plaukeliai, kai ankščiau krito saujom doh.gif

Ir dar naudoju profesionalios linijos priemones plaukams - šampūną, balzamą, nenuplaunamą kondicionierių, kaukę ir t.t.
Niekad nesu pirkus Margaritų, Rasų, Pantenų, o ypač lenkiškos gamybos indų ploviklio lygio Fructis priemonių schmoll.gif doh.gif
Po tokių priemonių įtariu visai nuplikčiau, plaukų nebesusirinkčiau nuo žemės doh.gif
O tos, kurios teigia, kad tai laaaabai geros priemonės - galiu pasakyt, jog tiesiog nėra bandžiusios gerų priemonių, tai nežino, koks yra skirtumas naudojant šampūną už 5Lt ir už 95Lt g.gif
Na bet būna ir nereiklių plaukų, kuriuos kad ir su Fairy plauk ir jiems nieko... Bet čia jau reta dievo dovana....

Va tokia mano patirtis plaukų auginime.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 03 balandžio 2010 - 16:41
QUOTE(hoyden @ 2010 04 03, 13:19)
Sveikos.  smile.gif patarkite kaip kuo greičiau atsiauginti natūralius plaukus.  wub.gif

O jums visos temos patarimų neužtenka? Nors kelis lapus perskaitėt? doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 03, 16:11)
as irgi profilaktikai vakar panaudojau cemeryciu vandeni, bet dar i ji ilasinau ketela lasu rozmarinu EA. Itriniau i dregna galvos oda (po plovimo) ir laikiau gal koki pusvalandi, gal kiek maziau.

Oho, galvojau, kad reikia būtinai išplauti, o galima vadinasi ir po plovimo? smile.gif
Kaip tik priminei, kad turiu ir aš rozmarinų ea, reikia sunaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Na va, pasiskaičiau dar informacinį lapuką ir vakar po plovimo ant drėgnų plaukų ištepiau galvą čemeryčių vandeniu, viskas gerai thumbup.gif
Tik dabar galvoju, kiek kartų per savaitę galima jį naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 17:38)
O jums visos temos patarimų neužtenka? Nors kelis lapus perskaitėt?  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Oho, galvojau, kad reikia būtinai išplauti, o galima vadinasi ir po plovimo? smile.gif
Kaip tik priminei, kad turiu ir aš rozmarinų ea, reikia sunaudoti biggrin.gif

pamirsau parasyt, kad as paskui dar ir isplaunu cemeryciu vandeni. o po plovimo naudoju, nes daznai pries plovima plaukus tepu aliejumi, tai cemerycias nepavyktu naudoti pries, tenka naudoti PO plovimo.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 04, 12:14)
pamirsau parasyt, kad as paskui dar ir isplaunu cemeryciu vandeni.  o po plovimo naudoju, nes daznai pries plovima plaukus tepu aliejumi, tai cemerycias nepavyktu naudoti pries, tenka naudoti PO plovimo.

na aš tai ištryniau ir neploviau smile.gif

"3. KAIP VARTOTI ČEMERYČIŲ VANDENĮ VALENTIS

Vartoti ant odos. Preparato keletą kartų per dieną užtepti ant pažeistos odos ir švelniai pamasažuoti. Patekus į akis arba ant gleivinės, jį reikia nuplauti dideliu kiekiu šilto vandens. Po vartojimo būtina su muilu nusiplauti rankas."

Niekas neminima apie plovimą unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 04, 21:25)
na aš tai ištryniau ir neploviau smile.gif

"3. KAIP VARTOTI ČEMERYČIŲ VANDENĮ VALENTIS

Vartoti ant odos. Preparato keletą kartų per dieną užtepti ant pažeistos odos ir švelniai pamasažuoti. Patekus į akis arba ant gleivinės, jį reikia nuplauti dideliu kiekiu šilto vandens. Po vartojimo būtina su muilu nusiplauti rankas."

Niekas neminima apie plovimą  unsure.gif

Man vaistininke minejo,kad nera gerai laikyti ilgiau nei 15 min g.gif
Atsakyti