Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

Sveikos!

Skaudu skaityti, ypac kai paciai taip nutiko. Turejau du nesivystancius ir abu isvale. Tyriausi visa pavasari ir niekas nepasake priezasties kodel taip nutiko jau dviems mano maziams. Gal kazkas tyresi ir nustate del ko nesivyste? Papasakokit, aciu. Visoms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2006 07 21, 12:02)
Perskaiciau viska ir nusprendziau parasyti cia  ax.gif
Geguzes 17 d. man padare abrazija, buvo 9 savaites ir iki sios dienos niekaip nesusergu  verysad.gif  siandien vakare einu pas gydytoja, nes jau neramu. Kazkaip buvau susitaikiusi su viskuo, galvojau praeis keli menesiukai ir galesim pradeti viska is naujo planuoti, bet dabar jau pradeda nerimas imti, kodel tai yra ir gal kazkas negerai.  verysad.gif

Tai va buvau pas gydytoja, sake, kad taip buna po abrazijos. Viena menesi liepe gerti KT, o paskui jau galim planuoti kudykeli biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
ZIOGA, as turejau 4 nesekmes. Gauti ivairiu tyrimu rezultatai buvo teigiami, t.y. normos ribose, todel priezasciu tiksliai nieks nenustate.
Galimos priezastys - brandus amzius...chromosomu nesuderinamumas...taciau nei vieno, nei kito as negaliu itakoti.
Va cia ir yra pagrindinis klausimas, KA DUODA tam tikru tyrimu rezultatai -jei priezasti galima pasalinti/ isvengti, tada O.K., o jei ne - tuomet belieka apsispresti bandyti dar karta arba ne.
Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2006 07 24, 09:55)
Tai va buvau pas gydytoja, sake, kad taip buna po abrazijos. Viena menesi liepe gerti KT, o paskui jau galim planuoti kudykeli  biggrin.gif

Labutis,
Linkiu, kad tavo svajonė kuo greičiau išsipildytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 07 24, 10:33)
Labutis,
Linkiu, kad tavo svajonė kuo greičiau išsipildytų smile.gif

Aciukas wub.gif Tikekimes, kad viskas bus gerai ir greitai bus nestuke.gif smile.gif
Reikes jungtis prie planuojanciu ax.gif
Atsakyti
Labutis. As ir prisijungsiu orie sios temeles 4u.gif nes neseniai ir man buvo atlikta gimdos abrazija verysad.gif net menuo nepraejo, tai buvo 07.10 9 savaite ivyko persileidimas verysad.gif po operacijos gan gerai jauciausi, ir db jauciuosi gerai, nieko neskauda.laukiu mmm ax.gif nes nzn kada turi buti. Tai db kazko laukiu blush2.gif rolleyes.gif tik nzn po tokios operacijos kada galima pastoti, sako gydytoja, kad jau po pirmu mmm galima bandyti, bet manau truputi dar gal per anksti. tai su saviskiu lauksim bent tris keturis men. sekmytes visoms besilaukiancioms ir beplanuojancioms mamytems 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Aš jau 3-ių MM sulaukiau po abrazijos. Dar bijau kažką planuoti, nes rado aktyvų citomegalą, tai geriu visokius imunitetą stiprinančius ir laukiu rugsėjo mėn konsultuotis su infektologe. Tikiuosi žalios šviesos ir tada kibsim į darbą smile.gif
Atsakyti
sinute, sekmiuko tau didelio. as ir lauksiu triju keturiu men. tikiuosi viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, Jaklina, ir tau didžiausios sėkmės. Viskas bus gerai, svarbiausia tikėtis visko geriausio ir blogas mintis vyti tolyn.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 31, 08:58)
Labutis. As ir prisijungsiu orie sios temeles  4u.gif    nes neseniai ir man buvo atlikta gimdos abrazija  verysad.gif    net menuo nepraejo, tai buvo 07.10  9 savaite ivyko persileidimas  verysad.gif    po operacijos gan gerai jauciausi, ir db jauciuosi gerai, nieko neskauda.laukiu mmm  ax.gif    nes nzn kada turi buti. Tai db kazko laukiu  blush2.gif    rolleyes.gif    tik nzn po tokios operacijos kada galima pastoti, sako gydytoja, kad jau po pirmu mmm galima bandyti, bet manau truputi dar gal per anksti. tai su saviskiu lauksim bent tris keturis men. sekmytes visoms besilaukiancioms ir beplanuojancioms mamytems  4u.gif

Na, man mmm prasidėjo po 31 dienos. Gydytoja sakė kad geriausia vėl bandyti pastoti po 3-4 mėn. o mums tas laikas bus nuo spalio.
Atsakyti
Man irgi MM atsirado po 31 d. ir ciklas gryžo i mėnesio pabaigą, kaip ir buvo visą laiką. Aš tai bandyčiau po 3 MM, bet tą virusą reikia užmigdyti. Kito tokio karto nežinau kaip iškęsčiau.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif na man gydytoja sake jau po men galite bandyti kita leliu, bet kazkaip galvoju, kad ji paskubejo. nors jauciuosi gerai, tikrai nieko nesijaucia mirksiukas.gif o bandysime kita leliu tikrai po 3 4 menesiu 4u.gif db laukiu mmm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 02 rugpjūčio 2006 - 09:17