Ačiū, butybe.
Ačiū, merginos visom kartu ir kiekvienai atskirai už gerą žodį.
labai smagu man, "žaliai", kai gauni pagyrimus iš patyrusių šioje srityje

labai smagu man, "žaliai", kai gauni pagyrimus iš patyrusių šioje srityje

QUOTE(ELlJA @ 2010 01 10, 18:40)
SeRi, dekoju
Labai lievas fotikas, spalvos tokios murzinos gavosi. Realiai tai ten ryški filicitava su samanine spalvyte, gaila, tikrai sunku pagauti tas spalveles 

Zinok,man viena is graziausiu spalviniu kombinaciju-zalia+violetine

Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2010 01 10, 19:28)
Geras,parasiau savo posta ir tik tada tavaji perskaiciau

Papildyta:
QUOTE(Shima @ 2010 01 10, 19:40)
Va mane tas dalykas ir uzknisa

Gal kuri bandet su tuo skystu fiksatorium uztvirtint dazus?Ar nekieteja medziaga?Kaip su blizgesiu?
Kadangi mano "kosmosinis" (kaip Jūs, merginos praminėt
)šalis keliaus pas draugę, tai ta pačia tematika nupiešiau ir medvilninį maišelį. Vėl atsiprašau už foto kokybę, bet bendram vaizdui susidaryti gal užteks:

ir "ištemptas" ant dėžutės:

ir "ištemptas" ant dėžutės:

QUOTE(ELlJA @ 2010 01 13, 00:17)
Kadangi mano "kosmosinis" (kaip Jūs, merginos praminėt
)šalis keliaus pas draugę, tai ta pačia tematika nupiešiau ir medvilninį maišelį

Su maiseliu super

Elija, super maišelis.
Arona, tavi, malonu iš Jūsų girdėti, kad patiko

Sveikos, as esu naujokė šioje technikoje, tai norėjau paklausti kur galima Vilniuje isigyti pigaus silko?

tikrai nuostabi, nepakartojama dovanele!

Kotryna, ką tu vadini pigiu. Aš perku tik dekotex. Natūralaus šilko kainos pasaulinėj rinkoj tik kils, nes Kinijoje stichinių nelaimių sunaikinta daug plantacijų. Siūlau per daug neieškoti, o pirkti.
butybe, dėkoju
tavi teisi, pigiau ar brangiau nelabai kur rasi, nes kainos tikrai visur panašios. Na, aišku, jei 50 ct skirtumas yra pigiau tada gal ir verta žiūrėti. Aš siūlau ne tik neiškoti ir pirkti, o pirkti ir greičiau viską išbandyti
Beje, merginos, turiu klausimėlį, ant to maišelioko piešiau šilko dažais, aišku jie nei liejosi nei ką, nes audinys storas ir kietas. Po visko apie 15 min. tvirtinau lygintuvu, bet jo išplauti vis nedrįstu, bijau, kad nusiplaus, ar išbluks. Ką Jūs manot, ar nesugadinsiu?

tavi teisi, pigiau ar brangiau nelabai kur rasi, nes kainos tikrai visur panašios. Na, aišku, jei 50 ct skirtumas yra pigiau tada gal ir verta žiūrėti. Aš siūlau ne tik neiškoti ir pirkti, o pirkti ir greičiau viską išbandyti

Beje, merginos, turiu klausimėlį, ant to maišelioko piešiau šilko dažais, aišku jie nei liejosi nei ką, nes audinys storas ir kietas. Po visko apie 15 min. tvirtinau lygintuvu, bet jo išplauti vis nedrįstu, bijau, kad nusiplaus, ar išbluks. Ką Jūs manot, ar nesugadinsiu?
Labai gražus derinukas, Elija, ant maišiuko tas kosminis motyvas dar geriau atsiskleidžia
dėl skalbimo, manau, kad turėtų užsifiksuoti dažai, nes akrilo pagrindu vis dėlto, ant sintetikos jie net laikosi pakankamai... nors bijau tvirtai sakyt ką nors iš tikro
bijau atsakomybės
gal kokią skiautę turėtum pabandymui

dėl skalbimo, manau, kad turėtų užsifiksuoti dažai, nes akrilo pagrindu vis dėlto, ant sintetikos jie net laikosi pakankamai... nors bijau tvirtai sakyt ką nors iš tikro