QUOTE(Rola @ 2007 02 25, 11:22)
P.S. Man sake esant gimdos uzdegimui nesigydyt tabletem, o leisti vaistus tiesiai i vena, kad kuo greiciau viskas pradetu tvarkytis, nedelsk budama namie..
na man gine zadjo ishrasyti leidziamu vaistu... bet po to kazkodel persigalvojo...
na jau siandien lengviau... ne taip skauda... na guliu toliau... geriu antibijotikus geriamus...
tikiuosi viskas pasibaigs.
manau tik turbut reik nueit kad echo padarytu gal ryt- poryt - taip? tada pamatys iskart ar uzdegimas dar yra ar ne...
QUOTE(tikiu @ 2007 02 25, 12:24)
Žvirbliuke, gana jau tau kankintis, man labai gaila tavęs, aš tavo vietoje nieko nelaukčiau ir rytoj nuo pat ryto į ligoninę važiuočiau ir prašyčiau, kad paguldytų ir išgydytų iki galo, skūskis, kad negali skausmų ištvert ir tikrai paguldys.
Sėkmės tau.
aciu. labai labai aciu. na bet as taip nenoriu i ligonine. man taip nepatinka ten buti. as namie geriau nei pirto nepakelsiu- bet ne i ligonine...
jei gine lieptu tai varyciau - bet manau, ji juk blogiau nenori... as jai ryt ryte turiu vel paskambinti - tada ji pasakys ka daryt toliau... ar pas ja eit ar ka...