Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

as ir 90x90 adziau, bet pastaruoju metu pritruksta kantrybes tongue.gif
Atsakyti
naca wacko.gif bet uz kantrybe ir didelius norus 4u.gif Gal tada ir man reiktu koki vakara pasiryzti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 13, 17:35)
SeRi, nesijuok, mano kompas kvailioja šiandien, žinoma galėjau dvi ss atspausdinti. Nu patingėjau blush2.gif , gerai kad keiksmažodis nesigavo lotuliukas.gif

tongue.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif tongue.gif . Juk nieko tokio,kartais nenorom bajeris gaunasi 4u.gif .
Blin,as vel kruvas dazu prisipirkau,o nuo pirmadienio mokslai vel prsideda doh.gif .Kada piest g.gif ?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Praejusia savaite buvau silko tapybos pamokelej ir tai mano uzkabliavo smile.gif Prisipirkau silko, dazu, konturu ir ta slankiojanti rema. Tik kaip pritvirtinti skarele prie jo? Prismeigiau kanceliariniu smeigtuku, ant silko - siuveju smeigtuku. Bandau su gumytem tarpusavyje tvirtinti tuos smeigtuku, bet neiseina doh.gif verysad.gif
Atsakyti
SweetTalk,
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
SeRi, maniskis mane irgi siandien palepino, vaiksciojom po PC, padave 100 Lt, sako nubek ka nors nusipirkti... spek kur begau ir ka nusipirkau..aisku silko, dazu ir konturu, griztu issiviepus su maiseliu. Sako, nu tu rekordininke, per 5 min - pinigu ner ax.gif blush2.gif juk taip faina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 14, 22:20)
SweetTalk,

tavi, aciu 4u.gif
Atsakyti
Oi,Tavi,kaip komplikuota blink.gif ,blin,as tai rankas susibadyciau unsure.gif ! O kodel sakuciu nenaudoji?

ELlJA,jo,pinigeliai sitam reikalui ,oi,kaip tirpsta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2009 11 16, 18:40)
Oi,Tavi,kaip komplikuota  blink.gif ,blin,as tai rankas susibadyciau  unsure.gif ! O kodel sakuciu nenaudoji?

ELlJA,jo,pinigeliai sitam reikalui ,oi,kaip tirpsta doh.gif  doh.gif  doh.gif

Seri, o kur tas sakutes rasti?
Atsakyti
Akropolyje, prie Ermitažo yra dekotex, ten rasi
Atsakyti
user posted image

Anytos "Zalioji pieva" ax.gif
Atsakyti
Elija, puiki tavo pieva.
Atsakyti