Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(Rola @ 2007 02 21, 22:33)
Laba,

po abrazijos jau 42 dienos kai nesusergu menesinem? Ar tai normalu?
Po kiek dienu jus sulaukete sio malonumo?

P.S. nestumo testas neigiamas.

Sveika,

as sulaukiau po 45 d.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 02 21, 22:33)
Laba,

po abrazijos jau 42 dienos kai nesusergu menesinem? Ar tai normalu?
Po kiek dienu jus sulaukete sio malonumo?

P.S. nestumo testas neigiamas.

Kaip gydytojai sako iki 60 d. dar galima laukti.

Atsakyti
Merginos help 4u.gif help.gif

vakar dare pakartotina valyma po abrazijos (02.16 darytas valymas) - ir gine rado laaaabai daug ten likuciu ... kraujo ir t.t. ishvale atrodo - ir sako kad man gimdos uzdegimas.
geriu vaistus. galima sakyti 1.5 dienos dabar.... bet skauda nezmoniskai - labai skauda strenas, ir tempia apacia.
o jei nusiciaudau - tai skauda iki asaru, neiskenciu - kaip su peiliu atrodo.. tas pat kai i tulika nueinu.... ant pilvuko net rankos padet negaliu...

ar manot reikia vaziuoti i ligonine kad kokiu "ant vaistu" paguldytu - labai bijau kad tas uzdegimas man nepagadintu mano gimdutes - nes labai noriu 2.gif
skaiciau, kad buna kad po tu uzdegimu uzanka kiausintakiai ir dar visokiu biesu atsiranda...
o man gana jau problemu.... ir taip nustoja mazius vystytis del neaiskiu (bent kol kas) priezasciu...

ka patartumet?
Atsakyti
Man irgi po abrazijos buvo gimdos uzdegimas, nes per anksti uzsidare kaklelis ir gimda nesivale, tada pradejo nezmoniskai skaudeti spazmuoti. Nuvaziavau i ligonine, ten pragulejau dar savaite, pakartotinos abrazijos nedare, bet leido ivairius vaistus skatinamuosiuos, state lasalines, viskas susitvarke, tik kad 46 dienos kaip nera menesiniu ir truputeli paskaudena desine kiauside.

P.S. Man sake esant gimdos uzdegimui nesigydyt tabletem, o leisti vaistus tiesiai i vena, kad kuo greiciau viskas pradetu tvarkytis, nedelsk budama namie..
Atsakyti
Žvirbliuke, gana jau tau kankintis, man labai gaila tavęs, aš tavo vietoje nieko nelaukčiau ir rytoj nuo pat ryto į ligoninę važiuočiau ir prašyčiau, kad paguldytų ir išgydytų iki galo, skūskis, kad negali skausmų ištvert ir tikrai paguldys.
Sėkmės tau.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 02 25, 11:22)
P.S. Man sake esant gimdos uzdegimui nesigydyt tabletem, o leisti vaistus tiesiai i vena, kad kuo greiciau viskas pradetu tvarkytis, nedelsk budama namie..

na man gine zadjo ishrasyti leidziamu vaistu... bet po to kazkodel persigalvojo... g.gif
na jau siandien lengviau... ne taip skauda... na guliu toliau... geriu antibijotikus geriamus...
tikiuosi viskas pasibaigs.
manau tik turbut reik nueit kad echo padarytu gal ryt- poryt - taip? tada pamatys iskart ar uzdegimas dar yra ar ne...

QUOTE(tikiu @ 2007 02 25, 12:24)
Žvirbliuke, gana jau tau kankintis, man labai gaila tavęs, aš tavo vietoje nieko nelaukčiau ir rytoj nuo pat ryto į ligoninę važiuočiau ir prašyčiau, kad paguldytų ir išgydytų iki galo, skūskis, kad negali skausmų ištvert ir tikrai paguldys.
Sėkmės tau.

aciu. labai labai aciu. na bet as taip nenoriu i ligonine. man taip nepatinka ten buti. as namie geriau nei pirto nepakelsiu- bet ne i ligonine...
jei gine lieptu tai varyciau - bet manau, ji juk blogiau nenori... as jai ryt ryte turiu vel paskambinti - tada ji pasakys ka daryt toliau... ar pas ja eit ar ka...
Atsakyti
Žvirbliuke, mes nei viena tų ligoninių nenorime, bet gimdos uždegimas rimta liga ir reikia ją išsigydyti ir sustiprėti. Suprasčiau jeigu tau neskaudėtų, tai kita kalba, bet jeigu skauda tai tikrai kažkas negerai, ligoninėje gausi lašalinių, gal kokių leidžiamų vaistukų, echoskopiją ten padarys ir greičiau pasveiksi. Nejuokauk su tais uždegimais, ligoninėje vistiek geresnė priežiūra. Stiprybės tau ir greičiau sveik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 25, 16:47)
<...>
aciu. labai labai aciu. na bet as taip nenoriu i ligonine. man taip nepatinka ten buti. as namie geriau nei pirto nepakelsiu- bet ne i ligonine...
jei gine lieptu tai varyciau - bet manau, ji juk blogiau nenori... as jai ryt ryte turiu vel paskambinti - tada ji pasakys ka daryt toliau... ar pas ja eit ar ka...

Nedurniuok mergaite. Suprantu ir žinau, kad ligoninė nėra rojus, bet nereikia dėl to bausti savo kūno ir galbūt (netgi) užaštrinti pačia ligą.
Atsakyti
na - bet kuriuo atveju, gal atrodo is sono kitaip, bet ryt ryte kazkas isaiskes - jei dar skaudes - jamu siuntima is tases - ir varau i KR. jei ne - skambiju ginei - paklausysiu ka ji pasakys...

aciu uz palaikyma ir padrasinima. thumbup.gif
dabar jau pasigailejau kad penktadieni nevaziavu i ligonine... jau gal butu viskas susitvarke...
Atsakyti
O kaip daroma abrazija? ar tai skausminga?
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 02 26, 00:32)
O kaip daroma abrazija? ar tai skausminga?

Jeigu ligoninej daro, padaro narkoze, uzmiegi, atsikeli ir viskas. Jeigu viskas bus atlikta gerai ir nebus jokiu komplikaciju, neskauda.
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2007 02 26, 10:21)
Jeigu ligoninej daro, padaro narkoze, uzmiegi, atsikeli ir viskas. Jeigu viskas bus atlikta gerai ir nebus jokiu komplikaciju, neskauda.

o kur kitur, jeigu ne ligoninėje g.gif Tikiuos, kad man neprireiks. Girdėjau, kad kartais tai daroma ir visai be reikalo. Pvz po persileidimo pats organizmas išsivalo ir nereikia jokio daktarų įsikišimo.
Atsakyti