
sroves kepeneles labai skaniai atrodo
. savaitgali reiks pasigaminti. tik man labiau patinka vistienos, o ne jautienos.

aguonele
viskas labai skaniai atrodo
O ir Sroves patiekaliuka mielai suraityciau..nes jau senokai kepeneliu nevalgiau
(vyras nemegsta
)


O ir Sroves patiekaliuka mielai suraityciau..nes jau senokai kepeneliu nevalgiau



QUOTE(Joana @ 2009 10 05, 18:00)
Aciu uz gera ideja


Šiendien gaminau įdarytas cukinijas, buvau pasiilgus šio skanėsto
beto, tai lengvas ir labai skanus maistas
kadangi turėjau labai didelę cukiniją, tai gavosi daug šio skanėsto. Cukiniją išskobiau ir pabarščiau pipirais ir druska. Tada dariau įdarą: pakepinau jautienos kaiulienos faršą, svogūną, pora skiltelių česnako, šaldytas daržoves, pomidorą. Baigiant kepti įbėriau vegetos, pipirų, adžikos padažo ir balto česnakinio padažo. Įdarą sukroviau į cukinijas ir uždengus folija pašoviau į 180 orkaitę. kepiau apie 45min, nes cukinija buvo super didelė
baigiant kept atidengiau ir užbarsčiau fermentinių sūriu. Valgėm su kečupu ir česnakiniu padažu
desertui - sausainiai. pagal vienos iš mamyčių receptą (sviestinė tešla). tik papuošimas savos kūrybos
Sorry, nuotraukos nekokybiškos, nepavyko nufotkint su fotiku, tai teko su tel


kadangi turėjau labai didelę cukiniją, tai gavosi daug šio skanėsto. Cukiniją išskobiau ir pabarščiau pipirais ir druska. Tada dariau įdarą: pakepinau jautienos kaiulienos faršą, svogūną, pora skiltelių česnako, šaldytas daržoves, pomidorą. Baigiant kepti įbėriau vegetos, pipirų, adžikos padažo ir balto česnakinio padažo. Įdarą sukroviau į cukinijas ir uždengus folija pašoviau į 180 orkaitę. kepiau apie 45min, nes cukinija buvo super didelė


desertui - sausainiai. pagal vienos iš mamyčių receptą (sviestinė tešla). tik papuošimas savos kūrybos

Sorry, nuotraukos nekokybiškos, nepavyko nufotkint su fotiku, tai teko su tel
QUOTE(vaida0959 @ 2009 10 08, 23:06)
Šiendien gaminau įdarytas cukinijas...
O kur nuotrauka


nepavyksta ikelti nuotraukos

kepta nugarine su ananasu ir suriu
nugarine ismusam, megstamais prieskoniukais uzmarinuojam, pries kepat isvoliojam kiausinio plakinyje ir miltuose, kai jau pradedame kepti antraja puse uzdedame konservuota ananaso sklitele apibarstom tarkuotu suriu, patiekiau su ryziais ir pamidoru , agurku i iceberg saltom
skanaus
nugarine ismusam, megstamais prieskoniukais uzmarinuojam, pries kepat isvoliojam kiausinio plakinyje ir miltuose, kai jau pradedame kepti antraja puse uzdedame konservuota ananaso sklitele apibarstom tarkuotu suriu, patiekiau su ryziais ir pamidoru , agurku i iceberg saltom


kepta nugarine su ananasu ir suriu labai skaniai atrodo

QUOTE(NI-KO @ 2009 10 09, 00:03)
Sveiki
panorejau ir as cia palikti savo pedsakus.....
sia savaite dariau vedarus (uzsimaniau lietuvisko maisto
)

panorejau ir as cia palikti savo pedsakus.....
sia savaite dariau vedarus (uzsimaniau lietuvisko maisto

su kuo ir sveikinam

bet ne i tema pataiket- reikejo ideti i 'ka siandien valgem' ar panasiai
