Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

O man vaistais sukėlė persileidimą. Buvau šiandien pas gydytoją, viskas gerai išsivalė, leido gyventi kaip gyvenom, saugotis nebūtina smile.gif
Bet temperatūros kažkaip negalvojau sekti g.gif
Tik užmiršau paklausti, kada po tokių įvykių ciklas moterims atsistato? T.y. kada ateina pirmos mmm?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 04 26, 23:09)
O man vaistais sukėlė persileidimą. Buvau šiandien pas gydytoją, viskas gerai išsivalė, leido gyventi kaip gyvenom, saugotis nebūtina  smile.gif
Bet temperatūros kažkaip negalvojau sekti  g.gif
Tik užmiršau paklausti, kada po tokių įvykių ciklas moterims atsistato? T.y. kada ateina pirmos mmm?

Mums liepė 2 mėn. pasisaugoti, ciklas atsistato labai įvairiai, žiūrint koks jis buvo iki tol.
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2007 04 20, 12:31)
Sveikutes, man abrazija dare vasario desimta diena, po savaitespradejau kraujuoti, gydytojai sake menesines. Jos truko vos tris dienas o dabar iki siol daugiau ju ir nesulaukiu.Ar kam taip yra buve?Kada jus ju sulauket?

sveikos, man abrazija padare kovo 1 d. Ilgai tepliojo, o menesiniu sulaukiau balandzio 8 d. labai normaliai. jokiu vaistu negeriau, temperaturos nebuvo. dabar geriu vitaminus. eisiu pasitikrinti birzelio men. ar viskas gerai, o nuo rugsejo vel pradesim bandyti
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2007 05 01, 11:46)
sveikos, man abrazija padare kovo 1  d. Ilgai tepliojo, o menesiniu sulaukiau balandzio 8 d. labai normaliai. jokiu vaistu negeriau, temperaturos nebuvo. dabar geriu vitaminus. eisiu pasitikrinti  birzelio men. ar viskas gerai, o nuo rugsejo vel pradesim bandyti

Tai tau liepė daktarai laukti pusę metų, ar pati taip nusprendei. Man tai sakė kad galiu po 2 mėn. vėl bandyti tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 02, 13:37)
Tai tau liepė daktarai laukti pusę metų, ar pati taip nusprendei. Man tai sakė kad galiu po 2 mėn. vėl bandyti tapti nestuke.gif

laba,
siaip viena gydytoja sake, kad geriausia pradeti bandyti po 3-6 menesiu. manau, kad priklauso nuo organizmo. as tai labai dziaugiuosi, kad normaliai sulaukiau jau antru menesiniu po abrazijos.. dar palauksiu vienu ir tada eisiu iki gydytojos ir bus matyt ka sakys. jei sakys, kad galiu bandyti, tai per vasara gal labai nesistengsiu, bet jei gausis, tai bus ok. o siaip rimtai nuo rugsejo menesio pradesim.
Atsakyti
Na o aš dar savo pirmų po abrazijos mmm nesulaukiau.
Atsakyti
mergaites nelaukit tik puse metu. neapsimoka pats gydyitojas Abraitis sake kad cia bobuciu pasakos. jis man sako kuri taip gydiytoja sake tai aceit jai pasakyk, kad Abraitis sake. kad cia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 05 12, 16:20)
mergaites nelaukit tik puse metu. neapsimoka pats gydyitojas Abraitis sake kad cia bobuciu pasakos. jis man sako kuri taip gydiytoja sake tai aceit jai pasakyk, kad Abraitis sake. kad cia nesamone.

O tai kiek laiko jis pataria laukti?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 12, 17:45)
O tai kiek laiko jis pataria laukti?

Jis sako, kuo greiciau, tuo geriau! Bent man taip sake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2007 05 01, 12:46)
sveikos, man abrazija padare kovo 1  d. Ilgai tepliojo, o menesiniu sulaukiau balandzio 8 d. labai normaliai. jokiu vaistu negeriau, temperaturos nebuvo. dabar geriu vitaminus. eisiu pasitikrinti  birzelio men. ar viskas gerai, o nuo rugsejo vel pradesim bandyti

Man menesines (turbut) buvo po 5 dienu po abrazijos. Gydytoja sake, kad tai normalu. Nors as jau nesusigaudau ar ten menesines buvo ar siaip gausiai kraujuot pradejau...
Man taip pat patare laukti ne maziau kaip 3 menesius.
Labai noriu leliuko, bet nezinau kaip isdrisiu planuoti - baisu dar karta patirti toki kosmara. Iki siol jauciu kazkokia tustuma, o liudesys nemazeja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutev @ 2007 05 13, 20:49)
Man menesines (turbut) buvo po 5 dienu po abrazijos. Gydytoja sake, kad tai normalu. Nors as jau nesusigaudau ar ten menesines buvo ar siaip gausiai kraujuot pradejau...
Man taip pat patare laukti ne maziau kaip 3 menesius.
Labai noriu leliuko, bet nezinau  kaip isdrisiu planuoti - baisu dar karta patirti toki kosmara. Iki siol jauciu kazkokia tustuma, o liudesys nemazeja...  verysad.gif

Na taip liūdesys nemažėja. Pamatai besilaukiančią mamytę ar vaikutį ir tuoj širdis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 02, 10:37)

Labas, smile.gif

Man abrazija dare sausio vidury. Jau 4 men. praejo..kaip ir galetume pradeti...BET MAN LABAI LABAI BAISU.
Gal kas susidure su tokia baime ir kaip ja iveikti? .. .. jei dar karta taip atsitiktu....

Atsakyti