nuolat geriau alaus mieliu tabletes, et dabar negeriu koki men.baigesi, neprisiruosi nuspirkt.rezultatas- slenka plaukai

O gal kas bandėt šitą lietuvišką papildą kur dabar reklamuoja "Grožvita"? Jis ten plaukam, nagam, ragam skirtas kaip supratau
, bet jei būklę plaukų pagerina, tai gal ir augti greičiau pradeda 
Ir dar klausimėlis - nusižiūrėjau Nizoral šampūną nuo plaukų slinkimo. Man kaip ir neslenka tie plaukai, bet kaip suprantu tos visos priemonės nuo slinkimo skatina plaukų augimą, tai kaip ir irgi tinka plaukų auginimui ane?

Ir dar klausimėlis - nusižiūrėjau Nizoral šampūną nuo plaukų slinkimo. Man kaip ir neslenka tie plaukai, bet kaip suprantu tos visos priemonės nuo slinkimo skatina plaukų augimą, tai kaip ir irgi tinka plaukų auginimui ane?
QUOTE(taram-param @ 2010 06 25, 23:35)
Zinau, kad nuo pleiskanu Nizoral yra, bet kad nuo slinkimo

Oj kokia žiopla sumaišiau šampūnus
kokia gėda
Ne nizoral, o FITOVAL. Cituoju reklamą iš žurnalo: "Fitoval" prekių ženklo seriją sudaro produktai nuo plaukų slinkimo, pažeistims ir sausiems plaukams prižiūrėti ir priemonės nuo pleiskanų. 
Kažkada labai seniai buvo pradėjus siaubingai pleiskanoti galvos oda, tai su šituo šampūnu išsigydžiai ir daugiau niekada gyvenime nesu turėjus problemų su pleiskanom. Tai va dabar paskaičiau, kad yra nuo plaukų slinkimo ir pažeistiem plaukam priemonių. Sakau, gal kas jau išbandė?

Kažkada labai seniai buvo pradėjus siaubingai pleiskanoti galvos oda, tai su šituo šampūnu išsigydžiai ir daugiau niekada gyvenime nesu turėjus problemų su pleiskanom. Tai va dabar paskaičiau, kad yra nuo plaukų slinkimo ir pažeistiem plaukam priemonių. Sakau, gal kas jau išbandė?
Gal žinote, kuris iš aliejų - alyvuogių ar ricinos - geriau padeda augti plaukams?
Galvoju, kuriuo čia dabar išsitepus šaknis

QUOTE(pomidorusultys @ 2010 06 30, 19:24)
Gal žinote, kuris iš aliejų - alyvuogių ar ricinos - geriau padeda augti plaukams?

ricinos
QUOTE(pomidorusultys @ 2010 06 30, 18:24)

Galima ir abu sumaišyt (gal net lengviau išsiplaus, nei vien ricinos)

Vien ricinos man atrodo negalima tiesiai ant plaukų tepti. Būtina su kuo nors maišyti
QUOTE(taram-param @ 2010 06 30, 23:08)
Vien ricinos man atrodo negalima tiesiai ant plaukų tepti. Būtina su kuo nors maišyti
o kodel negalima? as tepdavau kol subaigiau buteliuka

Aš šiandien linų sėmenų aliejuku buvau plaukus ištepliojus, pusantros valandos laikiau. Plaukai jaučiasi pamaitinti, minkštesni, švelnūs.
Man tik kvapas laaabai nepatinka šito aliejaus.
Man tik kvapas laaabai nepatinka šito aliejaus.

QUOTE(S@lsa @ 2010 07 01, 20:03)

Man sie vitaminai tikras stebuklas, plaukus atstato kaip jokie kitie, visiskai nustoja slinkt ir pastebejau kad anksciau su plauku sege susegdavau plaukus, o dabar jau nebeiseina, per stori

kur perkate?