Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų proginių šukuosenų nuotraukos

labutis mirksiukas.gif aciukas visoms uz komentarus ax.gif cia ir taip buvo aisku, kad visoms patikti negalejo smile.gif
desiniosios paneles plaukai tikrai tikri mirksiukas.gif
asmeniskai mano nuomone, tai tos paprastos sukuosenos, kur plaukai paliekami palaidi, sonuose siek tiek suiimama ar surisama i kasa, su jomis galima vaiskcioti kasdien. bent jau man taip kaip paskutinej foto, tai tokia sukuose yra mano kasdienybe, i tokia kasa as kiekviena ryta susirisu plaukus lotuliukas.gif ir man jau ji wacko.gif
tdl manau, kad sventei reiketu kazko kotokio, ispudingesnio 4u.gif
p.s. pabandykit su tokiais ilgais plaukais pasidaryti kuodeli doh.gif
patikekit, viena karta bandziau ir is tokios klaidos tikrai nekartosiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akela1 @ 2010 03 04, 20:00)
sveikutes  mirksiukas.gif

user posted image

vidurines paneles sukuosena labai puiki, na o tos garbanos tai man kazkaip nekaip, man atrodo kad sendina... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2010 03 07, 18:19)
Patiko Rykutes garbaneles wub.gif
O siaip man graziausios buna paprastos sukuosenos - kuodelis, tvarkingi palaidi plaukai ar surista uodega ax.gif
user posted image

anokia cia sukuosena, paprastai suristi plaukai ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 10 03, 10:59)
O man ta spalva tai visai nieko, ir manau turėjo tikrai tikti šiai panelei:)

Pritariu, man taip pat visai zaviai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 03 08, 22:55)

drinks_cheers.gif as kasdien taip vaikstau
Atsakyti
mano nuomone sukuosenos turi buti grazesnes ir kitokios, negu vaikstote kasdien. juk reta kuri kas ryta garbanoja plaukus, jei kasdienai nesioja plaukus tiesius ar paprastai suristus, tai jau sventei norisi kazko kito - garbanoto ir pan. smile.gif svarbiausia nepersistengti wink.gif
Atsakyti
F_A man tai pat grazu tokios paprastos sukuosenos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 07, 20:19)
Patiko Rykutes garbaneles wub.gif
O siaip man graziausios buna paprastos sukuosenos - kuodelis, tvarkingi palaidi plaukai ar surista uodega ax.gif
user posted image

thumbup.gif man si aktore ziuriu dabar seriala savaitgaleis tai ten daznai jin vis kitaip buna susitvarkiusi savo garbanas grazes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 03 07, 10:49)
jo jo,cia ko gero tas moteriskas pavydas pasireiskia,daug kas noretu tokiu plauku kaip tos merginos desineje.

Nu ir siauras poziuris tamsteles biggrin.gif Ne, as nenoreciau, tikrai biggrin.gif

Vidurines merginos sukuosena dar dar, bet jau stovinciu sonuose doh.gif Beskonybe visiska.
Atsakyti
Maniškis kuodukas , tik biški pasišiaušęs jau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 03 08, 21:55)

grozis paprastume,atrodo skoningai kai grazi visuma,patys plaukai apranga ir tikrai nesulyginama su tom smulkiu garbaneliu + 100 blizganciu segtuku sukuosenom
Atsakyti
O man grazu ta arklio uodegyte blush2.gif wub.gif kai dailiai tvarkingai surista,ir jai dar ilgi plaukuciai,nuostabu 4u.gif
Atsakyti
bent jau ta idėta uodega, tai baisi man blink.gif Patys plaukai ploni kokie atrodo, ir prisiploję, ir surišta kažkaip beryšio. Gražu paprastos šukuosenos, bet tos konkrečios vaizdas tai nekoks doh.gif
Grantee kuodukas irgi paprastas, bet daug gražiau atrodo, ir patys plaukai ir guli gražiai thumbup.gif
Atsakyti