Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

tarnybinis romanas dalykas per daug slidus ir rizikingas.. ir daugeliu atveju nukencia moteris... taigi... jau geriau paflirtuoti jei jau taip labai norisi, bet neiti toliau... nes paskui situacija nekontroliuojama....
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2006 02 10, 14:55)
pas mane panašiai kaip pas Mixe, tik jis mano bosas,senas pažystamas,vyresnis 12metų (bet velniškai gerai atrodo  blush2.gif ) kol pas jį nedirbau,tai jis buvo tik gražus vedes vyras,kurio žmona ir vaikus pažystu.simpatija tiek iš jo tiek iš mano pusės visada buvo.bet dabar kažkas rutoliojas daugiau... aš turiu draugą,vasarą žadam tuoktis ir aš labai jį mylių.jis važinėjasi i užsienį dirbti,tai ir lenda į galvą visokios mintys negeros doh.gif  tai va nežinau kaip čia man baigsis.nenoriu išduoti savo draugo,negalėčiau paskui į akis pažiūrėti.bet.... visada yra tas žodis BET doh.gif    oi...

...neskubek teketi, jei nesi visiskai tikra meile savo draugui... kad nebutu kaip tam suniukui, kuri tu cia isimetusi ir i kuri ilgiau ziurint ima suktis galva...
Atsakyti
O man kaip bendradarbei smagu stebeti kaip rutuliojasi tarnybiniai romanai darbe.... Pykstasi, taikosi, asaras sluostosi, lenda issipasakoti, visada yra apie ka papletkinti prie kavos aparato. smile.gif Tarnybiniai romanai yra geras meksikietisku serialu pakaitalas dirbancioms mergaitems. Smagu paziureti. Tiktai.
Atsakyti
merginos, kaip manot, ar labai klysta tie, kurie galvoja, kad ju tarnybinio romano bendradarbiai nepastebi?
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 12:48)
merginos, kaip manot, ar labai klysta tie, kurie  galvoja, kad ju tarnybinio romano bendradarbiai nepastebi?

aš manau , kad išties labai klysta tie kurie mano kad ju bendradarbiai nepastebi ju tarnybinio romano, nes bendradarbiai patys pirmieji suzino-pastebi tuos tarnybinius romanus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 13:48)
merginos, kaip manot, ar labai klysta tie, kurie  galvoja, kad ju tarnybinio romano bendradarbiai nepastebi?

bendradarbiai tikrai pastebi ir tikrai ne visi pastebi smartass.gif
mūsų tarnybinį romaną pastebėjo artimos moterys, o nei artimi, nei tolimi bendradarbiai - vyrai nepastebėjo biggrin.gif ai, bet vyrai nemato ir to, kas jiems po nosia padėta rolleyes.gif
Atsakyti
as turiu proga pradeti romana smile.gif matau is jos akiu ir elgsenos bet nenoriu veltis, geriau geri bendradarbiai negu .....
cia mano protas taip sako
bet jai ji pagautu mane girta kokiam firmos baliuj kai mano atsakomybes jausmas miega tai viskas baigtusi lovoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renault19 @ 2006 09 25, 17:15)
as turiu proga pradeti romana smile.gif matau is jos akiu ir elgsenos bet nenoriu veltis, geriau geri bendradarbiai negu .....
cia mano protas taip sako
bet jai ji pagautu mane girta kokiam firmos baliuj kai mano atsakomybes jausmas miega tai viskas baigtusi lovoj  4u.gif

blink.gif toks vaizdas kad ji tau ant kaklo kabinasi jau
Atsakyti
patiko gal vyriokas, aki mirktelejo flirt.gif o tam galvele ir nuvaziavo i tarpukoji pomidorai2.gif buna, pasitaiko, zinom sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 25, 18:19)
patiko gal vyriokas, aki mirktelejo  flirt.gif o tam galvele ir nuvaziavo i tarpukoji  pomidorai2.gif buna, pasitaiko, zinom  sokiai.gif

tai taip, tik tokiems skystablauzdziams taip ir tebuna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 09 21, 16:35)
O man kaip bendradarbei smagu stebeti kaip rutuliojasi tarnybiniai romanai darbe.... Pykstasi, taikosi, asaras sluostosi, lenda issipasakoti, visada yra apie ka papletkinti prie kavos aparato. smile.gif Tarnybiniai romanai yra geras meksikietisku serialu pakaitalas dirbancioms mergaitems. Smagu paziureti. Tiktai.

drinks_cheers.gif tongue.gif

QUOTE(sauliute @ 2006 09 25, 13:48)

manau, kad tai labai gerai matosi, ypac nuo moteru tai nenuslepsi 4u.gif
Atsakyti
Viskas labai aiškiai matosi. Šypsenos, mirksėjimai, balseliai švelnesni negu su kitais. Labai greit pasimato bigsmile.gif
Atsakyti