Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija

QUOTE(almukass @ 2008 01 22, 15:53)
Visas labai uzjauciu del skaudziu patirciu - manes tokia laukia rytoj verysad.gif  Labai bijau... labai noreciau suzinoti kas tai per procedura, kiek ji trunka, kaip atliekama, ar nuskausminama?
Labai noreciau sulaukti jusu atsakymu.

Užjaučiu 4u.gif žinau, ką tai reiškia. Procedūra greita (apie 20 min.) ir neskausminga, kadangi duodama pilna narkozė. Vėliau truputį gali paskaudėti bet panašiai kaip per mėnesines. Laikykis ir tikėk, kad kitas kartas tikrai bus sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 22, 16:53)
Visas labai uzjauciu del skaudziu patirciu - manes tokia laukia rytoj verysad.gif  Labai bijau... labai noreciau suzinoti kas tai per procedura, kiek ji trunka, kaip atliekama, ar nuskausminama?
Labai noreciau sulaukti jusu atsakymu.

Labutis

labai uzjauciu tave, bet del tos pacios abrazijos gali nesukti galvos, duoda narkoze, tu uzmiegi ir tikrai nieko nejausi. Tu uzmigsi ir pabusi jau po visko, man sake, kad tai truko 5 minutes. na max. 10 min. o kiek tavo nestumui laiko?
Tikrai nikeo nebijok, po valymo gausi vaistuku nuo skausmo ir viskas bus ok. as beprotiskai bijau skausmo ir viso kito, bet praejo viskas gerai, taip, kad nebijok.imk balioniuka 4u.gif ir klausk, ka zinosiu, ta atsakysiu.
Atsakyti
Aciu jums uz nuomone ir palaikyma, man tapo daug ramiau, nors aisku vistiek skaudu... Mano zirniukui turetu buti 9 sav. o rodo 8 sav. ir jokiu gyvybes zenklu, nei sirdutes nei judesiu... Zadu dar prasyti, kad ryt pries isvalyma dar karta apziuretu, bet manau, kad tai jau nieko nepakeis...
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 22, 21:41)
Aciu jums uz nuomone ir palaikyma, man tapo daug ramiau, nors aisku vistiek skaudu... Mano zirniukui turetu buti 9 sav. o rodo 8 sav.  ir jokiu gyvybes zenklu, nei sirdutes nei judesiu... Zadu dar prasyti, kad ryt pries isvalyma dar karta apziuretu, bet manau, kad tai jau nieko nepakeis...

Labas rytas

laikykis ir neprarask vilties, viskas bus gerai 4u.gif . sekmes tau ir pranesk kaip sekes.
Atsakyti
Sveikutes, tai vat, taip ir sekesi siandien jai ''isdarineta'' guliu namie...

Na kas belieka, lauksim geresniu laiku. Aciu uz palaikyma.
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 23, 21:20)

Labutis

na ar buvo labai baisu?? viskas bus gerai, laikykis ir optimizmo tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 23, 20:20)

Laikykis,

aš irgi laukiu geresnių laikų, ir jau trečia kartą verysad.gif .. Bet jie ateis, sulauksim dar jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 23, 20:20)

uzjauciu ir laikykis. pati patyriau abrazija rugpjuti . turejo but 10 sav. bet zirniukas buvo tik 9 sav. laiaks gydo... laikykis
Atsakyti
Laikausi... Indrute, buvo labai baisu iki to kol uzmigde, po to jau vienodai...

As dar norejau paklausti, jau praejo beveik savaite bet vis dar kraujuoja. Daktare sake kad iki savaites tai normalu? O jus po to ejot dar tikrintis? Po kiek laiko turetu prasideti menesines?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 28, 12:37)
Laikausi... Indrute, buvo labai baisu iki to kol uzmigde, po to jau vienodai...

As dar norejau paklausti, jau praejo beveik savaite bet vis dar kraujuoja. Daktare sake kad iki savaites tai normalu? O jus po to ejot dar tikrintis? Po kiek laiko turetu prasideti menesines?

Na man ir buvo labai jau baisu iki tol kol uzmigau ir ramybe blush2.gif
Zinok visos skirtingai kraujuoja,as asmeniskai kraujavau vos veina diena ir tai labai nedaug. pirmos menesines po abrazijos atsirado lygiai o 30 dienu, o antros po 28 d., vadinas mano ciklas jau normalizuojasi, nes mano ciklas visa laika 28 d. po antruju mmm, nuejau pas daktara, jis padare echo ir sake viskas svaru ir viskas liuks uzgijo ir gleivine jau atsistate, tad sake, jog galiu jau planuoti wub.gif
bet as dar bijau pati planuoti, labai bijau antro karto jei taip nutiktu. tad dar vis laukiu blush2.gif
Laikykis ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 28, 12:37)

Man gydytojas sake, kad kraujuoti gali panasiai kaip per menesines. O sekancios menesines atejo tvarkingai po 28 dienu ir kol kas jos reguliarios, nors po pirmosios dukrytes gimimo ciklas vis skirtingai trukdavo.

Uzjauciu del maziuko netekties.. Laikas gydo..
Atsakyti
man buvo atlikta histeroskopija+abrazija,pirmosios mmm atejo po 21ckd, o dabar nesulaukiu mmm,jau yra 32ckd ir nieko, gal kam tai yra buve, pries tai ciklas budavo 28-30 ckd. man darosi neramu g.gif sad.gif
Atsakyti