Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai 12-14 m. paauglėms

Gaila, kad nera zurnalu visai seimai, kad idomu butu...
Ir ne buku tokiu kaip kad dabar leidiziami, o apie vaiku ir jaunimo uzklasine veikla, idomiausius burelius, mokyklas.. Ir ne apie "Zmonese" aprasomus popsinius "herojus", o apie idomius ir jau daug pasiekusius vaikus ir jaunima. 4u.gif
Ar tai nebutu idomiau? g.gif
"Nacional Geograpich" gal kol kas vienintelis ne tik idomus pavartyti, bet ir informatyvus. Gaila, kad jo informacija siauroka, konkreciai apie gamta, gyvunus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kantri @ 2010 12 09, 10:30)
Gaila, kad nera zurnalu visai seimai, kad idomu butu...
Ir ne buku tokiu kaip kad dabar leidiziami, o apie vaiku ir jaunimo uzklasine veikla, idomiausius burelius, mokyklas.. Ir ne apie "Zmonese" aprasomus popsinius "herojus", o apie idomius ir jau daug pasiekusius vaikus ir jaunima.  4u.gif
Ar tai nebutu idomiau?  g.gif
"Nacional Geograpich" gal kol kas vienintelis ne tik idomus pavartyti, bet ir informatyvus. Gaila, kad jo informacija siauroka, konkreciai apie gamta, gyvunus ir t.t.  smile.gif

Ne,nevienintelis.Yra dar "Iliustruotas mokslas" tai ten ne tik apie gamta,o ir apie ivairius isradimus ir k.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš iki 8 metų pirkau naminuką,
Nuo 9 iki 11 metų pirkau mergaitę,
Apie 11 - 12 metus pirkau Justę
Dabar kartas nuo karto nusiperku Luką ... tongue.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip neskaitau tų žurnalų, tik kai mama kartais nusiperka "Ji" tai praverčiu, kai būna receptų ar kažkokio rankdarbio skyrelis paskaitau, ir šiaip kartais kokių įdomių straipsnelių randu smile.gif Buvau vieną panelę nusipirkus vasarą, bet ai nepatiko tai ir nebeperku, seniau mergaitę karts nuo karto pirkau, bet po to pasidarė vos ne 5lt už žurnalą tai nebepirkau daugiau smile.gif
Atsakyti
Mano dukrai skambino mobiliuoju telefonu. Prisistatė iš Justės redakcijos. Kvietė fotografuotis viršeliui. Sakė, kad rado užpildytą dukros anketą, kad nieko nekainuos ir netgi pasiims iš namų. Dukra atsisakė, nes anketos jokios nepildė. Taip ir atsisveikino. Bandžiau paskambinti tuo tel - užimtas.
Išsiaiškinom, kad tuo numeriu tuoj pat skambino dukros draugei. Tik jau prisistatė iš "Lukos" redakcijos.
KAS ČIA VYKSTA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(123monika123 @ 2010 11 29, 20:52)
Aš iš pradžių skaičiau Mergaitę ir Justę,vėliau Luką, o paskui jau panele.Panelėje mane domina ne kokie ten fyfų straipsniai, bet apie keliones ir savanorystę, nes dažnai būna tokių straipsnių.Nors esu pakankamai jauna tokiems dalykams.Man 12 metų.

Tai tada kaip supratau : 9 metų skaitei Mergaitę, 10 m. Justę 11m. Luką o dabar jau ir Panelę?
Ar ne per anksti?
Tu dar Justę skaityt turėtum. Kaip tau tėvai Luką iš vis pirkt leido?
Aš apšalus, tokio amžiaus žmonės jau ant panelės persėdo, kai dar iki Lukos toli wink.gif doh.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kartais norisi kokių nors paskalų apie žvaigždes, kad būtų apie ką su klasiokėmis pakalbėt. biggrin.gif
Tada renkuos Panelę. Geras žurnalas, prirašoma visokių blevyzgų, bet įdomu paskaityti.
O šeip, žurnalų nelabai skaitau, nes visas žinias, kurių man reikia pasiskaitau internete. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amor...: 23 sausio 2011 - 17:33
Panelė tai tikrai vyresnioms, apie 10-14 manau tinka Luka, Justė, Mergaitė. smile.gif
Atsakyti
iki 11 naminuką skaičiau, po to iki 13 luką arba justę, o dabar panelę skaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PureOrganza @ 2011 01 22, 14:39)
Mano dukrai skambino mobiliuoju telefonu. Prisistatė iš Justės redakcijos. Kvietė fotografuotis viršeliui. Sakė, kad rado užpildytą dukros anketą, kad nieko nekainuos ir netgi pasiims iš namų. Dukra atsisakė, nes anketos jokios nepildė. Taip ir atsisveikino. Bandžiau paskambinti tuo tel - užimtas.
Išsiaiškinom, kad tuo numeriu tuoj pat skambino dukros draugei. Tik jau prisistatė iš "Lukos" redakcijos.
KAS ČIA VYKSTA? g.gif

Kai pradejau skaityt, pirma mintis i galva " Koks nors "negeras dede" (nekyla ranka rasyt kitaip) buvo ka nors suplanaves.Juk suprantat.Fuuu, net siurpas nukrete unsure.gif
Bet paskui perskaiciau, kad dukros draugei taip pat buvo, tai jau butu per didelis sutapimas.As manau, kad tikriausiai kokia klasioke sumane pajuokaut doh.gif
Atsakyti
man 10 tai as mergaite perku mano klasiokes visokius perka ir mokykloj su priedais vaiksto apyrankem ir tt kartais juokinga daros
Atsakyti
Skaitau; Panele, Luka, juste kartais, Zmones 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti