Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(vikaripe @ 2010 04 12, 18:08)
ar labai geras tas balzamas? aš esu toki panašų mačiusi, bet ten ligtais aliejukas kažkoks buvo g.gif

Yra ir aliejukas, ir balzamas smile.gif esu vieną balzamą sunaudojusi, negaliu tiksliai pasakyti poveikio, kadangi daug ką tuo pačiu metu naudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 12, 14:22)

iš Šiaulių, bet jau kur galėjau atrodo apvaikščiojau, niekur neužmačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 12, 21:37)
iš Šiaulių, bet jau kur galėjau atrodo apvaikščiojau, niekur neužmačiau schmoll.gif

o Martinoj buvai?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 12, 20:40)
o Martinoj buvai?

o kas čia per Martina?pirmą kart girdžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 13, 09:45)
o kas čia per Martina?pirmą kart girdžiu blush2.gif

|Kiek pamenu buvo Pramones 21h. ten rusiskos kosmetikos pilna, ir pfofesionalios. Ten paziurek to Dzintars, nes Vilniuje Martinoje esu macius.
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 13, 09:45)

Blogiausiu atveju jei nerasi, galiu nupirkti ir atsiųsti, pas mane šalia namų parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 12, 21:37)

Pabandyk į švaros prekes nueiti, kur bulvare nesenai atsidarė, manau ten turėtų tikrai būti biggrin.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif būtinai paieškosiu kur patarėt mirksiukas.gif
Atsakyti
zinau, jog gerai veikia plauku bukle ir visa medziagu pasisavinima bei augima kontrastinis dusas. tiesiog kai skalaujat galva, kelias minutes salta-karsta-salta leisti vandeni smile.gif
Atsakyti
dabar galvoju, o kiek cm maždaug paauga plaukai per mėnesį?labai gerai žinojau, bet nebeatsimenu tiksliai g.gif noriu pažiūrėt ar mano plaukų augimo tempas pasistūmėjo į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 16, 21:51)
dabar galvoju, o kiek cm maždaug paauga plaukai per mėnesį?labai gerai žinojau, bet nebeatsimenu tiksliai g.gif noriu pažiūrėt ar mano plaukų augimo tempas pasistūmėjo į priekį smile.gif

Apie 1-1,5 cm per menesi manyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 04 16, 20:51)

Bet turbut ne tik apie augimo tempa reiketu galvoti, bet ir apie plauko "kokybe"... tik sita pastebeti kokio menesio tai neuztektu unsure.gif
Atsakyti