Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

Dėl tų pačių kirpėjų įkalbinėjimų visiškai pritariu,aš kai ieškojausi kas man padarys paprasčiausią kuoduką irgi prisiklausiau visokių pasiūlymų jog "biški čia,biški ten garbanėlę padarysim.." o kai šį kuoduką darė tai įkalbinėjo iš plaukų kaspiną padaryti.. doh.gif tad tos,kurios su garbanėlem būna- gal tiesiog pasidavė kirpėjų įkalbinėjimui, nes jos tikrai atkakliai tą daro..
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 04 05, 08:55)
Nu ir siauras poziuris tamsteles biggrin.gif Ne, as nenoreciau, tikrai biggrin.gif

Vidurines merginos sukuosena dar dar, bet jau stovinciu sonuose doh.gif Beskonybe visiska.

visiškai pritariu, tragiškos šukuosenos, kaimietiškos. Bet tai ką norėt, kai suknelės tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 09, 18:25)
visiškai pritariu, tragiškos šukuosenos, kaimietiškos. Bet tai ką norėt, kai suknelės tokios  biggrin.gif

tai sukneles gal ne jos pacios rinkosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2010 04 08, 22:43)

Daili šukuosena smile.gif
Matyti veidai iš mokyklos laikų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 11:45)
Matyti veidai iš mokyklos laikų  cool.gif [/color]

aciu!
tikrai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2010 04 10, 21:44)
aciu!
tikrai? blush2.gif

VKG mokeisi, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 21:48)
VKG mokeisi, ane? smile.gif

aga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2010 04 10, 21:59)

Tai tada nieko nemaišau biggrin.gif
Atsakyti
as ir pasirodysiu savo vestuvine sukuosena 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Semita, labai gražu, taip romantiška.. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(semita @ 2010 04 22, 19:17)
as ir pasirodysiu savo vestuvine sukuosena  4u.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Simkaa @ 2010 03 30, 18:26)
mano nuomone sukuosenos turi buti grazesnes ir kitokios, negu vaikstote kasdien. juk reta kuri kas ryta garbanoja plaukus, jei kasdienai nesioja plaukus tiesius ar paprastai suristus, tai jau sventei norisi kazko kito - garbanoto ir pan. smile.gif svarbiausia nepersistengti wink.gif

Svarbiausia, ne svarbiausia, bet dauguma ir persūdo. Na, kaip man baisu tos netikros garbanos. ir visos vienodai. Negražu blush2.gif jau geriau uodegytė ar tie palaidi plaukai, tvarkingi, neprivaryti visokių nesąmonių. Kiek peržvelgiau šią temą labai patiko kuodukas vestuvinis vienos moters šviesiaplaukės. patiktų ir įmantrios, bet, kad tokių nematau gražių. Ai dar juodukė, kur plaukus atauginėjo labai šarminga, ypač su paskutine šukuosena wub.gif

kad nebūčiau apkaltinta kuklumu, nes nepatinka tokie inkilai user posted image (apie temos pradžioje idėtus net nekalbu, tikrai ne mano skonio blush2.gif )
įdedu įdomesnių garbanų, atrodytų, kad nieko ten sudėtingo, bet ne tame esmė. Atrodo stilingai, gražiai, originaliai.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia scare.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 12 rugpjūčio 2010 - 15:54