[quote=alinal,2007 09 08, 11:06]
[quote=Samantha123,2007 09 07, 15:03]
As pries pora saviciu irgi netekau savo leliuko, o jau buvo 4 menesiai. Echoskopu diena paziurejo ir sake, kad labai grazus leliukas, o nakti jau jo nebeturejau. Guzciojo peciais ir stebejosi kaip tai galejo buti. Dabar pasidariau kraujo tyrimus, pasirodo yra citomegalo virusas, del kurio greiciausiai ir netekau leliuko. Tai gal pabandykit ir jus pasidaryti tuos tyrimus, kad sekantis nestumas butu laimingas.
[/quote]
laikykis mergyt..zinau kaip sunku,bet turim ziureti i prieki. tikrai kita karta pasiseks
Papildyta:
QUOTE(Samantha123 @ 2007 09 07, 15:03)
Man ir pasake siandiena, kad nieko blogo nerasta ir kad ramiai sau gyvenciau toliau, planuociau po pusmecio kita leliuka, bet taip letai eina laikas ir kazkaip dar labai sunku matyti nescias moteris ir mazus leliukus. Bet nors tiek ramiau, kad nieko blogo nerado.
man irgi sunku matyt mazus vaikus ir besilaukiancias moteris-skauda sirdi kad nebesu
man irgi patare po pusmecio bandyt,bet zinaukad tiek nesulauksiu- todel nuo vasario jau bandysiu. ir niekam nesakysiu iki 4 men. juk visi aplink zinojo ir skaudu buvo pranest kad mano lialiukas tapo mazu angeleliu.
mano vestuves uz 2 savaiciu-jas pagreitino nestumas...kai netekau lialiuko,mintys nedave ramybes kad nebereikia vestuviu,taciau busimas vyras nuramino ir patikino, kad ateiti butinai turesime ne viena leliuka...o man viduj taip neramu- nezinaukodel, bet jauciuosi lyg nepilnaverte moteris,nes nesugebejau isnesiot musu pirmojo lialiuko..