Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Lox @ 2010 07 17, 23:59)
Norėjau paklausti dėl čemeryčių tas bandžiusias trinti jų tirpalu šaknis: ar labai išsausėja plaukai nuo šios procedūros?
Žinau, kad man tikrai nepasiseks pataikyt tik ant šaknų rolleyes.gif

nepasakyciau, darau as kas 10d ir butinai aliejaus kaukes dar prie to paties tai neissauseja. as dar ipilu i cemeryciu vand rozmarinu EA ir arbatmedzio EA
Atsakyti
QUOTE(Lox @ 2010 07 17, 23:59)
Norėjau paklausti dėl čemeryčių tas bandžiusias trinti jų tirpalu šaknis: ar labai išsausėja plaukai nuo šios procedūros?
Žinau, kad man tikrai nepasiseks pataikyt tik ant šaknų rolleyes.gif

Reguliariai kažkaip nenaudoju, bet šiaip nepastebėjau, kad sausintų wink.gif
Atsakyti
o man tai labai patinka dzintars aliejus,itrinu i saknis palaikau per nakti ir isplaunu.. naudoju antra bonkute ir galiu pasakyti sustiprejo plaukai ir lb daug nauju priauge mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie plauku auginimo ir as. Perskaiciau visa tema ir nusipirkau siandien siuos preparatus: alpecin sampuna, agafijos purskala su pipirais, franco battaglia professional plauku slinkima stabdancias ampules, loccitane seruma plaukam su 5 eteriniais aliejais, tos pacios linijos balzama. Seip vaistininke labai isgyre tas ampules,sake,jog atlikta daug tyrimu ir kad labai veiksmingas stabdant plauku slinkima tuo paciu skatina augima. Na, issiploviau galva sampunu,itryniau galvos oda ampulem, veliau plaukus lepinau balzamu ir tuomet tepiau seruma. Plaukai silkiniai, labai lengvai issisukavo, o galvos oda idomiai dilgciojo,kaito,veliau salo,poto vel kaito.. stengsiuos ilgesni laika panaudot ir paziuret koks poveikis. smile.gif
Labai noreciau kokios nors rekomendacijos plauku kaukytei,noreciau pastiprint plaukucius,nes dabar tai luzineja galai...
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2010 07 25, 18:54)
franco battaglia professional plauku slinkima stabdancias ampules, loccitane seruma plaukam su 5 eteriniais aliejais, tos pacios linijos balzama.
Kur 6itų priemonių būna pirkti ir kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 07 26, 01:30)
Kur 6itų priemonių būna pirkti ir kokios kainos?  4u.gif

franco battaglia priemonių esu mačiusi Euro vaistinėse wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 07 26, 01:30)
Kur 6itų priemonių būna pirkti ir kokios kainos?  4u.gif

ampulytes Euro vaistineje, kaina apie 40litu,
Serumas Loccitane parduotuveje, 69 litai,
Balzamas Loccitane parduotuveje virs 70litu mazdaug (cekio neturiu su savim ir nebepamenu tiksliai), bet nelabai skalsus,arba mano plaukai tokie perdziuve kad sugere viska staigiai g.gif

Beje, serumas labai fainas, mano plaukai ilgoki (zemiau liemeneles) tai uzteko poros lasu visiems galams (as tepu per puse plauku ilgio juos )
Atsakyti
Man geriausia priemone placent ampuoles thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norėjau pasiteirauti dėl Alpecin šampūno. kaip jį reikia taisyklingai naudoti? įtrinti į šaknis, šiek tiek palaukti ir tiesiog nuplauti, ar kaip? čia jis veikia kaip ir betkuris normalus šampūnas ane ? ir spėju dar gerai po jo būtų naudoti tą nenuplaunamą Alpecin balzamą. g.gif
žadu kada šių priemonių užsigriebt ir pabandyt panaudot. žiūrėsim, ar padės man ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aš vis dar niekur nerandu Dzintars balzamo, pas mane mieste tik aliejaus Dzintars įmanoma rasti doh.gif gal būtų galimybė, kad kas nors nupirktu ir atsiųstų? Kažkada viena forumiečių siūlė šį variantą, bet galvojau, kad gal pavyks rasti jo kur nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2010 07 26, 10:32)
ampulytes Euro vaistineje, kaina apie 40litu,
Serumas Loccitane parduotuveje, 69 litai,
Balzamas Loccitane parduotuveje virs 70litu mazdaug (cekio neturiu su savim ir nebepamenu tiksliai), bet nelabai skalsus,arba mano plaukai tokie perdziuve kad sugere viska staigiai  g.gif

Beje, serumas labai fainas, mano plaukai ilgoki (zemiau liemeneles) tai uzteko poros lasu visiems galams (as tepu per puse plauku ilgio juos )

4u.gif Ačiū
Atsakyti
O gal galit pasakyt apie agafijos purskaliuka su pipirais daugiau?
Instrukcijoje parasyta kad reikia ant svarios odos purksti ta purskala,neperskalauti, tai reikstu jog isplauta galva turi buti. O taip uzpurskus, neapsunkina, nesuriebaluoja plauko?

O kur rasti tu ampulyciu su placenta?
Daug cia apie jas skaiciau, vakar ieskojau bet neradau, Kokio gamintojo jos, kaip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nightfly: 26 liepos 2010 - 13:40