Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Ojej ,kiek kantrybes turi,kusachiau doh.gif .Bet uztat labai graziai gaunasi darbukai thumbup.gif
Atsakyti
Uj, kiek orchideju... labai grazu 4u.gif vienos meistres meniskos, kitos labai tikroviskos. Grazu grazu grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 10, 15:25)
Tavi orchidėjos nuostabios, jau gyriau ir dar kartą giriu. Spalvos labai akį glostančios, tokios ramios, šiltos, kultūringos  wub.gif

atnešu ir savasias orchidėjas pasirodyti, tik maniškės menkutės, ant nosinaitės  ax.gif  (šilkas, bespalvis kontūras gutta, 5 etapais, ir daug lyginimų).

user posted image

Na šios orchidėjos tinka rėminimui. Ekrane atrodo kaip tikros. Kiek reikėjo blusinėtis mažais teptukais kad tokias nupiešti doh.gif Nu bet gražu ypatingai wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
šią nosinaitę darydama atradau, kad nereikia sukti sau galvos, jei lyginant gutta prilimpa prie popieriaus, nes pradžioje buvau supanikavus ir bandžiau atlupinėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tie taškiukai užpurkšti ar taip ir buvo kiekvienas atskirai padėtas teptuku? ax.gif

Mano ateinantis:

user posted image
Atsakyti
Labai gražu Enija, čia ant akvarelinio pagrindo?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 11, 09:23)
Labai gražu Enija, čia ant akvarelinio pagrindo?

dėkui, kaip visada gruntavau.

Bandau lapus ant šaliko, paskiau bandysiu ant ryžių popieriaus, o galutinai bandysiu ant standinto tamsaus kiniško šilko jau paveikslui. Patupdysiu dar kelis žvirblius ir tikiuosi patekti su juo į sekančią studijos parodą. Mat kokie mano grandioziniai planai blush2.gif
Atsakyti
Enija wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu notworthy.gif Ir as uzsimaniau eiti piesti... labai jau grazu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 11 11, 10:19)
o tie taškiukai užpurkšti ar taip ir buvo kiekvienas atskirai padėtas teptuku? ax.gif

Mano ateinantis:

Tie taškiukai dėlioti plonu teptuku, bet tai greit pasidarė, nes po kelių sluoksnių dažai jau labai nedaug liejosi.

Laaabai gražus tavo rudeninis lapuotas šalis wub.gif Tik nevisai supratau -jis dar nebaigtas?
Atsakyti
kusachius, o Tavo orchidejos konturuotos? nes konturo lyg ir nesimato..arba as neismatau ax.gif
Atsakyti
Elija, Kusachius dirbo su bespalviu kontūru. Nupieši, po to fiksuoji, išplauni,dedi kontūrą kur nuspalvinta ir vėl pieši toliau.
Atsakyti
O,dar vienas nuostabus salis kurybos procese thumbup.gif .

Panos,ojus vsiuomet lygindamos dedat popieriu ant virsaus? As tai tik is blogosios puses fiksuoju,bet jau antra lyginimo lenta baigiu suvaryt doh.gif tongue.gif
Atsakyti