Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai 12-14 m. paauglėms

man 12 ir iki lapkricio skaiciau mergaite 2 metus, bet man ten mazai skaityt o labai daug testu kurie naudos neduoda.Taigi uzsake tevai 2010 metams juste.Kelis kartus buvau nusipirkus tai nusprendziau uzsisakyti.
Atsakyti
nu ka,mano panele skaito zmones,ir ekstra mergina smile.gif) nepirkit jokiu paneliu mamytes,ten yra tokios informacijos kur vaikams dar nelaikas zinoti. blink.gif
Atsakyti
Aš perku Luką. smile.gif
O kadangi mama kiekvieną savaitę perka "Žmonės", tai ir aš paskaitau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man 13.5m., būdama "darželinokė" skaitydavau "Penki", tikrai labai įdomus žurnaliukas būdavo blush2.gif Vėliau skaičiau "Draugus", "Papūgą", kurių dabar nebeleidžia, dar "Super". Retsykiais šiuo metu nusiperku "Luką", "Justę", esu užsiprenumeravus "Panelę". Paskaitynėju ir žurnalus, kuriuos perka sesė - "Cosmopolitaną" , "Joy", tai pat tėvu perkamą "Lietuvos rytą". Na va, išsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė ačiū dievui neskaito "Panelės", nes tokoookio briedo dar neteko skaityti doh.gif iš vis neaišku kam skirtas tas žurnalas. Anksčiau skaitydavo "Naminuką" ir dar kažkokį apie raganaites, o daba kaip pati sako "nėr ką skaityti"
Atsakyti
DUKRAI 11 m.seniau patiko naminukas,dabar nebeskaito jo,labai patinka zurnalas Juste.Manau,kad panele nuo kokiu 14m.tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
geriausias zurnalas - national geografija
labai idomus, gali skaityti ir mazi ir dideli, ir nenubukstama, kaip nuo tokiu zurnalu, kaip joy, ar panele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londen: 22 sausio 2010 - 19:02
Mano dukra anksčiau skaitydavo Panelę, dabar Luką ir JOY. Panelė, tikrai totali nesąmonė. Neturi ką rašyt. g.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių skaičiau Mergaitę ir Justę,vėliau Luką, o paskui jau panele.Panelėje mane domina ne kokie ten fyfų straipsniai, bet apie keliones ir savanorystę, nes dažnai būna tokių straipsnių.Nors esu pakankamai jauna tokiems dalykams.Man 12 metų.
Atsakyti
Ziurint kaip kam wink.gif Panele mum patinka smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tokių metų jau tik "Panelę" "Joy" smile.gif Jei vaikiškesnė mergaitė tai " Mergaitė", "Justė" "Luka" smile.gif
Atsakyti
Aš daug žurnalų skaitau,mama nespėja pirkti biggrin.gif Aišku neleidžia per vieną kartą visko,liepia pasirinkti du mėnesiui ax.gif O taip visų iškart norėtusi doh.gif lotuliukas.gif
Man 12 ir skaitau:
1."Mergaitė" thumbup.gif visai įdomus žurnalas,tik kartais per mažai skaityt būna,ir nugrybauja kartais,bet šeip tikrai įdomus.Siūličiau mamytėms nuo kokių 9 metų pirkti tongue.gif
2. [/I]"SUPER" blush2.gif Gėda prisipažinti,tikrai šis žurnalas toks mažvaikiškas,bet man patinka.Negliu nustot jo skaičius.Jis man kaip žalingas įprotis doh.gif
3."Nacional Geograpich" Labai brangus žurnalas,tačiau tikrai apsimoka jį pirkti.Jis įdomus tiek tėveliams,tiek vaikeliams,bet kokio amžiaus.o jaigu dar mažesnis vaikutis ir nelabai supranta kas ten rašoma tai neseniai pradėjo leisti [/I]"Nacional Geograpich kidz"thumbup.gif tai jau ten tikrai viską supras,ir berniukams jis tinkamas,be to nebukina vaikų,tikrai naudingas,o ne koks šlamštas.
4.[I]"Žmonės"
tongue.gif užsikrėčiau šiuo žurnalu nuo mamos.Kai mama nuperka "Žmones" tai namuose karas kyla,nepasidalinam juo doh.gif O atrodo rytoj naujas kaip tik išeina lotuliukas.gif thumbup.gif

Štai ir viskas mirksiukas.gif

Tiesa ir dar ax.gif jau man ir [/I]"LUKOS"[I] norėtusi,pavartau parduotuvėj,bet va,nedrystu mamos prašyti.Kažkaip nepatogu man... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milfy: 08 gruodžio 2010 - 14:08