Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(SILVIA @ 2006 10 03, 13:03)
as duphastona geriu nuo 16 ciklo dienos desimt dienu po viena tabletele vakare.
bet cia man taip paskyre po hormanu tyrimo.

Kai nesergu 136d. tai kaip ir neaisku kokia ciklo diena. Dabar pradesiu gerti vaistukus 14 d., o po ju dupastona.
Atsakyti
Lauritaz, sorry, bet reikėjo ir parašyti, kad jau vaikštai per n gydytojų ir niekas nesugeba tau padėti, kad ateitų mmm. Užjaučiu mergaites, kurioms taip su mmm durniuoja, nes tada labai sunku planuoti nestuke.gif Tikiuosi, kad dabar jau vaistukų kursas padės pasirodyti mmm mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 10 03, 14:47)
Lauritaz, sorry, bet reikėjo ir parašyti, kad jau vaikštai per n gydytojų ir niekas nesugeba tau padėti, kad ateitų mmm. Užjaučiu mergaites, kurioms taip su mmm durniuoja, nes tada labai sunku planuoti  nestuke.gif Tikiuosi, kad dabar jau vaistukų kursas padės pasirodyti mmm  mirksiukas.gif Sėkmės  4u.gif

Nieko baisaus 4u.gif
Visuose forumuose reiskiuosi, tai jau turbut ne viename rasiau, kaip ir kur lankausi. ax.gif
Bet vis tikiuosi, kad pagaliau ir i mano kiema svente ateis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 03 spalio 2006 - 14:11
Sveikos merginos smile.gif

Pirmakart rasau, nors foruma paskaitineju nuolat jau gerus metus. O rasau noredama pasidalint savo problemele schmoll.gif
Vasaros pradzioje baigiau mokslus, tai nusprendem paplanuot leliuka smile.gif Tik va kad 2 menesius su manimi vyko keisti procesai - kas dvi savaites pateplioja, po to lyg ir super lengvos menesines. Gydytoja nieko itartino nerado, isskyrus gimdos kaklelio pakitimus, taciau tyrimai buvo geri. Mano laimei, normaliu menesiniu sulaukiau rugsejo 07 biggrin.gif Aisku, siek tiek stengemes, kad as patapciau nestuke.gif
Ir kai 10.14 dar nepasirode mm, nusprendziau pasidaryti nestumo testa. Ir ka gi- II juosteles! Taigi nekantraudama nulekiau vakar pas gydytoja, o si mato tik puslele, taciau, kaip supratau - embriono ne verysad.gif Kadangi apsiblioviau, tai gydytojos tiksliai neisklausinejau, kas ir kaip. Liepe ateit po savaites - tada ziures.
Sakykit, gal kam yra taip buve, kad embriono nesimato? Gal dar per anksti? Ar gali taip buti?
Atsakyti
Sveika, Gonta,
nesupratau, ką Tau gydytoja pasakė, kai apsiverkei? Tik pasakė , kad ateitum po savaitės, ar pakomentavo, ar gali būt kažkas blogai? Mano nuomone, tikrai dar galėjo nesimatyti. Nepanikuok, palauk, nusiramink ir išsiaiškink viską, paverkt spėsi. Streso Tau dabar mažiausiai reikia galbūt.
Atsakyti
Na, matai, niekam geram nenuteike verysad.gif Sake, kad tik apie 80% tokiu atveju baigiasi gerai. Taciau as manau, kad ji tik mane paguost norejo, o siaip is veido israiskos ir viso kito - nieko gero verysad.gif
Jei embriono nesimato, tai kazkas negerai - gal nesivystantis verysad.gif O apsibliaut tokiais atvejais as netrunku - visuomet bloga zinia isgirst yra sunkiau nei gera verysad.gif
Atsakyti
jei paskutines menesines buvo 09 07, tai dar gali ir nematyt. Kol kas manau tikrai neverta stresuot ir sau tokiu budu dar labiau kenkt. Reikia palaukti savaite. Dar tas "matymas" priklauso nuo pacios daktares kvalifikacijos ir echoskopo kokybes ir parametru. Tikrai dar anksti tau save nurasyt ir verkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONTA @ 2006 10 18, 11:41)
Sveikos merginos smile.gif

Ir ka gi- II juosteles! Taigi nekantraudama nulekiau vakar pas gydytoja, o si mato tik puslele, taciau, kaip supratau - embriono ne verysad.gif  Kadangi apsiblioviau, tai gydytojos tiksliai neisklausinejau, kas ir kaip. Liepe ateit po savaites - tada ziures.
Sakykit, gal kam yra taip buve, kad embriono nesimato? Gal dar per anksti? Ar gali taip buti?

Pas mane buvo panasiai. Nuejau pas gydytoja, sako nelabai matosi, na turbut del to, kad dar mazas, pagerk savaite Duphastona ir ateik. Niu ka po savaites vel tas pats nelabai dar kas matosi, reikia truputuka palaukti ir taip visa menesi as prasikankinu su Duphastonu ant lovos, nes buvo silpna nerealiai, prasidejo skausmai, po menesio nusiunte i ligonine, kad pasiziuretu vaginaliniu echo
o pasirodo, kad jau seniausiai niekas nebesivyste ir nieko ten nebebuvo tik tuscia gemaline puslyte. Kita diena abrazija. verysad.gif
Mano pati didziausia klaida buvo, kad vaiksciojau i poliklinika, o nejau i privatu kabineta arba i ligonine, kad iskarto patikrintu vaginaliniu echoskopu, galbut is karto butu nustate, kad jau nebesivysto vaisius ir nebutu reikeje visa menesi kankintis, galbut nebutu ir ciklo sutrikimu, dabar praejus 5 men mmm neprasideda. verysad.gif Daug galbut, bet po tokios patirties, tikrai kita karta bandysiu suzinoti kuo daugiau.
Bet galbut pas tave viskas tvarkoj ir reikia truputeli luktelti. Bet jeigu tave ziurejo tik paprastu echoskopu, o ne vaginaliniu, siulyciau nueiti ten kur tave galetu istirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 18 spalio 2006 - 11:56
man embriona mate kazkur apie 6-a savaite , tiksliau tarp 5-6 os, skaiciuojant nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, jei kalbeti is patirties...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim-a: 18 spalio 2006 - 12:03
Lankausi as privaciame kabinete, ir ziurejo, kiek suprantu, vaginaliniu echoskopu (kisamu i maksti). Siaip tai pagal bendrus skaiciavimus, tai man turetu buti irgi apie 6 savaites, taciau sakau, gal jei ovuliacija ivyksta kiek veliau, tai ir embriono dar gali nematyti. Ar as cia save raminu?
Atsakyti
QUOTE(GONTA @ 2006 10 18, 12:16)
Lankausi as privaciame kabinete, ir ziurejo, kiek suprantu, vaginaliniu echoskopu (kisamu i maksti). Siaip tai pagal bendrus skaiciavimus, tai man turetu buti irgi apie 6 savaites, taciau sakau, gal jei ovuliacija ivyksta kiek veliau, tai ir embriono dar gali nematyti. Ar as cia save raminu?

Privalai save raminti. Dar yra sansu ir neviskas prarasta, savaite laiko tai dar tikrai turi. O kai rasei, kad su ciklu buvo nesamone, tai tiksliai ir negali zinot kada ivyko ovuliacija. Vienos 12 c.d. pastoja, o kitos 22-a... Jei bus labai neramu ir sunku laukti, tai koki penktadieni nulek i Antakalnio moteru klinika, jei esi vilniete, paprasyk kad paziuretu pereontologijos (tikslaiai neatsimenu tik kaip sis zodis rasosi) centre echoskopu, ten jis labai neblogas pas juos ir specai geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim-a: 18 spalio 2006 - 12:22
Natūralu, kad save ramini, ir mieloji, 80 proc juk labai daug, po IUI duoda 10-15, ir tai gi tikimės visos. Bet pritariu Lauritaz, svarbu, kad gerai ištirtų. JEi privačiame ir su vaginaliniu, gal ir gerai viską pažiūri. Mano draugei irgi poliklinikoj taip buvo: pradėjo kraujuoti labai, nuėjo, sako, nėštumas. Ji apsidžiaugė, bet, sako, ar nėra blogai, kad kraujuoja? Ateik po savaitės, pažiūrėsim. Ji nuėjo kitur - ką tu,staigiai abrazija, sako, ir numirt galėjai.
Atsakyti