tarnybinis romanas dalykas per daug slidus ir rizikingas.. ir daugeliu atveju nukencia moteris... taigi... jau geriau paflirtuoti jei jau taip labai norisi, bet neiti toliau... nes paskui situacija nekontroliuojama....
QUOTE(Mide @ 2006 02 10, 14:55)
pas mane panašiai kaip pas Mixe, tik jis mano bosas,senas pažystamas,vyresnis 12metų (bet velniškai gerai atrodo
) kol pas jį nedirbau,tai jis buvo tik gražus vedes vyras,kurio žmona ir vaikus pažystu.simpatija tiek iš jo tiek iš mano pusės visada buvo.bet dabar kažkas rutoliojas daugiau... aš turiu draugą,vasarą žadam tuoktis ir aš labai jį mylių.jis važinėjasi i užsienį dirbti,tai ir lenda į galvą visokios mintys negeros
tai va nežinau kaip čia man baigsis.nenoriu išduoti savo draugo,negalėčiau paskui į akis pažiūrėti.bet.... visada yra tas žodis BET
oi...

...neskubek teketi, jei nesi visiskai tikra meile savo draugui... kad nebutu kaip tam suniukui, kuri tu cia isimetusi ir i kuri ilgiau ziurint ima suktis galva...
O man kaip bendradarbei smagu stebeti kaip rutuliojasi tarnybiniai romanai darbe.... Pykstasi, taikosi, asaras sluostosi, lenda issipasakoti, visada yra apie ka papletkinti prie kavos aparato.
Tarnybiniai romanai yra geras meksikietisku serialu pakaitalas dirbancioms mergaitems. Smagu paziureti. Tiktai.

merginos, kaip manot, ar labai klysta tie, kurie galvoja, kad ju tarnybinio romano bendradarbiai nepastebi?
QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 12:48)
merginos, kaip manot, ar labai klysta tie, kurie galvoja, kad ju tarnybinio romano bendradarbiai nepastebi?
aš manau , kad išties labai klysta tie kurie mano kad ju bendradarbiai nepastebi ju tarnybinio romano, nes bendradarbiai patys pirmieji suzino-pastebi tuos tarnybinius romanus

QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 13:48)
bendradarbiai tikrai pastebi ir tikrai ne visi pastebi

mūsų tarnybinį romaną pastebėjo artimos moterys, o nei artimi, nei tolimi bendradarbiai - vyrai nepastebėjo

QUOTE(renault19 @ 2006 09 25, 17:15)
as turiu proga pradeti romana
matau is jos akiu ir elgsenos bet nenoriu veltis, geriau geri bendradarbiai negu .....
cia mano protas taip sako
bet jai ji pagautu mane girta kokiam firmos baliuj kai mano atsakomybes jausmas miega tai viskas baigtusi lovoj

cia mano protas taip sako
bet jai ji pagautu mane girta kokiam firmos baliuj kai mano atsakomybes jausmas miega tai viskas baigtusi lovoj

patiko gal vyriokas, aki mirktelejo
o tam galvele ir nuvaziavo i tarpukoji
buna, pasitaiko, zinom

QUOTE(Nainai @ 2006 09 25, 18:19)
patiko gal vyriokas, aki mirktelejo
o tam galvele ir nuvaziavo i tarpukoji
buna, pasitaiko, zinom 

tai taip, tik tokiems skystablauzdziams taip ir tebuna

QUOTE(bulba @ 2006 09 21, 16:35)
O man kaip bendradarbei smagu stebeti kaip rutuliojasi tarnybiniai romanai darbe.... Pykstasi, taikosi, asaras sluostosi, lenda issipasakoti, visada yra apie ka papletkinti prie kavos aparato.
Tarnybiniai romanai yra geras meksikietisku serialu pakaitalas dirbancioms mergaitems. Smagu paziureti. Tiktai.

QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 13:48)
manau, kad tai labai gerai matosi, ypac nuo moteru tai nenuslepsi

Viskas labai aiškiai matosi. Šypsenos, mirksėjimai, balseliai švelnesni negu su kitais. Labai greit pasimato