Dėl tų pačių kirpėjų įkalbinėjimų visiškai pritariu,aš kai ieškojausi kas man padarys paprasčiausią kuoduką irgi prisiklausiau visokių pasiūlymų jog "biški čia,biški ten garbanėlę padarysim.." o kai šį kuoduką darė tai įkalbinėjo iš plaukų kaspiną padaryti..
tad tos,kurios su garbanėlem būna- gal tiesiog pasidavė kirpėjų įkalbinėjimui, nes jos tikrai atkakliai tą daro..

QUOTE(Soy @ 2010 04 05, 08:55)
Nu ir siauras poziuris tamsteles
Ne, as nenoreciau, tikrai
Vidurines merginos sukuosena dar dar, bet jau stovinciu sonuose
Beskonybe visiska.

Vidurines merginos sukuosena dar dar, bet jau stovinciu sonuose

visiškai pritariu, tragiškos šukuosenos, kaimietiškos. Bet tai ką norėt, kai suknelės tokios

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 09, 18:25)
visiškai pritariu, tragiškos šukuosenos, kaimietiškos. Bet tai ką norėt, kai suknelės tokios 

tai sukneles gal ne jos pacios rinkosi

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 11:45)
aciu!
tikrai?

Semita, labai gražu, taip romantiška..

QUOTE(Simkaa @ 2010 03 30, 18:26)
mano nuomone sukuosenos turi buti grazesnes ir kitokios, negu vaikstote kasdien. juk reta kuri kas ryta garbanoja plaukus, jei kasdienai nesioja plaukus tiesius ar paprastai suristus, tai jau sventei norisi kazko kito - garbanoto ir pan.
svarbiausia nepersistengti 

Svarbiausia, ne svarbiausia, bet dauguma ir persūdo. Na, kaip man baisu tos netikros garbanos. ir visos vienodai. Negražu

kad nebūčiau apkaltinta kuklumu, nes nepatinka tokie inkilai

įdedu įdomesnių garbanų, atrodytų, kad nieko ten sudėtingo, bet ne tame esmė. Atrodo stilingai, gražiai, originaliai.

O čia