Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Nu jau kai vede darbe tarnybinius romanus rezga, tai nieko ner blogiau, nes yla visada is maiso islenda verysad.gif
Atsakyti
O kai nevedę, tai jau čia gal nesiskaito tarnybinis romanas? Pažiūrėkit kiek Seimo narių persiženijo per pastaruosius 10 metų. doh.gif:
Papildyta:
Astulle 17, mes laukiam . biggrin.gif:
Atsakyti
As "konservatyvus", kokie romanai tarp vedusiu gali buti?
g.gif Nu ta prasme, kad jie tikrai buna, bet... schmoll.gif
Nepateisinamas atvejis.
Jei jau link to eina ir pamatai, kad ta kita zmogu myli - tada baik su dabartiniu. Nesazininga slepti nuo zmonos ar vyro, kad pas tave yra kitas - jie turi teise zinoti, net jei tai bus skaudu.
Nenori skaudinti - neturek romano! Argi sunku suprasti?
Sirdziai, aisku, neisakysi, bet likti saziningu privalai. Na bet tai tik mano nuomone.

Beje, as palankiai ziuriu i romanus tarp "laisvu" zmoniu smile.gif
Pats bandziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnubisSD: 16 birželio 2006 - 12:04
Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad tarnybiniai romanai vienaip ar kitaip tikrai pakenkia karjerai ar paciam darbui...
Turejau romana su vedusiu.. pradraugavom menesi, paskui prasitare "tai va si savaitgali mano vestuves..." bet viskas tesesi... jis dirbo ne pas mane darbe, bet atvezdavo prekes ir pan, taigi, ta darbine aplinka buvo.. taip kad susitikdavom daznai, kartkartemis uzsukdavo savaitgaliais i namus... labai saugojausi, kad bendradarbiai nieko nesuzinotu, bet.. viskas buvo aisku turbut vien is zvilgsniu... tada pradejau bijot, kad tai iki valdzios nenueitu.. o valdzia tokiu santykiu netoleruoja (buvau ka tik paausktinta pareigose)... be to paciai per smegenis pradejo kirsti tokia situacija.. nebeuzteko tokiu santykiu, bandziau keleta kartu viska baigti, prasidejo savotiskas santazas-be taves gyvent negaliu, pasidarysiu ka nors, issiskirsiu su zmona-tuomet zmona laukesi pirmagimio- (o tada susimasciau o ar as jo isvis noriu????) doh.gif
si romana ryztingai baigiau, kai.. labai netiketai ir netyciom kita pradejau.. priemiau i darba zavu vaikinuka.. jis man simpatizavo, as jam smile.gif mylejom (ir tebemylim) viens kita, dirbom kartu metus laiko.. bet kilo problemu darbe.. ne, darbu kokybe sakyciau netgi pagerejo... bet valdzia kreivai ziurejo, nors nieko nesake... iseinant is darbo paklause "ar tiesa...?", bet atsakymas buvo "nemanau, kad tai jusu reikalas ir kad tai susije su mano darbu"...galutiniam rezultate as isejau is darbo, jis irgi... planuojam ateityje vestuves, vat, kad dar gandrai pas mus apskubetu, tai is vis liux butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauriuke: 19 birželio 2006 - 16:35
QUOTE(dangyra @ 2006 06 05, 16:41)
Jei susitinka darbe du vienišiai - tai kodėl gi ne....  Bet jei nors vienas iš jų turi šeimą ir sutuoktinį, tai jau gink dieve  doh.gif  Yra toks labai geras ir taiklus posakis iš vieno animacinio filmuko "dantų nešiepk ir svetimo neliesk"  biggrin.gif  Teko susidurti su bendradarbių užuominom, priekabiavimu (neįkyriu) ir net atvirą pasiūlymą tapti meiluže buvau gavus....  doh.gif  Nors tada dar buvau netekėjus, bet  pasiunčiau kuo toliau, nes buvo vedęs.... Progai pasitaikius išėjau į kitą darbą ir ramu. Trupiniai nuo svetimo stalo....  Ačiū, bet NE  schmoll.gif

Gaila kad ne visos galvoja taip kaip Tu doh.gif, kitoms ... turpiniai yra pats tas censored2.gif tokiu atveju maciau ne viena
Atsakyti
Buvau jaunute mergaite, pradejau dirbti. Jis - mano bosas. Grazus, aukstas, velniskai patrauklus ir ...vedes + su trim vaikais blink.gif . Labai ilgai i ji ziurejau tik kaip i bosa, net negaledama pagalvot ka nors kito. Tik jis vis negaledavo pro mane ramiai praeit. Labai daug laiko praleisdavo darbe (jis turejo bara), vakarais laukdavo, kol baigsim darba, kad galetu kolektyva namo parvezt. mane parvezdavo paskutine. Ilgai nieko nesake. mate, jog jo vengiu ir salinuos. Taciau mate ir tai, jog ilgainiui pradejo mane glumint. Viena karta sventeme kolektyve toki gimtadieni. Po to - i kluba. Tiesa, jo seima jau gyveno ne Lietuvoj. Galiausiai as jo automobiliu isveziojau visa kolektyva namuciu, liko tik jis. Pasiule uzeiti. tada jau kazka jam jauciau. Ne kazka - pamilau. Buvau neabejinga. Bet ir uzsispyrus. Suvokiau, kad ateities bendros ir but negali. Susiradau kita drauga, bosas paselo. Nesake nieko, tik buvo baisiai piktas. Galiausiai, isprovokavo musu issiskyrima. Buvau su Juo. Buvo gera. Ejau is proto del jo. Sake, jog nepalikciau jo, duos man viska, issiskirs su seima, nes, anot jo, zmonai nieko nejaucia. Taciau nusprendziau viska baigt, kol dar neisisiubavo ir sugebejau pasakyti 'ne". Isgyvenau tikra drama savy. Dabar turiu seima, vyra, kuris mane dievina, visa gerbuvi ir t.t. Taciau nepajegiau jo pamirst. Ko gero, tai buvo ta tikroji meile...Paradoksas tas, kad pries pusmeti ji sutikau - issiskyrusi su zmona, besirupinanti vaikais ir viena, be jokios drauges...Sedejom kartu. Gerem arbata ir kalbejom apie ora. Beprotiskai troskau ji paliesti. Rodos, sukilo visa ta meile, taip lgai slopinta daug metu. Parveze namo. Leidau apkabint ir pabuciuot i skruosta..Ir ilgai viena sau verkiau. Galbut, reikejo vadovautis protu ir juo patiket tada, dar seniai?
istorijos moralas. Kartais tokios istorijos gali baigtis ir gerai. Ne visada protas - geriausias draugas. Jausmu irgi klausyt reikia. Beje, susirasinejam emailu iki siol. siulo man viska, bet as negaliu, nors ir kaip to noreciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2006 06 20, 15:55)
Buvau jaunute mergaite, pradejau dirbti. Jis - mano bosas. Grazus, aukstas, velniskai patrauklus ir ...vedes + su trim vaikais blink.gif . Labai ilgai i ji ziurejau tik kaip i bosa, net negaledama pagalvot ka nors kito. Tik jis vis negaledavo pro mane ramiai praeit. Labai daug laiko praleisdavo darbe (jis turejo bara), vakarais laukdavo, kol baigsim darba, kad galetu kolektyva namo parvezt. mane parvezdavo paskutine. Ilgai nieko nesake. mate, jog jo vengiu ir salinuos. Taciau mate ir tai, jog ilgainiui pradejo mane glumint. Viena karta sventeme kolektyve toki gimtadieni. Po to - i kluba. Tiesa, jo seima jau gyveno ne Lietuvoj. Galiausiai as jo automobiliu isveziojau visa kolektyva namuciu, liko tik jis. Pasiule uzeiti. tada jau kazka jam jauciau. Ne kazka - pamilau. Buvau neabejinga. Bet ir uzsispyrus. Suvokiau, kad ateities bendros ir but negali. Susiradau kita drauga, bosas paselo. Nesake nieko, tik buvo baisiai piktas. Galiausiai, isprovokavo musu issiskyrima. Buvau su Juo. Buvo gera. Ejau is proto del jo. Sake, jog nepalikciau jo, duos man viska, issiskirs su seima, nes, anot jo, zmonai nieko nejaucia. Taciau nusprendziau viska baigt, kol dar neisisiubavo ir sugebejau pasakyti 'ne". Isgyvenau tikra drama savy. Dabar turiu seima, vyra, kuris mane dievina, visa gerbuvi ir t.t. Taciau nepajegiau jo pamirst. Ko gero, tai buvo ta tikroji meile...Paradoksas tas, kad pries pusmeti ji sutikau - issiskyrusi su zmona, besirupinanti vaikais ir viena, be jokios drauges...Sedejom kartu. Gerem arbata ir kalbejom apie ora. Beprotiskai troskau ji paliesti. Rodos, sukilo visa ta meile, taip lgai slopinta daug metu. Parveze namo. Leidau apkabint ir pabuciuot i skruosta..Ir ilgai viena sau verkiau. Galbut, reikejo vadovautis protu ir juo patiket tada, dar seniai?
istorijos moralas. Kartais tokios istorijos gali baigtis ir gerai. Ne visada protas - geriausias draugas. Jausmu irgi klausyt reikia. Beje, susirasinejam emailu iki siol. siulo man viska, bet as negaliu, nors ir kaip to noreciau... verysad.gif

Liūdna, bet graži istorija...
Tokiu atveju geriau užtrenkt visas duris, neįsileist jo, taip bet jau pamirši, o jei susitinkat, susirašinėjat, tai tik kurstai savo jausmus ir skaudini save, galvodama, kaip būtų, jei būtų...
Atsakyti
Dirbu dideliam kolektyve. Kad jūs žinotumėt, kiek romanų romaniūkščių mezgasi, užsimezga ir ne... Vyrų pas mus dauguma, tai atėjus dirbti naujai meginai šniūrais eina pažiūrėti, kaip atrodo ir kt. doh.gif Ir būva, kad užsimezga mazgiukas.
Per daugiau nei 10 metų buvo ir kelios šeimos po tarnybinių romanų sukurtos, ir kelios iširo, ir liko nesantuokinių vaikų
Atsakyti
Kipshiuke, labai sujaudino mane tavoji istorija verysad.gif. Būtų puikus straipsnis moteriškam žurnalui thumbup.gif.

Mano nuomonė būtų tokia: reikia viską GALUTINAI nutraukti, kad praėjęs laikotarpis liktų, kaip gražus prisiminimas ir tiek. Taip būtų jums abiems lengviau.
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyglė @ 2006 06 23, 12:59)
Kipshiuke, labai sujaudino mane tavoji istorija verysad.gif. Būtų puikus straipsnis  moteriškam žurnalui thumbup.gif.

Mano nuomonė būtų tokia: reikia viską GALUTINAI nutraukti, kad praėjęs laikotarpis liktų, kaip gražus prisiminimas ir tiek. Taip būtų jums abiems lengviau.
Sėkmės tau 4u.gif

Tu zinai, pries kelias dienas sedejau centre, tokio baro kieme, ir staiga - labutis, vėl Jis...Pasėdėjom pusvalanduka, ta diena isskrido i kt. sali, o vakare jau gavau sms: kaip tu?....
Is tiesu, suprantu, kad geriausia viska pamirst, bet tai padaryti velniskai sunku...Isivaizduok, vos ji pamatau, sutrinku kaip kokia mergyte, nuraustu, net keliai linksta. Ir kaip ta jausma pavadint? Na, kazkaip vis tiek si istorija pasibaigs...
As ir vel remiuosi protu, kad ji kur kartais.... schmoll.gif
Atsakyti
Kipshiuke, leisk pasmalsauti, blush2.gif O kokia vaga tavo gyvenimas toliau rutuliuojasi?
Atsakyti
as ir vos nepakliuvau i tokius spatus... oi kaip man suoke... blush2.gif blush2.gif
net buciuka labai malonu daviau. Paskui viena nakti ilgai ziurejau i savo drauga ir pagalvojau kad geriau tikrai nerasiu ,galiu gyventi ir be siurpuliuku verysad.gif
o gal tiesiog issigandau kitu pastabu ir uzuominu ... unsure.gif
Atsakyti