Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Man tokių problemų.
Nepakeisi tų žmonių, kas tau amoralu kitam galbūt normalu, tad kam nervuotis, svarbu su vyru viskas gerai, viens kitu pasitikit ir t.t.
Kai negali pakeist situacijos, kitų žmonių, aplinkos, belieka keisti požiūri.
Kam tau tokios emocijos, juk laukies maziuko.Nusiramink;)
Atsakyti
QUOTE(sesuoToma @ 2006 12 06, 14:20)
Sandraq, tu negali suprasti, kaip as jauciuosi, nes tavo vyras pasake, kad neis i temini naujametini vakareli. Pamegink pabuti mano kailyje. Isivaizduok, kad tavo vyras eina i ta vakareli, o tu esi namie ir viso vakarelio scenarijaus nezinai. Meiles cia nepainiociau. :

Labai net gerai isivaizduoju mirksiukas.gif Nes tokiu vakareliu jau buvo, ir ne vienas, tik pavadinimai skirtingi-firmos ikurtuves, Jonines, sporto svente, vasaros palydetuves, rudenelio svente lotuliukas.gif Ir as, kaip kvaile, namie sedejau, o vyras svente. Tik pasipasakojo maziau. Taciau pagal tai, kad nebeis i Naujametini-galiu spresti, jog dideliu ismoningumu ju firma nedvelkia. Ir pagal tai, kad vyras kolioja projektu vadove, kuri visokiais fintais per balius uzsiima, galiu tik spresti, jog situacija labai netgi panasi i tavaja 4u.gif
Del paranojiskumo-nenorejau uzgauti 4u.gif Tavo diagnoze-nestumas nestuke.gif , o jam budingas nerviskumas, ivykiu pabreztumas, situacijos padvigubinimas. I viska reaguoji labiau, nei deretu reaguoti. Kartu su vyru ir vaiko krikstamote pasijuokit garsiai-ir problemos nedarykit daugiau. 4u.gif Is kito tavo pasakojimo nemaciau, kad vyras butu kur nusidejes, o krikstamote irgi daugiau stengesi itikti bosui nei tavo vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 12 06, 14:21)
Labai net gerai isivaizduoju mirksiukas.gif Nes tokiu vakareliu jau buvo, ir ne vienas, tik pavadinimai skirtingi-firmos ikurtuves, Jonines, sporto svente, vasaros palydetuves, rudenelio svente lotuliukas.gif Ir as, kaip kvaile, namie sedejau, o vyras svente. Tik pasipasakojo maziau. Taciau pagal tai, kad nebeis i Naujametini-galiu spresti, jog dideliu ismoningumu ju firma nedvelkia. Ir pagal tai, kad vyras kolioja projektu vadove, kuri visokiais fintais per balius uzsiima, galiu tik spresti, jog situacija labai netgi panasi i tavaja 4u.gif

Jei mano vyras koliotu projektu vadove, kuri uzsiima visokiais fintais, ko gero, ir as buciau tos pat nuomones, kaip ir tu, bet deja, mano vyras yra kitos nuomones apie visus pobuvius ir vakarelius. Jam visada patinka, ir dar nebuvo buve, kad jis kur nors nenoretu eiti. Tiesa sakant, tokio tipo triuku, kaip sikart, dar iki siol "programose" nebuvo. Bet aisku savaime, tai nera jokia atgrasanti kliutis. Anaiptol. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Tarp kitko, mano drauges lietuves, gyvenancios cia, siuo atveju turi tokia pat nuomone, kaip mano...
Kitoje temoje jau esu minejus, kad cia, kur gyvenu, labai laisva visuomene. Cia yra tokia kultura, kur drasiai galima sakyti, jog moterys ne isteka, bet ...veda. Cia iprasta svesti atskirai nuo savo sutuoktiniu ar draugiu(draugu). Cia iprasta prisigerti iki visisko negalejimo ir tiek pat iprasta nepastebimai atsidurti kazkieno lovoj... Tautinis uzdaras charakteris atveria zmogu tik tada, kai tas sociai prisiragauja alaus.... drinks_cheers.gif Cia labai daug issiskyrusiu seimu ir labai daug vienisu zmoniu... Seimos institucija cia visiskai ne tos vertes, kaip kad Lietuvoje diegiama mums nuo pat mazu dienu. Vyresniems bei pareigybemis aukstesniems cia nera tokios pagarbos, kaip Lietuvoje. Cia ne tik tevui, motinai ar seneliams, bet ir mokytojui sakoma tu ir galima gincytis iki pamelynavimo. Cia bosui sakoma tu ir visas skirtumas tik algos dydyje. Del krikstamotes motyvu negali buti niekas tikras, nes nieks nezino, jos minciu ir planu, tik ji pati, kam ji stenges itikti ir del ko, nes bosui galima itikti gerai dirbant ir laiku ateinant i darba. Gydytojams geliu ar saldainiu nenesama, uz gimdyma ar gydyma i kisene moket nereikia! Kysiai cia skandalingas dalykas! Uz kysi gali isvis islekt is darbo ir nuskambeti per laikrascius! Cia lygiau, nei lygu. Cia socializmo daugiau, nei buvo TSRS... mirksiukas.gif Cia toli grazu ne Lietuva! Turbut sunku tai isivaizduoti? smile.gif Taciau aisku, ne viskas cia gerai, kaip ir visur... rolleyes.gif
Bet ka as cia vargstu! rolleyes.gif Tu, Sandrag, galetum nusijuokti tokioj situacijoj, o as ne, nes tu ne as, o as ne tu. 4u.gif Taigi, mano diagnoze dar paprastesne - tai as pati. mirksiukas.gif Savo poziurio, deja, as irgi negaliu pakeisti, nes tai tiesiog priestarauja mano visai pasaulejautai ir principams. Kitoks poziuris mane isdraskytu is vidaus. Kas nepriimtina, tas nepriimtina. As tiktai galiu nutyleti ir tiek. Teisingai sako Sermuksnele, zmoniu nepakeisiu gi, tai ko cia ardytis. mirksiukas.gif Pamazu susigyvenu su ivykusiu faktu, kuris mane sokiravo. Deja, toks gyvenimas, tokie zmones bei tokie nudienos kulturiniai reiskiniai... As tik zinau, kad dideli dalykai prasideda nuo mazu... Todel klausimas manyje islieka. - Kas bus toliau? Gyvenimas parodys. rolleyes.gif Pasikalbejau su jumis, daug masciau, daug kalbejau... Man tikrai kazkiek palengvejo. Aciu visiems uz nuomones ir patarimus. Linkiu jums savo kelyje su tokiais faktais nesusidurti. 4u.gif
Atsakyti
nu super man tik pasimokyt reiktu, bu as kvailele vis dar laukiu naktim negriztancio savo vyro bet jau mokausi gyvent viena.....jau tuoj tuoj kazkas ir mano gyvenime keisis...
Atsakyti
Sesuo Toma,tikiuosi jautiesi dabar kiek geriau.As ir esu gyvenime labai impulsyvi,greitai isiziebiu.Bet perskaicius istorija,tai tikrai cia nieko baisaus neivyko.
Krikstamotei toptelejo mintis-pasamdyti striptizo sokejus ir manau ji tryne rankas,kokia gera ideja sugalvojo.Aisku apie tave ji nei minuteles nepagalvojo,jai svarbiausia buvo darbuotoju reakcija.
Ji norejo surengti nepamirstama vakareli,kad apie ji butu dar ilgai snekama.Na ir aisku jai tas pavyko.
Ir kai tie papai tryne tavo vyro veida,nei vienas negalvojo apie tave.Visu mintys buvo apie si crazy show,kuo daugiau fun ir viskas.
Krikstamote butu labai nustebus,jei suzinotu,kad tu nirsti del sio striptizo.Ji jauciasi labai isradinga moteriske
Atsakyti
SeseToma, labai gerai suprantu tavo israsyta rupesti del tokio Kaledinio pasibuvimo. Neizvelgiu cia nei tamstos paranojos nei sutirstintu spalvu.
Mano tevai turi gamykla, kuroje dirba apie 120-150 zmoniu. Visokie imones pasibuvimai organizuojami ir yptingai skatinami, kad dalyvautu su seimomis. Tiesa, gamykloje dirba nemazai ir jaunu zmoniu, bet pasibuvimai vakareliuose dangstantis famyklos vardu, kur butu skatinama neistikimybe ar seimas ardantys tarnybiniai romanai, draudziama. Tete labai kreipia demesi i krikscionisku vertybiu skatinima. Nors ir mano pamote labai aktyvi ir energinga savo laiku buvo, bet tokiu vakareliu ar pasibuvimu jai niekada nebuvo shove i galva.
Siuo metu tiek as tiek vyras turime savo kompanijas svecioje salyje ir abu savo kompanijose vadovaujames mano tecio patirtimi: skatinti seimyninius pasibuvimus, miestelio zmonems suteikti musu imoniu socialines patalpas sv. Advento savaitgaliams ar kalediniams ir kt. svemciu pasibuvimams, taciau 'tarnybiniu romanu" ardanciu seimas abu netoleruojame. Gal tiek lengviau, nes Amerika labai kontroversiska ir liberali. Taciau dauguma mazu miesteliu visuomenes vis dar labai konservatyvus. Jie dziaugiasi ir mielai prisideda prie seimyniniu pasibuvimu firmoje skatinimo.
As nieko pries "tarnybinius" romanus, jei jie padeda surasti vieniskai puselei savo "skirtaji/ja", bet ne seimos ir ne ne mano moraliniu isitikinimu saskaita.
O pasibuvimu, tiek as tiek vyras organizuojame po kelis per menesi, bet be intenciju kuniskiems geiduliams. schmoll.gif
Gal cia gan senamadiskai ir kategoriskai parasiau? Man daugiau nei 35m., esu praktikuojanti katalike, istekejus dvieju pipiru mama, turinti mylima ir atsakinga (tikiuosi cool.gif ) vyra
Atsakyti
QUOTE(reniote @ 2006 12 07, 04:49)
SeseToma, labai gerai suprantu tavo israsyta rupesti del tokio Kaledinio pasibuvimo. Neizvelgiu cia nei tamstos paranojos nei sutirstintu spalvu.
Mano tevai turi gamykla, kuroje dirba apie 120-150 zmoniu. Visokie imones pasibuvimai organizuojami ir yptingai skatinami, kad dalyvautu su seimomis. Tiesa, gamykloje dirba nemazai ir jaunu zmoniu, bet pasibuvimai vakareliuose dangstantis famyklos vardu, kur butu skatinama neistikimybe ar seimas ardantys tarnybiniai romanai, draudziama. Tete labai kreipia demesi i krikscionisku vertybiu skatinima. Nors ir mano pamote labai aktyvi ir energinga savo laiku buvo, bet tokiu vakareliu ar pasibuvimu jai niekada nebuvo shove i galva.
Siuo metu tiek as tiek vyras turime savo kompanijas svecioje salyje ir abu savo kompanijose vadovaujames mano tecio patirtimi: skatinti seimyninius pasibuvimus, miestelio zmonems suteikti musu imoniu socialines patalpas sv. Advento savaitgaliams ar kalediniams ir kt. svemciu pasibuvimams, taciau 'tarnybiniu romanu" ardanciu seimas abu netoleruojame. Gal tiek lengviau, nes Amerika labai kontroversiska ir liberali. Taciau dauguma mazu miesteliu visuomenes vis dar labai konservatyvus. Jie dziaugiasi ir mielai prisideda prie seimyniniu pasibuvimu firmoje skatinimo.
As nieko pries "tarnybinius" romanus, jei jie padeda surasti vieniskai puselei savo "skirtaji/ja", bet ne seimos ir ne ne mano moraliniu isitikinimu saskaita.
O pasibuvimu, tiek as tiek vyras organizuojame po kelis per menesi, bet be intenciju kuniskiems geiduliams. schmoll.gif
Gal cia gan senamadiskai ir kategoriskai parasiau? Man daugiau nei 35m., esu praktikuojanti katalike, istekejus dvieju pipiru mama, turinti mylima ir atsakinga (tikiuosi cool.gif ) vyra

thumbup.gif drinks_cheers.gif Kaip norėčiau, kad tokių žmonių kaip Jūs būtų žymiau daugiau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man patinka tokie žmonės ir darbdaviai, kaip Jūs drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baliukai firmose , ju pobudis, priklauso nuo darbdaviu. Jei darbdavys/e turi seimas, poziuris i seima rimtas, tai ir baliukai bus rengiami su galimybe atsivesti seimos narius. Kvietimuose taip ir buna parasyta: Kvieciame Jus ir Jusu zmona/vyra...
O jei sefas skrajunas, tai ir baliukai atitinkamo lygio...
Ir "treciam" seimoje ieskoma vietos per tokius baliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnele @ 2006 12 06, 15:12)
Man tokių problemų.
Nepakeisi tų žmonių, kas tau amoralu kitam galbūt normalu, tad kam nervuotis, svarbu su vyru viskas gerai, viens kitu pasitikit ir t.t.
Kai negali pakeist situacijos, kitų žmonių, aplinkos, belieka keisti požiūri.
Kam tau tokios emocijos, juk laukies maziuko.Nusiramink;)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2005 10 08, 12:18)
Abu vedę bendradarbiai.Prie ko tai priveda?

Kodėl būtinai tai turi prie ko nors privesti?
Atsakyti
O aš manau, kad striptizas vakarėlyje nėra nieko blogo ar smerktino.. Pačiai tenka dalyvaut daugelyje vakarėlių, nes dirbu paslaugų sferos srityje(bet ne striptizo šokėja).. Jei žmogus turi polinkį nepraleist progos ir nueit į kairę, tai tai gali padaryt su bet kuo ir nebūtina tam pabūt be antrosios pusės darbo vakarėly.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(reniote @ 2006 12 07, 03:49)
Man daugiau nei 35m., esu praktikuojanti katalike, istekejus dvieju pipiru mama, turinti mylima ir atsakinga (tikiuosi cool.gif ) vyra

As tuoj verksiu.

Nes man dar nera 35, as nepraktikuojanti, ne katalike, neistekejusi, nei dvieju nei vieno nei pipiro nei mama, neturinti nei mylimo nei atsakingo, nei tuo paciu vyro. doh.gif

kaip suprantu, esu iskritusi is gyvenimo koneksto moteriskos lyties atstove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 05 kovo 2009 - 13:05