Sveikos!
Skaudu skaityti, ypac kai paciai taip nutiko. Turejau du nesivystancius ir abu isvale. Tyriausi visa pavasari ir niekas nepasake priezasties kodel taip nutiko jau dviems mano maziams. Gal kazkas tyresi ir nustate del ko nesivyste? Papasakokit, aciu. Visoms sekmes!
QUOTE(lauritaz @ 2006 07 21, 12:02)
Perskaiciau viska ir nusprendziau parasyti cia
Geguzes 17 d. man padare abrazija, buvo 9 savaites ir iki sios dienos niekaip nesusergu
siandien vakare einu pas gydytoja, nes jau neramu. Kazkaip buvau susitaikiusi su viskuo, galvojau praeis keli menesiukai ir galesim pradeti viska is naujo planuoti, bet dabar jau pradeda nerimas imti, kodel tai yra ir gal kazkas negerai. 

Geguzes 17 d. man padare abrazija, buvo 9 savaites ir iki sios dienos niekaip nesusergu

Tai va buvau pas gydytoja, sake, kad taip buna po abrazijos. Viena menesi liepe gerti KT, o paskui jau galim planuoti kudykeli

Labutis,
ZIOGA, as turejau 4 nesekmes. Gauti ivairiu tyrimu rezultatai buvo teigiami, t.y. normos ribose, todel priezasciu tiksliai nieks nenustate.
Galimos priezastys - brandus amzius...chromosomu nesuderinamumas...taciau nei vieno, nei kito as negaliu itakoti.
Va cia ir yra pagrindinis klausimas, KA DUODA tam tikru tyrimu rezultatai -jei priezasti galima pasalinti/ isvengti, tada O.K., o jei ne - tuomet belieka apsispresti bandyti dar karta arba ne.
Sekmes visoms
ZIOGA, as turejau 4 nesekmes. Gauti ivairiu tyrimu rezultatai buvo teigiami, t.y. normos ribose, todel priezasciu tiksliai nieks nenustate.
Galimos priezastys - brandus amzius...chromosomu nesuderinamumas...taciau nei vieno, nei kito as negaliu itakoti.
Va cia ir yra pagrindinis klausimas, KA DUODA tam tikru tyrimu rezultatai -jei priezasti galima pasalinti/ isvengti, tada O.K., o jei ne - tuomet belieka apsispresti bandyti dar karta arba ne.
Sekmes visoms

QUOTE(lauritaz @ 2006 07 24, 09:55)
Tai va buvau pas gydytoja, sake, kad taip buna po abrazijos. Viena menesi liepe gerti KT, o paskui jau galim planuoti kudykeli 

Labutis,
Linkiu, kad tavo svajonė kuo greičiau išsipildytų

QUOTE(tikiu @ 2006 07 24, 10:33)
Aciukas

Reikes jungtis prie planuojanciu

Labutis. As ir prisijungsiu orie sios temeles
nes neseniai ir man buvo atlikta gimdos abrazija
net menuo nepraejo, tai buvo 07.10 9 savaite ivyko persileidimas
po operacijos gan gerai jauciausi, ir db jauciuosi gerai, nieko neskauda.laukiu mmm
nes nzn kada turi buti. Tai db kazko laukiu
tik nzn po tokios operacijos kada galima pastoti, sako gydytoja, kad jau po pirmu mmm galima bandyti, bet manau truputi dar gal per anksti. tai su saviskiu lauksim bent tris keturis men. sekmytes visoms besilaukiancioms ir beplanuojancioms mamytems

Labutis visoms. Aš jau 3-ių MM sulaukiau po abrazijos. Dar bijau kažką planuoti, nes rado aktyvų citomegalą, tai geriu visokius imunitetą stiprinančius ir laukiu rugsėjo mėn konsultuotis su infektologe. Tikiuosi žalios šviesos ir tada kibsim į darbą

sinute, sekmiuko tau didelio. as ir lauksiu triju keturiu men. tikiuosi viskas bus ok

Dėkui, Jaklina, ir tau didžiausios sėkmės. Viskas bus gerai, svarbiausia tikėtis visko geriausio ir blogas mintis vyti tolyn.
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 31, 08:58)
Labutis. As ir prisijungsiu orie sios temeles
nes neseniai ir man buvo atlikta gimdos abrazija
net menuo nepraejo, tai buvo 07.10 9 savaite ivyko persileidimas
po operacijos gan gerai jauciausi, ir db jauciuosi gerai, nieko neskauda.laukiu mmm
nes nzn kada turi buti. Tai db kazko laukiu
tik nzn po tokios operacijos kada galima pastoti, sako gydytoja, kad jau po pirmu mmm galima bandyti, bet manau truputi dar gal per anksti. tai su saviskiu lauksim bent tris keturis men. sekmytes visoms besilaukiancioms ir beplanuojancioms mamytems 

Na, man mmm prasidėjo po 31 dienos. Gydytoja sakė kad geriausia vėl bandyti pastoti po 3-4 mėn. o mums tas laikas bus nuo spalio.
Man irgi MM atsirado po 31 d. ir ciklas gryžo i mėnesio pabaigą, kaip ir buvo visą laiką. Aš tai bandyčiau po 3 MM, bet tą virusą reikia užmigdyti. Kito tokio karto nežinau kaip iškęsčiau.
Labas rytas
na man gydytoja sake jau po men galite bandyti kita leliu, bet kazkaip galvoju, kad ji paskubejo. nors jauciuosi gerai, tikrai nieko nesijaucia
o bandysime kita leliu tikrai po 3 4 menesiu
db laukiu mmm