Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai 12-14 m. paauglėms

kokius žurnalus siūlytute 12-14 metu pauglems kokius jusiskes skaito?
Atsakyti
12m tai sakyciau Juste, Luka ir pan. nuo 14-15m tai paneles tipo mirksiukas.gif na cia bent pagal mane, nes 14-15m neskaicau jau Jusciu biggrin.gif
Atsakyti
"Panelė" visiškas nesąmones rašo schmoll.gif nusipirkau šio mėnesio numerį, tai iš tos, kuri Lalailą vedė, paimtas interviu ir taip išsityčiota... Aišku, gal ji iš tikrųjų tokia kvaila, bet netikiu, kad žmogus gali nesuprasti, jog taip kalbėdamas pasirodys visišku mulkiu ir pamaiva. Šiaip ar taip, normalus žurnalas šitokių straipsnių nerašytų mastau.gif
Atsakyti
O, velnias, aš jau nuo 9 metų tik „panelę” perku doh.gif ! Net nepastebėjau, kad visai neįtelpu į savo amžiaus rėmus blink.gif . Ir sumąstyk tu man-14-15 „panelės”, o 12-13 „Justės” blink.gif . Ai, tiesa, gi klasiokės perka „Super” ax.gif . Nu jau į lankas nugrybavau su savo amžium ir spaudos repertauaru swoon.gif . Atsilikus kokia hihihi.gif .
Atsakyti
Man 15,skaitau "Ekstrą merginą" ir "Panelę" dar "Žmones" kartais nusiperku,ar kokį kitą žurnalą, 11-12metų buvau pasinešus ant TOP GIRL,dbr nebe :]],nebedomina.
Atsakyti
Aš niekam Panelės nerekomenduočiau. schmoll.gif Tiek pamazgų pylimo jokiam žurnale nerasi, rašo straipsnius remdamiesi ne paimtu interviu, o savo fantazija, kad darytų sensacijas. Ir Delfį skaitant iššoksta Panelės tinklapio "topai". doh.gif Seniai beskaičiau, gal jau pasikeitė tas žurnalas, nors nemanau.
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 09 23, 20:51)
Aš niekam Panelės nerekomenduočiau. schmoll.gif  Tiek pamazgų pylimo jokiam žurnale nerasi, rašo straipsnius remdamiesi ne paimtu interviu, o savo fantazija, kad darytų sensacijas. Ir Delfį skaitant iššoksta Panelės tinklapio "topai". doh.gif  Seniai beskaičiau, gal jau pasikeitė tas žurnalas, nors nemanau.

drinks_cheers.gif
Visiškai prirariu mirksiukas.gif
Panelė tinka gal nebent suaugusioms, kurios jau nebekreips dėmesio į nesąmones, nors šiaip iš viso nelabai vertas dėmesio, mano nuomone...
Atsakyti
nu as nuo 8metu naminuka skaitau
Atsakyti
Aš tai Luką skaitau,man visai įdomu ax.gif
Atsakyti
Kai buvau dar pradinukė tai Naminukas buvo wub.gif biggrin.gif Po to 12 metų Justę pirkdavau, nu o jau nuo 12 metų nebeskaitau žurnalų.Nebeįdomu, paskalos, banalūs straipsniai, blaaah, boring biggrin.gif
Atsakyti
As iki 10m pirkau naminuka, dabar jau ant jusciu pasinesiau biggrin.gif
Atsakyti
As Juste anksciau pirkdavau labai, dabar vis reciau ir vis daugiau Luka smile.gif
Atsakyti