Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(Ezhiux @ 2006 02 02, 13:52)
Sveikutės visos 4u.gif
Viotinola, nors nelabai suprantu, ką tiek BR ir PRL reiškia, bet turbūt situacija tavo tikrai rimta  g.gif Matyt, gal esu iš prigimties optimistė, o gal stiprus žmogus, kad pakankamai greit išsikapsčiau iš tos juodų emocijų duobės (be abejo už tai dėkinga savo artimiesiems) ir esu pilna tik gerų vilčių. Ir net neįsivaizduoji, kaip norėčiau, kad ir jums pavyktų pradėti į viską žiūrėti kitomis akimis ir laukti tos  nestuke.gif dienos kaip tikro stebuklo, o ne kankintis skaičiuojant minutes console.gif .

Tai tu saunuole. Sveikinu...

Na isties manau cia priklauso ir nuo to - ar tu dirbi, ar esi uzsiemes. Manau tos kurios namie sedi labai daznai ir yra vienos - jos daugiau apie tai galvoja.

Na nors as ir namie nesedziu ir nuolat bendrauju - kazkaip nuolat apie tai pagalvoju. Itikini save, kad turi supti tave tik teigiamos mintys, bet baime, kad tai bus vel - ji neisnykus. Ir manau tai yra normalu blink.gif

As dziaugiuosi, kad bent jau toks puslapis yra, kur gali pabendrauti apie tai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 02 02, 14:18)

Na isties manau cia priklauso ir nuo to - ar tu dirbi, ar esi uzsiemes. Manau tos kurios namie sedi labai daznai ir yra vienos - jos daugiau apie tai galvoja.

Na nors as ir namie nesedziu ir nuolat bendrauju - kazkaip nuolat apie tai pagalvoju. Itikini save, kad turi supti tave tik teigiamos mintys, bet baime, kad tai bus vel - ji neisnykus. Ir manau tai yra normalu blink.gif

As dziaugiuosi, kad bent jau toks puslapis yra, kur gali pabendrauti apie tai... drinks_cheers.gif

Matai, aš toks žmogus, kad kai jau pati sudėlioju viską į savas lentynėles, tada pasijaučiu daug stipresnė. Nuo pirmadienio vėl grįžtu į darbą ir tikrai jaučiuosi stipriai, žinau, kad nesuskysiu ten (žino tik du kolegos/draugai apie mūsų nelaimę). Va jei būčiau grįžus iš karto po operacijos, va tada man būtų nėję nei dirbti, nei ką - būčiau tik žliumbus kur nors tualete.
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 02 02, 16:18)

As irgi zinau, kad jei sedeciau namuose, tai tik apie tai ir galvociau. darbe bent uzsiemus visa diena. Be to, man irgi norisi apie tai pasneketi, gerai, kad yra sis puslapiukas. drinks_cheers.gif
As irgi daug apie tai galvoju, bet ramybes formoj, nebera asaru...
Atsakyti
Merginos,

Nesėdėkit tokioj liūdnoj temelėj, ateikit pas atidėjusias planavimą ČIA

Čia visos daugiau mažiau patyrusios panašias bėdas, tikrai jus suprasim ir plepėsim belaukdamos savo nukelto termino kitam planavimuiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2006 02 02, 15:44)
Matai, aš toks žmogus, kad kai jau pati sudėlioju viską į savas lentynėles, tada pasijaučiu daug stipresnė. Nuo pirmadienio vėl grįžtu į darbą ir tikrai jaučiuosi stipriai, žinau, kad nesuskysiu ten (žino tik du kolegos/draugai apie mūsų nelaimę). Va jei būčiau grįžus iš karto po operacijos, va tada man būtų nėję nei dirbti, nei ką - būčiau tik žliumbus kur nors tualete.

Na as i darba grizau praejus 2 dienom po operacijos. bet pas mane kitokia situacija su tuo zinojimu. Kadangi buvau jau 4 menesiuke, tai jau ir gerokai matesi, nes jau ir su "sliauztiniais" vaiksciojau, nes i rubus jau nebeitilpdavau... Tad visi klausinejo, bet.... Kai pasakiau, kad apie tai nenoriu ne zodzio kalbeti, uztilo verysad.gif
Bet yra tokiu zmoniu, kurie poto dar padare savas isvadas ir apskelbe tokiu nesamoniu, kad patikek... Nemalonu, kai iave ziuri kaip i kokia issigimele.
Ai, nebenoriu apie tai kalbeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 02 02, 18:28)
Na as i darba grizau praejus 2 dienom po operacijos. bet pas mane kitokia situacija su tuo zinojimu. Kadangi buvau jau 4 menesiuke, tai jau ir gerokai matesi, nes jau ir su "sliauztiniais" vaiksciojau, nes i rubus jau nebeitilpdavau... Tad visi klausinejo, bet.... Kai pasakiau, kad apie tai nenoriu ne zodzio kalbeti, uztilo verysad.gif
Bet yra tokiu zmoniu, kurie poto dar padare savas isvadas ir apskelbe tokiu nesamoniu, kad patikek... Nemalonu, kai iave ziuri kaip i kokia issigimele.
Ai, nebenoriu apie tai kalbeti verysad.gif

Kadangi mano darbas tai apie 15 zmoniu, tai visi zinojo. Ir as tai kaip tik kalbejau, jei tik kas nors paklausdavo. Man kalbos labai palengvino savijauta, bet cia priklauso nuo zmogaus... Man to reikejo.. Beje, pas mane buvo 14 sav, nors leliu nuo 10 nebesivyste, pilvukas irgi jau matesi. As dar ir dabar kartais is ipratimo paimu uz pilvo, paglostau, ir tik veliau suvokiu - KA DARAU?
Atsakyti
Matau, kad pas mus kiekvieną skirtingai skausminga ir nelyginama situacija. Bet manau kiekviena išgyvensim tai ir sulauksim savo didižiosios dienos 4u.gif
Atsakyti
Man jau praėjo daugiau nei 2mėnesiai po abrazijos. Tačiau dar ir dabar paskaičiuoju kiek laiko jau būtų buvę pilvukui.
Kai atsiguliau pirmai echoskopo apžiūrai skruostu nuriedėjo ašara. Ir atkreipiau dėmesį į gydytojos veidą. Namo ėjau kelią vos matydama pro ašaras,bet dar nelabai norejau tikėti.Kitą dieną tyrimas echoskopu iš vidaus.Dar ruseno viltis išgirsti geras naujienas,deja... Kitą rytą jau keliavau į ligoninę.Tačiau nei prieš nei po to neverkiau.ko gero dar nesupratau kas įvyko.Tik kai gryžau namo,pradėjau palūžti.dar visi žurnalai tik ir rašė apie Paksaitės neštumą,visi kanalai ją rodė.O man buvo skaudu ir pikta.
Apie savo nelaimę kalbėt galiu,tik kartais užeina beprotiškas noras paverkti...
Atsakyti
[
QUOTE(femme @ 2006 02 02, 13:55)
PRL yra harmonas, prolaktinas, apie jį galima paskaityti čia: http://www.eksmosmtc.../akusginek.html
kai prolaktinas padidėjęs, liga vadinasi hiperprolaktinemija ar prolaktinoma, nėra mmm ir aišku nevyksta ovuliacija - o plolaktiną "numušinėja" labai bjauriais vaistukais bromkritinu (BR blush2.gif ), tai yra ilgas ir nuobodus procesas blink.gif

Tikrai taip, tai bjaurus reikalas.Kaip kitaip galiu jaustis, jei per savo nekantrumą po mmm pasidariau testą-teigiamas. Paskui gydytoja liepė nebegerti Bromokriptino, nes jis žalingas nėštumo metu. O kai pamatė ginekologė, kad nesivysto ir paklausė ar tu vis dar geri tą BR, sakiau ne, nutraukiau. blink.gif tai kam tu jį nutraukei? Juk nemažą dozę gėrei, o taip staiga nutraukti negalima, išpradžių sumažinti, bet gerti iki placentos išsivystymo. Tą momentą žemė po kojom sudrebėjo. Juk liepė nutraukti... Jei nebūčiau pasidariusi to nelemto testo, tai dar šiandien turėčiau leliuką pilvelyje. Nes mano ciklai ilgi, tai nebūčiau net ieškojus mmm ir būčiau gėrusi vaistus verysad.gif .
Kartais aš persistengiu su savigrauža, bet kaip gali pasitikėti daktarais, kai tavo leliui pasirašė mirties nuosprendį. Taip ilgai lauktam...mylimam...išsvajotam... Niekaip nesuprantu ir nesuprasiu tų moterų , kurios niekada negalės turėti savo vaikelio. Koks turėtų būti jų skausmas, kai vilties nebelieka blink.gif
Šiandien ant lapelio pasirašiau planą kaip greičiau pastoti ir nuo rytdienos jį vykdysiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2006 02 02, 21:52)
[
Tikrai taip, tai bjaurus reikalas.Kaip kitaip galiu jaustis, jei per savo nekantrumą po mmm pasidariau testą-teigiamas. Paskui gydytoja liepė nebegerti Bromokriptino, nes jis žalingas nėštumo metu. O kai pamatė ginekologė, kad nesivysto ir paklausė ar tu vis dar geri tą BR, sakiau ne, nutraukiau.  blink.gif  tai kam tu jį nutraukei? Juk nemažą dozę gėrei, o taip staiga nutraukti negalima, išpradžių sumažinti, bet gerti iki placentos išsivystymo. Tą momentą žemė po kojom sudrebėjo. Juk liepė nutraukti... Jei nebūčiau pasidariusi to nelemto testo, tai dar šiandien turėčiau leliuką pilvelyje. Nes mano ciklai ilgi, tai nebūčiau net ieškojus mmm ir būčiau gėrusi vaistus  verysad.gif .
Kartais aš persistengiu su savigrauža, bet kaip gali pasitikėti daktarais, kai tavo leliui pasirašė mirties nuosprendį. Taip ilgai lauktam...mylimam...išsvajotam... Niekaip nesuprantu ir nesuprasiu tų moterų , kurios niekada negalės turėti savo vaikelio. Koks turėtų būti jų skausmas, kai vilties nebelieka  blink.gif
Šiandien ant lapelio pasirašiau planą kaip greičiau pastoti ir nuo rytdienos jį vykdysiu  ax.gif  blush2.gif

negaliu patiketi, kad tokiu dalyku yra? tai kuo povelniu mums pasitiketi? Oru???? Reikia dometis medicina ir viskas... Bo cia su sitais daktarais, tai baisu...
Nueisi kada - prirasys vaistu, kuriu tau nereikia ir nugydys... BAISU...
Atsakyti
O kaip man buvo? Dėl hiperstimuliacijos pastojus mano pilvas taip išsipūtė, kad oi oi oi oi..... Kas matė, tai...... 4-5 mėn. Ir jei nebūtų buvęs nesivystantis, tai toks pilvukas būtų buvęs iki kol perims funkciją...placenta. Buvau nusipirkusi nedarbingumo pažymėjimą... Bet kaip nuslėpti tai nuo... 3 mėn., kai tau tik nėštumo pradžia, o atrodai....? Juk visi supras, kad turėjai problemų.... be to, pati esi savimi nepatenkinta tuo, kaip atrodai. Be to ir savijauta labai nekokia, viduriai užkietėja...
Atsakyti
Pries 1.5 savaites ir as netekau savo angelelio verysad.gif Jau ejo 12 savaite, pasirode siek tiek rusvu isskyru. Nuejau pas gydytoja, ir pamate, kad maziukas nebesivysto - atitinka tik 7 savaiteles, sirdute neplaka unsure.gif Zinia kaip perkunas is giedro dangaus... Labai padejo sis puslapis - supratau, kad ne man vienai taip atsitiko, ir kita diena i ligonine abrazijai isvaziavau jau siek tiek ramesne... O dabar stengiuosi apie tai visiskai negalvoti - tiesa, man gal siek tiek lengviau negu jums, nes turiu dar mazute dukryte, kuriai labai reikia mano demesio wub.gif wub.gif
Pasiskaiciau cia kiek ilgai ligoninej gulejot - o as ten praleidau tik viena diena unsure.gif Ryte atvaziavau, apie pietus operacija, o vakare isvaziavau namucio. Gydytoja dar siule nakciai pasilikt, bet paklausiau, ar negalima namo ta pacia diena - ir isleido. Ir jokiu antibiotiku nei leido, nei geriau g.gif Kraujavau tik dvi dienas - po to beveik savaite patepliojo, ir viskas. Eisiu sia savaite pas gydytoja, kad pasiziuretu, ar viskas gerai... Ir jau pradedu laukt, kada vel bus galima pradet planuot ax.gif
Atsakyti