man 12 ir iki lapkricio skaiciau mergaite 2 metus, bet man ten mazai skaityt o labai daug testu kurie naudos neduoda.Taigi uzsake tevai 2010 metams juste.Kelis kartus buvau nusipirkus tai nusprendziau uzsisakyti.
Aš perku Luką.
O kadangi mama kiekvieną savaitę perka "Žmonės", tai ir aš paskaitau.

O kadangi mama kiekvieną savaitę perka "Žmonės", tai ir aš paskaitau.

Man 13.5m., būdama "darželinokė" skaitydavau "Penki", tikrai labai įdomus žurnaliukas būdavo
Vėliau skaičiau "Draugus", "Papūgą", kurių dabar nebeleidžia, dar "Super". Retsykiais šiuo metu nusiperku "Luką", "Justę", esu užsiprenumeravus "Panelę". Paskaitynėju ir žurnalus, kuriuos perka sesė - "Cosmopolitaną" , "Joy", tai pat tėvu perkamą "Lietuvos rytą". Na va, išsisakiau

Maniškė ačiū dievui neskaito "Panelės", nes tokoookio briedo dar neteko skaityti
iš vis neaišku kam skirtas tas žurnalas. Anksčiau skaitydavo "Naminuką" ir dar kažkokį apie raganaites, o daba kaip pati sako "nėr ką skaityti"

DUKRAI 11 m.seniau patiko naminukas,dabar nebeskaito jo,labai patinka zurnalas Juste.Manau,kad panele nuo kokiu 14m.tiktu

geriausias zurnalas - national geografija
labai idomus, gali skaityti ir mazi ir dideli, ir nenubukstama, kaip nuo tokiu zurnalu, kaip joy, ar panele
labai idomus, gali skaityti ir mazi ir dideli, ir nenubukstama, kaip nuo tokiu zurnalu, kaip joy, ar panele
Mano dukra anksčiau skaitydavo Panelę, dabar Luką ir JOY. Panelė, tikrai totali nesąmonė. Neturi ką rašyt.

Ziurint kaip kam
Panele mum patinka

Tokių metų jau tik "Panelę" "Joy"
Jei vaikiškesnė mergaitė tai " Mergaitė", "Justė" "Luka"

Aš daug žurnalų skaitau,mama nespėja pirkti
Aišku neleidžia per vieną kartą visko,liepia pasirinkti du mėnesiui
O taip visų iškart norėtusi
Man 12 ir skaitau:
1."Mergaitė"
visai įdomus žurnalas,tik kartais per mažai skaityt būna,ir nugrybauja kartais,bet šeip tikrai įdomus.Siūličiau mamytėms nuo kokių 9 metų pirkti
2. [/I]"SUPER"
Gėda prisipažinti,tikrai šis žurnalas toks mažvaikiškas,bet man patinka.Negliu nustot jo skaičius.Jis man kaip žalingas įprotis
3."Nacional Geograpich" Labai brangus žurnalas,tačiau tikrai apsimoka jį pirkti.Jis įdomus tiek tėveliams,tiek vaikeliams,bet kokio amžiaus.o jaigu dar mažesnis vaikutis ir nelabai supranta kas ten rašoma tai neseniai pradėjo leisti [/I]"Nacional Geograpich kidz"
tai jau ten tikrai viską supras,ir berniukams jis tinkamas,be to nebukina vaikų,tikrai naudingas,o ne koks šlamštas.
4.[I]"Žmonės"
užsikrėčiau šiuo žurnalu nuo mamos.Kai mama nuperka "Žmones" tai namuose karas kyla,nepasidalinam juo
O atrodo rytoj naujas kaip tik išeina
Štai ir viskas
Tiesa ir dar
jau man ir [/I]"LUKOS"[I] norėtusi,pavartau parduotuvėj,bet va,nedrystu mamos prašyti.Kažkaip nepatogu man...

Man 12 ir skaitau:
1."Mergaitė"

2. [/I]"SUPER"

3."Nacional Geograpich" Labai brangus žurnalas,tačiau tikrai apsimoka jį pirkti.Jis įdomus tiek tėveliams,tiek vaikeliams,bet kokio amžiaus.o jaigu dar mažesnis vaikutis ir nelabai supranta kas ten rašoma tai neseniai pradėjo leisti [/I]"Nacional Geograpich kidz"

4.[I]"Žmonės"

Štai ir viskas

Tiesa ir dar