Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Ačiū, butybe.
Atsakyti
Ačiū, merginos visom kartu ir kiekvienai atskirai už gerą žodį. 4u.gif
labai smagu man, "žaliai", kai gauni pagyrimus iš patyrusių šioje srityje blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 01 10, 18:40)
SeRi, dekoju  4u.gif  Labai lievas fotikas, spalvos tokios murzinos gavosi. Realiai tai ten ryški filicitava su samanine spalvyte, gaila, tikrai sunku pagauti tas spalveles  g.gif

Zinok,man viena is graziausiu spalviniu kombinaciju-zalia+violetine ax.gif .Ir nesvarbu kokiu atspalviu rolleyes.gif .O,kad paer kompa viskas siek tiek kitaip atrodo,tai mes visos tai zinom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2010 01 10, 19:28)
Be to violetinė su žaliu, mano mėgiamiausias derinys smile.gif
=

Geras,parasiau savo posta ir tik tada tavaji perskaiciau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Shima @ 2010 01 10, 19:40)

SeRi[/b], fiksavau puode,

Va mane tas dalykas ir uzknisa doh.gif .Tiek terliones su tuo garinimu blush2.gif .As vis mastau,koki fiksavimo buda dar galima pritaikyti,kad butu greitai ax.gif .Dar neisbandziau fiksatoriaus,nes nelabai prieinu prie piesimo,o namie kelis buteliukus isigijusi turiu doh.gif .
Gal kuri bandet su tuo skystu fiksatorium uztvirtint dazus?Ar nekieteja medziaga?Kaip su blizgesiu?
Atsakyti
Kadangi mano "kosmosinis" (kaip Jūs, merginos praminėt biggrin.gif )šalis keliaus pas draugę, tai ta pačia tematika nupiešiau ir medvilninį maišelį. Vėl atsiprašau už foto kokybę, bet bendram vaizdui susidaryti gal užteks:

user posted image

ir "ištemptas" ant dėžutės:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 01 13, 00:17)
Kadangi mano "kosmosinis"  (kaip Jūs, merginos praminėt biggrin.gif )šalis keliaus pas draugę, tai ta pačia tematika nupiešiau ir medvilninį maišelį

Su maiseliu super thumbup.gif dovana gavosi smile.gif
Atsakyti
Elija, super maišelis.
Atsakyti
Arona, tavi, malonu iš Jūsų girdėti, kad patiko blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as esu naujokė šioje technikoje, tai norėjau paklausti kur galima Vilniuje isigyti pigaus silko? ax.gif
Atsakyti
tikrai nuostabi, nepakartojama dovanele! thumbup.gif
Atsakyti
Kotryna, ką tu vadini pigiu. Aš perku tik dekotex. Natūralaus šilko kainos pasaulinėj rinkoj tik kils, nes Kinijoje stichinių nelaimių sunaikinta daug plantacijų. Siūlau per daug neieškoti, o pirkti.
Atsakyti
butybe, dėkoju 4u.gif
tavi teisi, pigiau ar brangiau nelabai kur rasi, nes kainos tikrai visur panašios. Na, aišku, jei 50 ct skirtumas yra pigiau tada gal ir verta žiūrėti. Aš siūlau ne tik neiškoti ir pirkti, o pirkti ir greičiau viską išbandyti mirksiukas.gif

Beje, merginos, turiu klausimėlį, ant to maišelioko piešiau šilko dažais, aišku jie nei liejosi nei ką, nes audinys storas ir kietas. Po visko apie 15 min. tvirtinau lygintuvu, bet jo išplauti vis nedrįstu, bijau, kad nusiplaus, ar išbluks. Ką Jūs manot, ar nesugadinsiu?
Atsakyti
Labai gražus derinukas, Elija, ant maišiuko tas kosminis motyvas dar geriau atsiskleidžia thumbup.gif
dėl skalbimo, manau, kad turėtų užsifiksuoti dažai, nes akrilo pagrindu vis dėlto, ant sintetikos jie net laikosi pakankamai... nors bijau tvirtai sakyt ką nors iš tikro unsure.gif bijau atsakomybės blush2.gif gal kokią skiautę turėtum pabandymui
Atsakyti